Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowanaforum

Właśnie pobił mnie chłopak

Polecane posty

Gość Nowanaforum

Chodzę po mieście i płaczę. 

Powściągnij emocje, idź zgłosić sprawę na policję, po czym na obdukcję. Agresywny osobnik potrzebuje odczuć konsekwencje swoich czynów, będzie to dobre dla wszystkich - dla Ciebie, niego i innych potencjalnych ofiar. Nie daj sobą pomiatać i nie rób z siebie ofiary losu, działaj.

Gość www

i tak nie zglosi wroci do niego bo lubi byc bita to jego wielka milosc

Gość Nowanaforum

Nie wrócę do niego na pewno:( nienawidzę go

Gość Białorycerz

Który to taki prędki w rękach do damy? Podaj jego adres, a wymiarze gagatkowi sprawiedliwość, popamięta drań, gdzie raki zimują! 🤺

Gość Gosc

Pobił mnie mój misiaczek i musiłam to napisać na kafe😂😂😂😂😂dobre miejsce, gratuluję👍🧠

Gość gość
4 minuty temu, Gość Białorycerz napisał:

Który to taki prędki w rękach do damy? Podaj jego adres, a wymiarze gagatkowi sprawiedliwość, popamięta drań, gdzie raki zimują! 🤺

młoże dziad

Gość Gość
19 minut temu, Gość Nowanaforum napisał:

Chodzę po mieście i płaczę. 

serio?

Gość gość

sama sobie takoego wybrałaś

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

sama sobie takoego wybrałaś

spi er dala j z takimi tekstami

Gość Lop

Żadnego usprawiedliwienia dla męskich bokserów-zwykly śmieć!Silny psychicznie mężczyzna nie pozwoli się sprowokowac.

Gość Gość

Nie ma mowy o żadnym prowokowaniu. Żeby kłamała, histeryzowała, zdradzała itd., nikt nie ma prawa Jej bić. Nie podoba się chłopu, to niech Jej podziękuje, a nie bije. Dziewczyno, jestem po Twojej stronie.

Gość !!!!!!!!!!

Raz podniesie rękę zrobi to kolejny raz,raz obrazi zwyzywa i kolejny.Takich panów żegnamy!!!!!!!!!!

autorko po jaki c'h'u'j to piszesz na kafe? mamy za Ciebie zadzownić na policję czy mu oddać czy co?

Gość Gość

Ma problemy koleś z głową, z emocjami. Pewnie jest z przemocowego domu. Będzie to robił nadal. Można być w trudnym związku, ale nie w przemocowym. I pamiętaj, że nie zawiniłaś.

Gość Gość
1 minutę temu, brokeninside87 napisał:

autorko po jaki c'h'u'j to piszesz na kafe? mamy za Ciebie zadzownić na policję czy mu oddać czy co?

Może szuka zrozumienia?

Gość Nowanaforum

Napisałam ten post w ogromnych emocjach, które już trochę opadły. Chcialam się wyżalić bo było mi wstyd dzwonić z płaczem do rodziców (skomplikowana historia). 

Wiem jedno, nie wrócę do niego. Za wszystkie słowa wsparcia dziękuję. Niestety wyglada na to, ze ten temat przeradza się w ogromny hejt wiec uważam ten Topic za zamknięty i nie będę się już udzielać. 

Autorka 

Gość Jan
Przed chwilą, brokeninside87 napisał:

Przed chwilą, brokeninside87 napisał:

1 minutę temu, brokeninside87 napisał:

Rzecz w tym ze zdrowa psychicznie osoba nie bije kobiety-wychodzi i wraca jak ochlonie.

Gość Gość
4 minuty temu, brokeninside87 napisał:

tak, siejcie dalej tą propagandę, że do przemocy się nie da sprowokować to kiedyś ktoś przez Was zginie

Propagandę? Jeśli jest z związku z facetem zaburzonym, to jakkolwiek na palcach będzie chodzić, on i tak będzie ją bił. 

1 minutę temu, Gość Jan napisał:

Rzecz w tym ze zdrowa psychicznie osoba nie bije kobiety-wychodzi i wraca jak ochlonie.

😄 podyskutujmy jeszcze o tym dlaczego nie wolno n'a'p'ier;talać się wzajemnie

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Nowanaforum napisał:

Napisałam ten post w ogromnych emocjach, które już trochę opadły. Chcialam się wyżalić bo było mi wstyd dzwonić z płaczem do rodziców (skomplikowana historia). 

Wiem jedno, nie wrócę do niego. Za wszystkie słowa wsparcia dziękuję. Niestety wyglada na to, ze ten temat przeradza się w ogromny hejt wiec uważam ten Topic za zamknięty i nie będę się już udzielać. 

Autorka 

Bez terapii, którą podejmie z głębokich pobudek (nie pod naciskiem), nie zmieni nic w swoim zachowaniu, a wręcz będzie się ono eskalować. Fajnie, że napisałaś. Nie masz powodu do wstydu. On postąpił obrzydliwie. 

Gość Nowanaforum
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bez terapii, którą podejmie z głębokich pobudek (nie pod naciskiem), nie zmieni nic w swoim zachowaniu, a wręcz będzie się ono eskalować. Fajnie, że napisałaś. Nie masz powodu do wstydu. On postąpił obrzydliwie. 

Dziękuję ❤️

i za to nienawidzę lewactwa, propaganda ofiary. socjały. parytety. nie broń się, bo mężyczyzna i tak Cię zgwałci, bo hasztag mitu. nie bądź na rynku agresywny, bo biedne ofiary zbankrutują. nie bądź na froncie za ojczyznę, bo ci żołnierze wroga to nie chcieli iść na front i rurki im się podrą.  no k'u'r'fa/ i właśnie dlatego będę głosować na jkm i temu podobnych ludzi, choćby JKM załadował (tfu tfu) protokół minus ku;r;fa 100! bo on i jego podobni z tym walczą.  walczą z mentalnością robienia z siebie i z kogoś ofiary

Gość 🐼🐼🐼🐼
3 minuty temu, brokeninside87 napisał:

tak, cizia. propagandę feministyczną

dla feministek: normalnie ubrana zgwałcona na ulicy nie reagująca na zaczepki = panienka lekkich obyczajów, która po pijaku sprowokowała z samcem tete-a-tete i pote wyszło jak wyszło

x

to był mocny przykład, ale po prostu feministki robią z logiki ciwkę i współczesnej psychologii

bo co to znaczy, że nie można prowokować do przemocy? a no to, że moje zachowanie nie ma wpływu na to, czy zostanę ofiarą przemocy. 😄 eeee mam przykłady ze swojego i nieswojego życia, że nie do końca.

Tylko chorzy ludzie nie potrafią nad sobą panowac.Powinni być sami.Sami jak palec.

20 minut temu, Gość Lop napisał:

Żadnego usprawiedliwienia dla męskich bokserów-zwykly śmieć!Silny psychicznie mężczyzna nie pozwoli się sprowokowac.

taa, zwykły śmieć, ona go sobie nie wybrała! widzisz autorko, nawet nie wiedziałaś, że wchodząc tu zostaniesz zbawiona przed śmiercią.

Gość gosc
2 minuty temu, brokeninside87 napisał:

tak, cizia. propagandę feministyczną

dla feministek: normalnie ubrana zgwałcona na ulicy nie reagująca na zaczepki = panienka lekkich obyczajów, która po pijaku sprowokowała z samcem tete-a-tete i pote wyszło jak wyszło

x

to był mocny przykład, ale po prostu feministki robią z logiki ciwkę i współczesnej psychologii

bo co to znaczy, że nie można prowokować do przemocy? a no to, że moje zachowanie nie ma wpływu na to, czy zostanę ofiarą przemocy. 😄 eeee mam przykłady ze swojego i nieswojego życia, że nie do końca.

za zachowanie odpowiada zawsze sprawca. mnie wiele rzeczy drażni, ale bić z tego powodu nie mam prawa. zabrania mi kk. mogę odejść na bok i ochłonąc, mogę popłakać się, zwrócić asertywnie uwagę. jesli ktoś bije w ramach komunikowania się, to odpowiada za to tylko on. jedyny pretekst do zastosowania przemocy to tzw obrona konieczna. odepchnal, bo szla do niego z nozem. nic to nie ma wspolnego z feministkami. bo zupa byla za słona - to obrzydliwe myslenie propagujesz. 

Przed chwilą, Gość 🐼🐼🐼🐼 napisał:

Tylko chorzy ludzie nie potrafią nad sobą panowac.Powinni być sami.Sami jak palec.

no ale niestety nie mogą, bo niewinne ofiary ich prowokują.

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

za zachowanie odpowiada zawsze sprawca. mnie wiele rzeczy drażni, ale bić z tego powodu nie mam prawa. zabrania mi kk. mogę odejść na bok i ochłonąc, mogę popłakać się, zwrócić asertywnie uwagę. jesli ktoś bije w ramach komunikowania się, to odpowiada za to tylko on. jedyny pretekst do zastosowania przemocy to tzw obrona konieczna. odepchnal, bo szla do niego z nozem. nic to nie ma wspolnego z feministkami. bo zupa byla za słona - to obrzydliwe myslenie propagujesz. 

pułapka moralności. polecam Ci filmiki Magdy Szpilki, ona właśnie dużo o tym mówi, że nieważne co ta osoba robi nie musisz być ofairą, sprawca przemocy jest wolny i robi co chce, pytanie brzmi, dlaczego ofiara tego nie robi?

nie rozumiem tego ostatniego zdania do jakiego punktu mojej wypowiedzi się to odnosi? 

a teraz Wy zamiast jej pomóc w naprawie psychiki (poza tą osobą, która polecała terapię, albo kilka, nie czytałam dokładnie, osoby z rigczem) będziecie się rozpuszczać nad jej chłopakiem jacy to mężczyźni są źli. 

a laska zostanie potem les i partnerka ją też będzie n'a'p'ie'rtalać, zakład?

Gość 🐼🐼🐼🐼
3 minuty temu, brokeninside87 napisał:

no ale niestety nie mogą, bo niewinne ofiary ich prowokują.

Mądra raz uderzona kobieta odchodzi a fajny facet ma inne sposoby na rozladowanie emocji.Zadnej taryfy ulgowej dla dzikusow👎👎👎👎👎👎👎👎👎