Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Brzydzą mnie kobiety które lecą na starych dziadów

Polecane posty

Gość Gosc

Ja nie rozumiem mężczyzn których najbardziej kręcą 15-20 latki. W czym są lepsze od dziewczyn po 20?Obrzydliwe fantazje z 15 latkami to nie pedofilia ani biologia bo najbardziej płodna jest 21-24 latka. O co chodzi qwa? 

Gość Gosc

*Nie pedofilia ale zboczenie, miałam napisać 

Gość Hhh
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja nie rozumiem mężczyzn których najbardziej kręcą 15-20 latki. W czym są lepsze od dziewczyn po 20?Obrzydliwe fantazje z 15 latkami to nie pedofilia ani biologia bo najbardziej płodna jest 21-24 latka. O co chodzi qwa? 

W niczym tak naprawdę, po prostu są młodsze i tyle 

Gość ajlojolia

ja wolę dwudziestoparolatki, są dojrzałe i cudnie sprężyste, takie idealne kobietki 🙂  potem niestety w granicach trzydziestki rosną im du/py, cycki flaczeją, marszczy cera, wyrastają pajączki, mają pełno pieprzyków i są piegowate, bleah 😖Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale naprawdę nieliczne, więszość myśli że jeszcze jest piękna, ale przecież, co zrozumiałe, w główkach też robi się defekt 😄 

Gość bjjj

problemy nastolatków 🙂 

Gość Onaa31
3 godziny temu, Gość Gosc koffi napisał:

brzydze sie starymi takimi po 55, maja juz skórę trupią i robią  dziwne miny przed orgazmem, uwazam ze koleś po 50 nie powinien juz uprawiac seksu 

A jak sam będziesz po 50, to co? Zero seksu? 

Gość Bicku
9 godzin temu, Gość Danuta napisał:

Lubię seks z dużo starszym ponad 50 lat facetem. Mam chłopaka lecz nievdba ramki higienę intymną jak ci starsi faceci. Również patrzy tylko by on miał wytrysk a ja mało kiedy mam orgazm. Dlatego raz w miesiącu mamy trójkąt ze starszym facetem wtedy mam PRAWDZIWY SEKS.

No oczywiście młode laski wchodzą w związki z dziadkami dla seksu..  Ha ha ha kiepski troll 

kondycji i aparycji takiego dziadka nie będę nawet komentować. ...  Aczkolwiek pociąg fetysz dla starego ciała to zboczenie wbrew naturze i ma nawet swoją nazwę.... 

Gość Gosc

Znałam pieknego po 50, wszystko mial piekne i zadbane.