Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMEK ZRÓB U SIEBIE W DOMU BIG BROTHERA

Polecane posty

Gość gosc

weź sobie kup taką żarówkie z kamerko i zamontuj w lampie u siebie w pokoju i będziem cie mogli obserwować :D

https://allegro.pl/oferta/kamera-ip-wifi-monitoring-360-w-zarowce-led-audio-7834883404

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

weź sobie kup taką żarówkie z kamerko i zamontuj w lampie u siebie w pokoju i będziem cie mogli obserwować 😄

A MOŻE TY ZRÓB SMAKOSZ JAK OJCIEC CIE BIJE I WYZYWA PO PIJAKU 

ALBO SZWAGIER CIE OPIERRDALA I NIE DAJE CI HAJSU NA JEDZENIE A TY PŁACZESZ JAK DZIECKO

BO MUSISZ ISC KRASC JEDZENIE W SKLEPIE

Gość gosc
11 minut temu, man on the moon napisał:

A MOŻE TY ZRÓB SMAKOSZ JAK OJCIEC CIE BIJE I WYZYWA PO PIJAKU 

ALBO SZWAGIER CIE OPIERRDALA I NIE DAJE CI HAJSU NA JEDZENIE A TY PŁACZESZ JAK DZIECKO

BO MUSISZ ISC KRASC JEDZENIE W SKLEPIE

a dalej jak ta sama śpiewka jak zacięta płyta... nudny już jesteś

Gość sdser

Szwagier opłaca? To, że rodzice kogoś utrzymują to jest jeszcze zrozumiałe, ale żeby obcy facet sponsorował jakiegoś nygusa to mi się wierzyć nie chce.

14 minut temu, Gość sdser napisał:

Szwagier opłaca? To, że rodzice kogoś utrzymują to jest jeszcze zrozumiałe, ale żeby obcy facet sponsorował jakiegoś nygusa to mi się wierzyć nie chce.

.

17 minut temu, Gość sdser napisał:

tak smakosz sam to pisał że jego szwagier z siostrą pracują w szwajcarii a on mieszka u nich w domu i oni dają mu kase na życie i na rachunki 

kupili mu latopa, skuter, smartfon przecież on  by tego nigdy nie mial bo ma 28 lat  i w życiu nie pracował

albo on jest ubezwłasnowolniony  i oni mają sądownie opieke nad nim  zarządzoną  bo innej opcji nie widze 

Gość Gość
19 minut temu, man on the moon napisał:

tak smakosz sam to pisał że jego szwagier z siostrą pracują w szwajcarii a on mieszka u nich w domu i oni dają mu kase na życie i na rachunki 

kupili mu latopa, skuter, smartfon przecież on  by tego nigdy nie mial bo ma 28 lat  i w życiu nie pracował

albo on jest ubezwłasnowolniony  i oni mają sądownie opieke nad nim  zarządzoną  bo innej opcji nie widze 

To prawda i on ma rentę a siostra ciągnie na niego zasiłek opiekuńczy 😉

Gość Gość

1000 renty i 1200 zasiłku opiekuńczego i życie jak w Madrycie jeee

11 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda i on ma rentę a siostra ciągnie na niego zasiłek opiekuńczy 😉

wiedziałem ale renty nie może mieć skoro nigdy nie pracował i nie opłacał składek

Gość Gość
4 minuty temu, man on the moon napisał:

wiedziałem ale renty nie może mieć skoro nigdy nie pracował i nie opłacał składek

No i co z tego że nie opłacał a jak się rodzi dziecko kalekie to też nigdy nie będzie mogło pracować a rentę ma, tak samo Filip cynic nigdy nie pracował a rentę na schizofrenię ma 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No i co z tego że nie opłacał a jak się rodzi dziecko kalekie to też nigdy nie będzie mogło pracować a rentę ma, tak samo Filip cynic nigdy nie pracował a rentę na schizofrenię ma 

smakosz też ma schizofrenie

Gość Gość

Przemek idź do psychiatryka na parę miesięcy to ci też rentę dadzą, a nie zazdroscisz... Już ci dawno mówiłem żebyś szedł, przyświrujesz trochę i kasa bedzie, podstawy masz by iść więc wykorzystaj to - lęki, nieporadność, ojciec alkoholik kryminalistą, rozbita rodzina rozwód. Chłopie piękna rentka się szykuje, kasa leży przed tobą, wystarczy się tylko po nią schylić... 

Dobra zjadłem se obiadek i teraz idę trochę pospać a potem se zrobię trening siłowy ;)🙋🏻‍♂️

Gość hac

A to się nygus ustawił.

Gość HayleyXO

przemo powiedz po co ciągniesz tę farsę?

dla każdego myślącego człowieka jest jasne jak słońce, że projekt pt. przemo/mirek/fiut i jakie tam jeszcze nicki miałeś oraz smakosz i piwosz to jeden i ten sam niedorozwój, czyli TY

Gość GOSC
4 minuty temu, Gość HayleyXO napisał:

przemo powiedz po co ciągniesz tę farsę?

dla każdego myślącego człowieka jest jasne jak słońce, że projekt pt. przemo/mirek/fiut i jakie tam jeszcze nicki miałeś oraz smakosz i piwosz to jeden i ten sam niedorozwój, czyli TY

Z NUDÓW

Gość gość

A TY PRZEMEK NIE JESTEŚ LEPSZY BO MATKA CIE UTRZYMUJE LENIU ŚMIERDZĄCY.

14 minut temu, Gość gość napisał:

A TY PRZEMEK NIE JESTEŚ LEPSZY BO MATKA CIE UTRZYMUJE LENIU ŚMIERDZĄCY.

matka to co innego bo ona mnie urodziła 

Gość Patka

Tylko że smakosz już nie ma mamy

Gość Gość
3 minuty temu, akimuszki napisał:

hehe niektorzy to niby tacy debeee a jak sie ustawia w zyciu nic tylko brac przyklad cool

No ba, a teraz wygrzewam się w hamaku na ogrodzie i spożywam loda rożka orzechowego jeee