Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaa

Jestem dziewica i uprawiam anal

Polecane posty

Gość Monikaaa

Czesc. Od jakiegos czasu mam chlopaka z Egiptu. Ma. 17 lat. Niedawno zaczelismy uprawiac seks. Powiedzialam chlopakowi ze jestem dziewica. On na to ze to rozumie i zebym poczekala ze swym pierwszym razem jak bede pewna i gotowa a tymczasem mozemy sie bawic inaczej. I tak uprawiamy seks oralny i dalam sie namowic na analng. Zawsze jak sie spotykamy to tak wyglada. Zaczynam sie zastanawiac czy on mnie przypadkiem nie wykorzystuje

Gość Koneser

Uprawiasz? A ile masz hektarów tego analu?

Gość Nsnsn

2 hektary ...o

Gość Madzia21

Czesc 🙂 Nie widzę w tym nic złego. Zachowasz dziewictwo a i pupa jest fajna do zabawy. Cipcie to zawsze moze Ci wylizac i wypieścić. 

Gość Marek

Powykorzystujcie sie nawzajem jak najdluzej.. Pozdrawiam.

17 minut temu, Gość Madzia21 napisał:

Czesc 🙂 Nie widzę w tym nic złego. Zachowasz dziewictwo a i pupa jest fajna do zabawy. Cipcie to zawsze moze Ci wylizac i wypieścić. 

Słuszna i celna uwaga🙂

To już raczej dziewicą nie jesteś. Dziewicą to babka nie zerżnięta w żaden otworek.

16 godzin temu, Gość Monikaaa napisał:

Czesc. Od jakiegos czasu mam chlopaka z Egiptu. Ma. 17 lat. Niedawno zaczelismy uprawiac seks. Powiedzialam chlopakowi ze jestem dziewica. On na to ze to rozumie i zebym poczekala ze swym pierwszym razem jak bede pewna i gotowa a tymczasem mozemy sie bawic inaczej. I tak uprawiamy seks oralny i dalam sie namowic na analng. Zawsze jak sie spotykamy to tak wyglada. Zaczynam sie zastanawiac czy on mnie przypadkiem nie wykorzystuje

mnie się wydaje, że może tak być, że Ciebie wykorzystuje. Kulturowo dla nich seks waginalny bywa zobowiązaniem do narzeczeństwa a poza tym nie jest pewien czy się zabezpieczasz. Dlatego pasuje mu oral i anal i nie napiera aby pozbawić Cię dziewictwa. Ale może być też wręcz odwrotnie - szanuje Cię dlatego nie napiera na pozbawienie dziewictwa bo to w jego kulturze rzecz ważna. Musisz przeanalizować relacje i jego postawy także poza seksem - w pełnym  wymiarze bo to czy cię wykorzystuje czy szanuje nie zależy tylko od tego jaką formę seksu proponuje. Pewnie jest tak, że w jego kraju anal przed ślubem jest bardzo częsty bo dziewictwo jest tam nadal cenione ale do końca nie wiem - może spytaj innych Egipcjan jak to u nich jest albo zaprzyjaźnij się z Egipcjankami to opowiedzą ci o tych sprawach i relacjach więcej. Dobrze jest poznać wszelkie aspekty ich kultury i relacji