Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: To po co kłamiesz na mój temat? Po co kłamałaś, że cyberka nie było? Po co kłamałaś, że nie wiedziałaś o dzieciach? Brzydzę się tobą To co teraz tutaj piszesz było między nami prywatnie, a Ty publicznie przekręcasz rzeczy, czyli siejesz zamęt wśród postronnych. To po pierwsze. A po drugie, miałam takie same powody jak Ty że ukrywałeś przede mną coś dwa lata, zatem powinieneś dobrze mnie zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jeszcze żeby było o co. No raczej to nie jest na porządku dziennym że jakaś kobieta wysyła facetowi tzipe i adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: To co teraz tutaj piszesz było między nami prywatnie, a Ty publicznie przekręcasz rzeczy, czyli siejesz zamęt wśród postronnych. To po pierwsze. A po drugie, miałam takie same powody jak Ty że ukrywałeś przede mną coś dwa lata, zatem powinieneś dobrze mnie zrozumieć. Ty jesteś jeden wielki zamęt. Skończ, bo śmieszna jesteś. Po hüi kłamiesz, że 100 km się nie ruszę sam, ty możesz siac zamęt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ty się bałaś, że leksa zawiedziesz i gacie przez telefon ściągalas. Jesteś żałosna. Nie masz szacunku do siebie i godności. Rzygam A Ty masz szacunek do siebie i godność gdy toksyczną partnerkę która jest już związana emocjonalnie z innym facetem i lada moment ma się wyprowadzić obrabiasz bo sobie tego księżniczka zażyczyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 920 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: No raczej to nie jest na porządku dziennym że jakaś kobieta wysyła facetowi tzipe i adres. Ale po chúj ty ciagle piszesz o tym co miało miejsce juz dawno temu? Bo z twojego belkotu wynika jakbym wysyłała mu co tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Ty jesteś jeden wielki zamęt. Skończ, bo śmieszna jesteś. Po hüi kłamiesz, że 100 km się nie ruszę sam, ty możesz siac zamęt? Sam pisałaś że nie jechałeś po auto w pojedynkę w obce strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale po chúj ty ciagle piszesz o tym co miało miejsce juz dawno temu? Bo z twojego belkotu wynika jakbym wysyłała mu co tydzień. Ty dawno temu to są miesiące, serduszko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: A Ty masz szacunek do siebie i godność gdy toksyczną partnerkę która jest już związana emocjonalnie z innym facetem i lada moment ma się wyprowadzić obrabiasz bo sobie tego księżniczka zażyczyła? Że co? I mi płakała, że go nie kocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: 1 minutę temu, Mgła napisał: A Ty masz szacunek do siebie i godność gdy toksyczną partnerkę która jest już związana emocjonalnie z innym facetem i lada moment ma się wyprowadzić obrabiasz bo sobie tego księżniczka zażyczyła? Że co? I mi płakała, że go nie kocha? Nie rozumiem związku i do czego zmierzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Sam pisałaś że nie jechałeś po auto w pojedynkę w obce strony Jprdl wodogłowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jprdl wodogłowie Nie pisałeś że musiałeś jechać z byłą bo sam byś miał problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu Może on po prostu jej nie chce obrażać bo ja lubi? Ma ja poniżać bo ty masz taki kaprys i pragnienie? Widocznie ceni ja bardziej niż ciebie. Przelknij to wyciągnij wnioski i znajdź amanta normalnego. Nie znajdziesz? Ano właśnie. I myślisz że to ich wina czy Twoja? Polecam analizę jeśli jesteś zdolna wogle tak. Ty naprawdę w tym swoim kurzym mózgu masz choć cień zajawki ze twoja cìpa wysyłana kleksowi jest ponad analogiczna cìpa elzbiety? Gdybyś ty była rzeczywiście bez skazy jak próbujesz się przedstawić ale ty jesteś taka sama atencyjna kùrewka która potrafi typa zainteresować jedynie cycofanami i jękami do sluchawki jak ritard więc zjedz kontener snikersow. Albo po prostu udaj się do obiektywnego człowieka w postaci terapeuty który Ci pokaże ze to nie jest normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 210 Napisano 1 godzinę temu Obserwujemy zaoranie chlejusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Może on po prostu jej nie chce obrażać bo ja lubi? Ma ja poniżać bo ty masz taki kaprys i pragnienie? Widocznie ceni ja bardziej niż ciebie. Przelknij to wyciągnij wnioski i znajdź amanta normalnego. Nie znajdziesz? Ano właśnie. I myślisz że to ich wina czy Twoja? Polecam analizę jeśli jesteś zdolna wogle tak. Ty naprawdę w tym swoim kurzym mózgu masz choć cień zajawki ze twoja cìpa wysyłana kleksowi jest ponad analogiczna cìpa elzbiety? Gdybyś ty była rzeczywiście bez skazy jak próbujesz się przedstawić ale ty jesteś taka sama atencyjna kùrewka która potrafi typa zainteresować jedynie cycofanami i jękami do sluchawki jak ritard więc zjedz kontener snikersow. Albo po prostu udaj się do obiektywnego człowieka w postaci terapeuty który Ci pokaże ze to nie jest normalne. Śnij dalej te swoje urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 210 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Może on po prostu jej nie chce obrażać bo ja lubi? Ma ja poniżać bo ty masz taki kaprys i pragnienie? Widocznie ceni ja bardziej niż ciebie. Przelknij to wyciągnij wnioski i znajdź amanta normalnego. Nie znajdziesz? Ano właśnie. I myślisz że to ich wina czy Twoja? Polecam analizę jeśli jesteś zdolna wogle tak. Ty naprawdę w tym swoim kurzym mózgu masz choć cień zajawki ze twoja cìpa wysyłana kleksowi jest ponad analogiczna cìpa elzbiety? Gdybyś ty była rzeczywiście bez skazy jak próbujesz się przedstawić ale ty jesteś taka sama atencyjna kùrewka która potrafi typa zainteresować jedynie cycofanami i jękami do sluchawki jak ritard więc zjedz kontener snikersow. Albo po prostu udaj się do obiektywnego człowieka w postaci terapeuty który Ci pokaże ze to nie jest normalne. Jaki płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 210 Napisano 1 godzinę temu Wywalone jaja odjechał peron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Widocznie ceni ja bardziej niż ciebie Ja to wiem i to mu od miesięcy mówię, a ten zaprzecza, by potem co innego pokazać czynami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Nie pisałeś że musiałeś jechać z byłą bo sam byś miał problem? A potem miał kierować dwoma autami naraz czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 19 Napisano 1 godzinę temu Ale kto z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Wywalone jaja odjechał peron No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Śnij dalej te swoje urojenia. To są fakty a nie urojenia. Ja w przeciwieństwie do ciebie mam rozum na miejscu. Widzę co widzę. To ze faktów nie przyswajasz to wyłącznie twoj problem. I widzę że dość powazny skoro nadal w twoim wieku nie łączysz kropek przyczynowo skutkowych w relacjach damsko męskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Jaki płacz Śnij dalej te swoje urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Ale kto z kim Jak tam? Wytrzymujesz jeszcze z nowym czy przeholował z psychoanalizami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ja to wiem i to mu od miesięcy mówię, a ten zaprzecza, by potem co innego pokazać czynami. Bo chce być karmiony przez atencje was obu. To logiczne dla myślących. Tak jak i logicznym być powinno że wywalisz na niego jaja i przestaniesz. Ale widocznie schlebia ci okruch żałosnej uwagi amanta malowanego. Zresztą jw. Nie chcę mi się powtarzać ku uciesze uposledzonego koralgola liczącego na moje lzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: To są fakty a nie urojenia. Ja w przeciwieństwie do ciebie mam rozum na miejscu. Widzę co widzę. To ze faktów nie przyswajasz to wyłącznie twoj problem. I widzę że dość powazny skoro nadal w twoim wieku nie łączysz kropek przyczynowo skutkowych w relacjach damsko męskim. Fakty to by były, gdybyś przez 5lat obserwowała moje wiadomości prywatne z ludźmi z kafeterii, choćby trzy lata z Lex, więc możesz sobie bluzgać urwami, atencjuszkami, czymkolwiek tylko chcesz, koło doopy mi to lata, bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością na mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 344 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Bo chce być karmiony przez atencje was obu. To logiczne dla myślących. Tak jak i logicznym być powinno że wywalisz na niego jaja i przestaniesz. Ale widocznie schlebia ci okruch żałosnej uwagi amanta malowanego. Zresztą jw. Nie chcę mi się powtarzać ku uciesze uposledzonego koralgola liczącego na moje lzy Nosz kur o tym piszę od kilku miesięcy po raz enty, i dziś tak samo, a ha ha ha Amerykę odkryła wyrocznia babkowa Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Fakty to by były, gdybyś przez 5lat obserwowała moje wiadomości prywatne z ludźmi z kafeterii, choćby trzy lata z Lex, więc możesz sobie bluzgać urwami, atencjuszkami, czymkolwiek tylko chcesz, koło doopy mi to lata, bo nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością na mój temat. Nikogo nie obchodzi twoja prywata która tu namiętnie wywalasz z toxic ukochanym. To samo można napisać o tobie i twoich wywodach w stosunku do elzbiety. Co ty o niej wiesz? Ano guwno i to co Ci malowaniec przedstawi a nie od samego źródła więc na chùj się przypjerdalasz do niej wiecznie? Myślisz że jesteś tu na jakich innych prawach bo do kościoła chodzisz i żałujesz za grzechy? Bicz pliz. Tyle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 210 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: To są fakty a nie urojenia. Ja w przeciwieństwie do ciebie mam rozum na miejscu. Widzę co widzę. To ze faktów nie przyswajasz to wyłącznie twoj problem. I widzę że dość powazny skoro nadal w twoim wieku nie łączysz kropek przyczynowo skutkowych w relacjach damsko męskim. Strach się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 210 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Bo chce być karmiony przez atencje was obu. To logiczne dla myślących. Tak jak i logicznym być powinno że wywalisz na niego jaja i przestaniesz. Ale widocznie schlebia ci okruch żałosnej uwagi amanta malowanego. Zresztą jw. Nie chcę mi się powtarzać ku uciesze uposledzonego koralgola liczącego na moje lzy Płacz jajco płacz swoim życiem się baw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 261 Napisano 1 godzinę temu Idę sobię na działkę kopać rów i biegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach