Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowanaforum

Właśnie pobił mnie chłopak

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Gość Nowanaforum napisał:

Dziękuję ❤️

Dodam jeszcze, że niewykluczone, iż takich mężczyzn szukasz podświadomie, bo w Twoim domu rodzinnym ktoś był przemocowy. Dziewczyny rekrutujące się z domów przemocowych często nieświadomie odtwarzają wzorzec. 

To bardzo ważne byś mówiła o tym, co Cię spotkało. Nie tłumiła tego, nie zaprzeczała temu. Wykrzycz to, wypłacz. Nie uciekaj od tego, bo to w Tobie zostanie. I nie obwiniaj się. Bo za jego zachowanie odpowiada tylko on. Nie myśl, że spotkało Cię to, bo jesteś gorsza. W PL rodzice często bili swoje dzieci. Te dzieci dorosły i często biją żony i własne dzieci. Rodziny w PL są często bardzo przemocowe. 

Życzę Ci powodzenia i miłości do samej siebie. Jeśli siebie pokochasz w 100%, w Twoim życiu nie będzie miejsca dla oprawców. 

przepraszam Cię autorko, że stałaś się okazją dla mojego zaorania pewnych przekonań, ale liczę, że się ogarniesz, widać, że się nie cackasz z sobą długo, bierzesz odpowiedzialność za emocje i już się nie dasz bić

Gość

1. zdjecia sobie zrob. wszystkich obrazen

2. do lekarza na obdukcje

3. z tym wszystkim na policje zglosic pobicie

a nie plakac w internecie

Gość Gość
Przed chwilą, bazienka napisał:

1. zdjecia sobie zrob. wszystkich obrazen

2. do lekarza na obdukcje

3. z tym wszystkim na policje zglosic pobicie

a nie plakac w internecie

Dlaczego ma tutaj nie płakać? Tu się czuje bezpiecznie, więc to dobre miejsce na okazanie emocji. Dobry początek, żeby nie zostawać z tym samą. Płakać może gdzie tylko zechce. Tutaj, w domu, na ulicy, u psychologa. Grunt, żeby nie tłumiła emocji. Spotkało Ją coś strasznego!

Gość SARA

Udaj się jak najszybciej do szpitala na SOR i zgłoś lekarzowi dyzurnemu ze zostałaś pobita.A pielęgniarka wezwie do szpitala Policję,a oni przyjmą twoje zgłoszenie.Za pobicie grozi od 3 do 5lat.Trzymam za ciebie kciuki i pamiętaj nie jesteśmy czyjąś własnością i obiektem do bicia.

Gość Gość
6 minut temu, Gość SARA napisał:

Udaj się jak najszybciej do szpitala na SOR i zgłoś lekarzowi dyzurnemu ze zostałaś pobita.A pielęgniarka wezwie do szpitala Policję,a oni przyjmą twoje zgłoszenie.Za pobicie grozi od 3 do 5lat.Trzymam za ciebie kciuki i pamiętaj nie jesteśmy czyjąś własnością i obiektem do bicia.

To bardzo dobry pomysł! 

Gość Gość

I jeśli chcesz tu o tym pisać, to nie krępuj się. 

Gość marawstala

Wydaje mi sie, ze ofiary przemocy m.in. dlatego tak długo trwają w takich związkach bo ich psychika zaczyna tak działac, ze szybko wypieraja z głowy te zle wydarzenia... odsuwają je gdzieś na dalszy plan... Po burzliwych wydarzeniach przechodzac nad tym do porzadku dziennego... Tylko dlatego wystarcza im sily by nadal w tym trwac (?) 

13 minut temu, marawstala napisał:

Wydaje mi sie, ze ofiary przemocy m.in. dlatego tak długo trwają w takich związkach bo ich psychika zaczyna tak działac, ze szybko wypieraja z głowy te zle wydarzenia... odsuwają je gdzieś na dalszy plan... Po burzliwych wydarzeniach przechodzac nad tym do porzadku dziennego... Tylko dlatego wystarcza im sily by nadal w tym trwac (?) 

dla ciekawskiej marawstała neurologiczny wykład: 

Gość marawstala
3 minuty temu, brokeninside87 napisał:

dla ciekawskiej marawstała neurologiczny wykład: 

Spoko, dzieki : ) Jak bede miała szybszy internet to sobie obejrze... Ostatnio net cos mi zwolnił i nie zawsze oglądanie jest możliwe 

Gość marawstala

Spoko, dzieki : ) Jak bede miała szybszy internet to sobie go obejrze... Ostatnio net cos mi zwolnił i nie zawsze oglądanie jest możliwe 

Gość gość

wypierdalaj autorko i wypierdalaj broken ty cuchnąca rybskiem brudna flejo! 

Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego ma tutaj nie płakać? Tu się czuje bezpiecznie, więc to dobre miejsce na okazanie emocji. Dobry początek, żeby nie zostawać z tym samą. Płakać może gdzie tylko zechce. Tutaj, w domu, na ulicy, u psychologa. Grunt, żeby nie tłumiła emocji. Spotkało Ją coś strasznego!

gdyz to nic nie zmieni? trzeba wywalic faceta lub sie od niego odizolowac i pociagnac do odpowiedzialnosci

jasne, prawo do wlasnych uczuc jak najbardziej ejste, ale jak bedzie jeczec w internetach to nikt nie zglosi tego za nia

Gość gosc
2 minuty temu, bazienka napisał:

gdyz to nic nie zmieni? trzeba wywalic faceta lub sie od niego odizolowac i pociagnac do odpowiedzialnosci

jasne, prawo do wlasnych uczuc jak najbardziej ejste, ale jak bedzie jeczec w internetach to nikt nie zglosi tego za nia

...alaj stara kaleko

Gość

najpierw ze mam 40_+ , potem ze rente, teraz ze kaleka... bogata wyobraznia, nie ma co ;*

Gość grabarz

ktos z was jaja sobie robi 

Gość sasasas

lobuz  kocha njamocniej

Gość Gość

Mój facet mnie szarpie i upokarza. Mówi ze jestem głupia ale nie umiem odejść 

Gość Aajajaajaj

Smutne