Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

O NIEE TAK BYC NIE BĘDZIE! ZOBACZYMY JESZCZE PRZEMO KTO KOGO PRZESKOCZY!

Polecane posty

Gość Gość

Ja jutro z rana siadam do kompa i pisze CV i list motywacyjny, następnie przeglądam w necie lokalne oferty pracy i jeśli można to aplikuję mailowo, następnie drukuje ze 20 zestawów CV+List motywacyjnego i idę osobiście poroznosić po zakładach pracy! Dość tego! Trza wziąć wreszcie swoje sprawy w swoje ręce, trza wziąć w końcu byka za rogi, tak mi dopomóż Bóg!

Gość OsiemJeden

Strach sie bac.Co zrobisz-nic nie zrobisz.

Gość OsiemJeden

Za to co zrobiliscie i chcecie zrobic dostaniecie sroga nauczke ze nigdy w zyciu wiecej nie bedzie probowac tego na innych ludziach.Jestem cichym bohaterem.

Gość gość
Przed chwilą, Gość OsiemJeden napisał:

Za to co zrobiliscie i chcecie zrobic dostaniecie sroga nauczke ze nigdy w zyciu wiecej nie bedzie probowac tego na innych ludziach.Jestem cichym bohaterem.

O czym ty pieprzysz obłąkańcu? 😁

Gość Bartek

Skaładam cv na szefa kuchni w pewnej prestiżowej knajpie. A przemuś zamiast coś działać dalej bedzie siedział na forum i trollował całe dnie.

57 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja jutro z rana siadam do kompa i pisze CV i list motywacyjny, następnie przeglądam w necie lokalne oferty pracy i jeśli można to aplikuję mailowo, następnie drukuje ze 20 zestawów CV+List motywacyjnego i idę osobiście poroznosić po zakładach pracy! Dość tego! Trza wziąć wreszcie swoje sprawy w swoje ręce, trza wziąć w końcu byka za rogi, tak mi dopomóż Bóg!

I CO NAPISZESZ W TYM CV ŻE W WIEKU 28 LAT PRACOWAŁEŚ PO SZKOLE 4 MIESIĄCE NA STAŻU JEDYNIE? 

MOŻE JAKIMŚ CUDEM ZNAJDZIESZ ROBOTE FIZYCZNĄ NA PRODUKCJII GDZIEŚ Z UKRAINCAMI ALE I TAK TAM NIE WYTRZYMASZ 

NO ZOBACZYMY KALEKO JA WIEM ŻE OD 7 JUTRO BĘDZIESZ TROLOWAŁ NA KAFE

Gość gosc
3 minuty temu, man on the moon napisał:

I CO NAPISZESZ W TYM CV ŻE W WIEKU 28 LAT PRACOWAŁEŚ PO SZKOLE 4 MIESIĄCE NA STAŻU JEDYNIE? 

MOŻE JAKIMŚ CUDEM ZNAJDZIESZ ROBOTE FIZYCZNĄ NA PRODUKCJII GDZIEŚ Z UKRAINCAMI ALE I TAK TAM NIE WYTRZYMASZ 

NO ZOBACZYMY KALEKO JA WIEM ŻE OD 7 JUTRO BĘDZIESZ TROLOWAŁ NA KAFE

On ma przynajmniej kakieś wykształcenie a ty przem nie. Ściemni tylko że był gdzieś kucharzem ze granicą i robote znajdzie

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

On ma przynajmniej kakieś wykształcenie a ty przem nie. Ściemni tylko że był gdzieś kucharzem ze granicą i robote znajdzie

nawet matury nie zdał

jedynie zawodowe ma

przecież jak go rzucą na kuchnie to on po godzinie będzie płakał

to jest podobno większy zapierrdol niż na budowie

Gość gosc
1 minutę temu, man on the moon napisał:

bo masz rente 

każdy by tak chciał

To jest 32 letni prawiczek. Gorszy przegryw jak ty przemek non stop na damskim forum siedzi😄

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

To jest 32 letni prawiczek. Gorszy przegryw jak ty przemek non stop na damskim forum siedzi😄

a gorszy niż smakosz?

Gość gosc
5 minut temu, man on the moon napisał:

nawet matury nie zdał

jedynie zawodowe ma

przecież jak go rzucą na kuchnie to on po godzinie będzie płakał

to jest podobno większy zapierrdol niż na budowie

Ale on będzie pracował jako szef kuchni nie zwykły kucharz

Gość gosc
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość gosc napisał: To jest 32 letni prawiczek. Gorszy przegryw jak ty przemek non stop na damskim forum siedzi 😄 X 31 póki co 😕

Znajdziesz se babę w rok? ja tam wątpię w to bezrobotna kaleko😄

Ale on będzie pracował jako szef kuchni nie zwykły kucharz

żeby zostać szefem kuchni musiałby mieć z 10 lat praktyki prosiak

Gość gosc
4 minuty temu, man on the moon napisał:

żeby zostać szefem kuchni musiałby mieć z 10 lat praktyki prosiak

Smakosz gotuje w domu od 10 lat, jeszcze jako pijak wrzuciał fotki jedzenia jak ojciec go siłą zmuszał do robienia mu obiadów

Gość Gość

Lezaczek, a skąd ty wziąłeś te lokaty, jak taki niechętny jesteś pracy? Bogaty z domu?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lezaczek, a skąd ty wziąłeś te lokaty, jak taki niechętny jesteś pracy? Bogaty z domu?

Matka mu kupiła

Gość Gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

Matka mu kupiła

A on pracował w ogóle kiedyś?

Gość gosc
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

6 minut temu, Gość Gość napisał: A on pracował w ogóle kiedyś? X a co Cię to obchodzi, chcesz by każdy się męczył jak Ty? 😕 ja zajmuję się domem pomagam mamie 😕

No wiesz kaleko ale skąd kasa, jak sie nie robi to za darmo nikt ci nie da chyba

Gość Gość

6 minut temu, Gość Gość napisał: A on pracował w ogóle kiedyś? X a co Cię to obchodzi, chcesz by każdy się męczył jak Ty? 😕 ja zajmuję się domem pomagam mamie 😕

No tak sobie dyskutujemy to pytam. Jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj. Rozumiem, że czegoś nie chcesz o sobie pisać , masz prawo. Tylko tak się zastanawiam skąd wziąć lokaty jak się nie pracuje. I wychodzi mi, że albo jesteś z bogatego domu, albo wygrałeś gdzieś w jakimś lotto. Ja akurat też nie pracuję, będę robić kurs do pracy. A potem praca i studia zaoczne. Ale ja chcę i pracować i studiować , bo to związane z moimi zainteresowaniami.

Gość Gość
7 minut temu, Leżaczek napisał:

25 minut temu, Gość Gość napisał: Lezaczek, a skąd ty wziąłeś te lokaty, jak taki niechętny jesteś pracy? Bogaty z domu? X w sumie to tak można powiedzieć chociaż ja uważam że biedny np kuzynka bogatsza 😕

Acha. A nie nudzi ci się w domu? Nie masz jakichś pasji, którymi mógłbyś się zajmować i zarabiać jednocześnie pieniądze? Np. programowanie. Dzisiaj programiści zarabiają świetnie , mógłbys powiększyć lokaty.

Gość Gość
7 minut temu, Leżaczek napisał:

W skrócie mam kilka stow z lokat co miesiąc i póki mieszkam z mamą nie potrzebuje pracy bo wszystko mam 😕

A nie czujesz się źle z tym, że trochę wykorzystujesz mamę ? Jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj, jeżeli to zbyt osobiste pytanie.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Acha. A nie nudzi ci się w domu? Nie masz jakichś pasji, którymi mógłbyś się zajmować i zarabiać jednocześnie pieniądze? Np. programowanie. Dzisiaj programiści zarabiają świetnie , mógłbys powiększyć lokaty.

To nie takie proste do nauczenia

Gość Gość

To nie takie proste do nauczenia

No, ale jak ktoś to lubi? Wtedy włożysz większy wysiłek, jak trzeba będzie . To tak jak z nauką tańca, żeby dobrze tańczyć to trzeba to lubić. A ile sportowcy wkładają wysiłku w treningi. Dla innych motywacja do nauki programowania na przykład beda dobre zarobki. Wtedy możesz robić lokaty, z których będziesz żyć na starość .

Gość Gość

6 minut temu, Gość Gość napisał: Acha. A nie nudzi ci się w domu? Nie masz jakichś pasji, którymi mógłbyś się zajmować i zarabiać jednocześnie pieniądze? Np. programowanie. Dzisiaj programiści zarabiają świetnie , mógłbys powiększyć lokaty. X nie nudzi bo trzeba sprzątać gotować robić zakupy itd itp jak mam ⏳ to zarobie sobie przez internet lub inwestuje, też oszczedzam cześć odsetek więc lokaty rosną 😕 mówiłem mam komputer, smartphone, cztery konsole ciuchy nic nie potrzebuje 😕

A nie myślisz o założeniu rodziny? Wtedy pieniędzy trzeba znacznie więcej niż w pojedynkę. Jak teraz nie znajdziesz kandydatki na żonę to wszystkie fajne dziewczyny zgarna ci sprzed nosa i nie będzie w czym potem wybierac. I fajnie, że zajmujesz się domem, masz zadatki na dobrego męża .

Gość Gość

46 minut temu, Gość Gość napisał: A nie czujesz się źle z tym, że trochę wykorzystujesz mamę ? Jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj, jeżeli to zbyt osobiste pytanie. X nie, w Niemczech mialbym za to tysiąc euro a tutaj nie mam praktycznie nic prócz jedzenia i jeszcze dokladam np. zakup czegoś większego, zakupy nam i sobie za swoje itd 

To jednak musisz mieć więcej niż kilkaset złotych na miesiąc. Super, że pomagasz mamie, tylko mama pewnie płaci czynsz, rachunki. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To jednak musisz mieć więcej niż kilkaset złotych na miesiąc. Super, że pomagasz mamie, tylko mama pewnie płaci czynsz, rachunki. 

Wiadomo. Normalnie za tą kasę zapłaciłby czynsz prąd a później zęby w ściane

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

30 minut temu, Gość Gość napisał: A nie myślisz o założeniu rodziny? Wtedy pieniędzy trzeba znacznie więcej niż w pojedynkę. Jak teraz nie znajdziesz kandydatki na żonę to wszystkie fajne dziewczyny zgarna ci sprzed nosa i nie będzie w czym potem wybierac. I fajnie, że zajmujesz się domem, masz zadatki na dobrego męża . X już nie 😞

Ej, smutasku uśmiechnij się, nie rezygnuj z rodziny, na pewno jakaś fajna dziewczyna czeka na ciebie.

Gość gość

jura z rana siadam i chce miec prace

Gość Gość
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: To jednak musisz mieć więcej niż kilkaset złotych na miesiąc. Super, że pomagasz mamie, tylko mama pewnie płaci czynsz, rachunki.  X nie mam więcej chyba że dorobie ale zawsze mogę podebrac 😕 więc zakup np lodówki to nie problem 😕 a ja sobie praktycznie tylko gry kupuję z promocji bo wszystko mam 😕 płaci bo ma emeryturę, gdyby mieszkała sama też by płacila 😕

Skoro już nie pracuje, tylko jest na emeryturze to pewno za dużo kasy nie ma. Czynsz i rachunki to nie tak mało , chociaż nie wiem jak duże macie mieszkanie.