Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żywym trupem

Sprawilas, ze jestem

Polecane posty

Gość Otulona nocą

Dziękuję za poparcie.Dlugi czas który minął od rozstania nie jest dobrym.doradcą,ponieważ wtapia w nas coraz większe wątpliwości i tak mija miesiac za miesiącem.Życzę innym paniom w takiej niepewnosci dużo wytrwałości i uśmiechu na co dzień bo w takiej sytuacji ciezko jest się śmiać gdy płacze serce.

Gość Gosc

Jesli ona ma innego to watpie czy Zywy trup ją zdobędzie. To ze  go zdradziła to najgorsze przestępstwo nie do wybaczenia i dlatego on jest trupem. 

Gość Otulona nocą

Może już nigdy się nie dowiem czy adres jest aktualny .Współczuję tej pani która napisała donikąd. To musiało być straszne uczucie pustki.i bezradnosci.

Gość Gosc

Skoro jeszcze Trup moze pisac to jeszcze nie az tak z nim zle. Znam trupy ktore juz nic napisac nie mogą kurcze a tak czekam by jeden napisal. 

Gość uuu

nie wywołuj wilka z lasu...

Gość Gość poniżony

Tak napisalam donikąd bo odbiło moją wiadomosc i byla inf ze nie ma takiego adresu. To tak jakby mi ktos w morde szczelil. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Zywy trup napisał:

Historia jakich wiele. Nie poruszyłem jej serca

Trudno żeby pisaniem anonimowym poruszyć kobiece serce.

Gość gosc
39 minut temu, Gość Gosc napisał:

Oboje siedza na laurach i czekaja jedno na drugiego. No chyba ze cie zdradziła Zywy Trupie a to juz niewybaczalne . Zdradziła ? Przepraszam ze pytam ale chce pomoc :)

Nie zdradziła ale stwierdziła że z chorym ...em życia nie da się ułożyć.

Gość Gość

Fajnie by bylo, kiedys czytalam o pani ktorej maz umarl i wymyslila by napisac list do niego i polozyla go na stole a rano list byl zagięty na boku , nikogo w domu nie bylo oprocz niej . Bardzo chciala by dal znak i dlugo nie dawal znaku i tak wymyslila sobie , zaraz napisze list 

Gość gosc
33 minuty temu, Gość Ten On napisał:

A co chciałabyś wiedzieć!

Już nic, bo przestałam cokolwiek do Ciebie czuć.

Gość Gość dziwne

Skoro ma innego bo tak napisales to musiala zdradzić , chyba nie trzymaja sie za rączki jak przedszkolaczek tylko. 

Gość Gość

Jedynie zycia nie mozna ulozyc z alkoholikiem i psycholem a z takim milym Żywym Trupem napewno zycie byloby mile. Jakis podly trol sie pojawil na temacie , to nie my tak brzydko piszemy , jakies nowe zadziory weszły na temat. 

Gość gosc
33 minuty temu, Gość Zywy trup napisał:

Przed snem jeszcze odpisze. 

Kontaktowalem sie z nia w miedzy czasie. Ona ma kogos. Ja jestem wolny. Bylem na kilku randkach ale jak wracalem to myslalem o niej i to nie ma sensu

Zostawiła Cię bo szukałeś stale innej więc teraz wypierdalaj do innej na randkę.Trzeba było od razu się decydować.Twoja wina- nie pokazałeś jej że jest najlepsza.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jedynie zycia nie mozna ulozyc z alkoholikiem i psycholem a z takim milym Żywym Trupem napewno zycie byloby mile. Jakis podly trol sie pojawil na temacie , to nie my tak brzydko piszemy , jakies nowe zadziory weszły na temat. 

Żywy trup to alkoholik na 100%i psychiczny.Obstawia dziewczynę, wypisuje do niej spod różnymi kontami ale nic szczególnego jej nie oferuje.I na koniec zdziwiony że ona już nic nie oczekuję.

Gość Gosc

WOW skad to wiesz ? 

Gość Gosc nie wierze

Moj z kafeterii tez byl psychicznym pijakiem i porzuciłam dziada. Nie wierze ze zywy trup jest zly. 

Gość Gosc

Przyznał sie ze chodzi na randki , to wspolczuje tym dziewczynom ktore z nim sie przechadzają. 

Gość Gosc gooosc

Tak jakbym czytała o sobie. Podaj literke tego kolesia. Cos mi to mowi. 

Gość Zywy trup

Nie jestem alkoholikiem ani nic z tych rzeczy. Według niej jedynym moim problemem było to, że się zaangażowałem. Z jej słów na koniec wynikało, że nigdy nic nie oczekiwała a byłem tylko przystankiem. Szkoda, że nie powiedziała tego na początku znajomości. Jedyne co usłyszałem na konie to przepraszam na odczepnego.

Gość żenada
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Szkoda mi żywego trupa hmmm, ona powinna dostac kopniaka , czy aby anapewno kilka miesiecy minelo ?

kopniaka za co? nie znasz sytuacji nie oceniaj!

Gość żywa trupka
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mieliśmy dać sobie szczęście, a jest tylko ból.

jest autorze dzięki Tobie! i tylko dzięki Tobie!! 

Gość parassolka
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Spróbuj działać w takiej skali jak ja... Bo ja to sumie śmiało mogę zacząć równać się z Trumpem 😉

Jakiej skali??Pisanie na gównianym anonimowym forum to dziecinada

Gość Zywy trup
34 minuty temu, Gość żywa trupka napisał:

jest autorze dzięki Tobie! i tylko dzięki Tobie!! 

Raczej nie jestes ta o ktorej pisze. Ona miala mnie na wyciągnięcie ręki i wiedziamlla o tym. Wystarczylo zeby powiedziała wtedy ze zaleazy jej na naszej znajomosci i chce aby to sie rozwijalo. Powiedziala wrecz cos przeciwnego

Gość gość
3 minuty temu, Gość Zywy trup napisał:

Raczej nie jestes ta o ktorej pisze. Ona miala mnie na wyciągnięcie ręki i wiedziamlla o tym. Wystarczylo zeby powiedziała wtedy ze zaleazy jej na naszej znajomosci i chce aby to sie rozwijalo. Powiedziala wrecz cos przeciwnego

Trudno, nie musi chcieć Ciebie dziewczyna którą sobie upatrzyłeś. Żyje się dalej a nie beczy po forach. Nosisz rurki?

Gość gość

Laska dowartościowała swoje ego czym więcej stękasz tym większą ma satysfakcję słuszność. Mężczyzną to ty nie jesteś, tylko mameją.  Laska  wyrywa najładniejszre poczusie, bez stękania., tymczasem obmacuje z innym. Potrzebuje dowartściować to napisze  ✋ 

Gość parassolka
29 minut temu, Gość Zywy trup napisał:

A ty co zabrakło języka w gębie?

Gość żywa trupka
31 minut temu, Gość Zywy trup napisał:

Raczej jestem i doskonale o tym wiesz!

Gość Gosc

Żywa trupka chyba mylisz jego z kims innym , tylko ci sie wydaje ze to on pisze a przeciez duzo sutuacji jest podobnych 

Gość Gosc

Gdyby cie kochala to by byla z tobą 

Gość Gosc

Wiele razy myslalam ze tutaj moj byly pisze ale jednak to nie byl on, mylisz Trupka z kims innym. Zdarza sie i to czesto mylić , on napewno nawet nie wie o co ci chodzi i kim ty jestes, uroilas sobie cos.