Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selena18

ja i mój facet oboje mamy fantazje że jesteśmy ulegli

Polecane posty

Gość Selena18

jak rozmawialiśmy o naszych fantazjach to tak wyszło, on ma nawet fantazje że ja go zdradzam ale bardzo nieśmiało o tym mówi albo że go wyśmiewam że ma malutkiego i jest słaby w łóżku ale ja też bym chciała zostać poniżona i zdominowana, nie wiem czemu 

w sumie to ja wymyśliłam że moglibyśmy poszukać pary która by nas dominowała, jego i jej, tylko nawet wstydzę się tego powiedzieć a co dopiero szukać takiej pary i nawet nie wiem czy bym znalazła. Ogólnie to myślałam żeby najpierw spróbować żeby ta para nas zdominowała przez internet a dopiero później w realu. Ma ktoś z was podobne fantazje, czy w ogóle powinniśmy w to brnąć? 

Gość Dw1

Moja partnerka często mnie dominuje. Uwielbiam to 😉 z inną parą nie próbowaliśmy. 

Gość BDSM
2 godziny temu, Gość Selena18 napisał:

jak rozmawialiśmy o naszych fantazjach to tak wyszło, on ma nawet fantazje że ja go zdradzam ale bardzo nieśmiało o tym mówi albo że go wyśmiewam że ma malutkiego i jest słaby w łóżku ale ja też bym chciała zostać poniżona i zdominowana, nie wiem czemu 

w sumie to ja wymyśliłam że moglibyśmy poszukać pary która by nas dominowała, jego i jej, tylko nawet wstydzę się tego powiedzieć a co dopiero szukać takiej pary i nawet nie wiem czy bym znalazła. Ogólnie to myślałam żeby najpierw spróbować żeby ta para nas zdominowała przez internet a dopiero później w realu. Ma ktoś z was podobne fantazje, czy w ogóle powinniśmy w to brnąć? 

Fajna zabawa, po prostu spróbujcie. Wyobraź sobie, że twój chłopak klęczy i patrzy jak wasz Pan pierzy twoją szparkę. Patrzysz na swojego chłopaka i każesz mu  wylizać swoją cipkę z spermy swojego Pana. Może być ciekawie 😉