Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szok

Sylwio Parasolko, sama studiujesz w wieku czterdziestu lat a synowi każesz zapinkalać w cukierni? Oszalałaś?

Polecane posty

Gość parassolka
9 minut temu, Gość Tomasz Koniarczyk napisał:

Zglaszam za upublicznienie moich danych osobowych.

dawno temu zrobiłes to pierwszy mało tego za moimi plecami z lekarzami Bóg wie jakimi zfałszowałes moją dokumentacje medyczna robiac ze mnie psychicznie chorą to jest przestępstwo !!! widzimy się SĄDZIE!!! Włamałeś sie do mojej poczty i włamałes sie do mojego facebooka oraz oskarzyłes mnie o zdradę z panem Wojciechem !!! wyciagasz bezprawnie info od mojej rodziny i wypytujesz ludzi za m,oimi plecami.Miarka się przebrała!!!

Gość gość

I co Wieczorna locho? Zakłamana macioro ze zrytym cabanem?

Tu już się nie martwisz o Sylfię pierdôląc jej życie? Jak mogłaś to zrobić tej kobiecie? Myślisz że to pomoże ich rodzinie?

Dobrze wiedzieć jakie z ciebie zero. Nie będę mieć oporów przed zrobieniem ci dosłownie tego samego. Oczekuj pedofilskich screenów w których pisałaś o patatajach na fiucie ojca oraz swoich licznych pogróżek na biurku swojego szefa oraz w zakładzie w którym pobierasz świadczenia. O fejsie nie mówiąc. Osz kurfo każdym kosztem to zrobię. Zgniotę cię syfie. 

Gość Gość

Typowa schizofrenia paranoidalna. 

Gość Dr Beuscher
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Typowa schizofrenia paranoidalna. 

Dobrze że zdajesz sobie sprawę ze swojej choroby Wieczorno. Jedyne co ciebie różni od Sylwii to brak aż tak nasilonych urojeń ksobnych. Oraz współtowarzysząca twojej - lżej nasilonej - schizofrenii mania prześladowcza, urojenia wielkościowe oraz zaburzenie pedofilskie. 

Gość parassolka
8 minut temu, Gość Życzliwy napisał:

Pan Koniarczyk dostał już screeny z kafeterii i jest obecny na forum. Zbiera materiał do pozwu sądowego.

On już 10 lat temi powin ien siedzieć za stalking i za to co robi ,zbiertam dowody na niejeden pozew!!!zreszytą jego stary to samo za przekręty ,machloje ,wyłudzanie pporzez moją matkę dokumentacji medycznej z wypadku mojegop syna i za Wrabianie wojciecha za moimi plecami !! Pedofilia i narkotyki to tez jego sprawka a takrze rozpowiadamnie o tym jak mnie niby mąż zgwałcił ! ODpowie mi za to jeden i drugi!! jedszcze im mało tej grzywny za pogróżki do Krzysztofa? dalej sie domagają?Podłe mendy!!Agnieszka tez odpowie!!za zniesławienie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość parassolka napisał:

On już 10 lat temi powin ien siedzieć za stalking i za to co robi ,zbiertam dowody na niejeden pozew!!!zreszytą jego stary to samo za przekręty ,machloje ,wyłudzanie pporzez moją matkę dokumentacji medycznej z wypadku mojegop syna i za Wrabianie wojciecha za moimi plecami !! Pedofilia i narkotyki to tez jego sprawka a takrze rozpowiadamnie o tym jak mnie niby mąż zgwałcił ! ODpowie mi za to jeden i drugi!! jedszcze im mało tej grzywny za pogróżki do Krzysztofa? dalej sie domagają?Podłe mendy!!Agnieszka tez odpowie!!za zniesławienie.

Sylwia to Wieczorna się pod niego podszywa. Skąd on by tu był? 

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość Dr Beuscher napisał:

Dobrze że zdajesz sobie sprawę ze swojej choroby Wieczorno. Jedyne co ciebie różni od Sylwii to brak aż tak nasilonych urojeń ksobnych. Oraz współtowarzysząca twojej - lżej nasilonej - schizofrenii mania prześladowcza, urojenia wielkościowe oraz zaburzenie pedofilskie. 

odpowiesz mi chory gnoju za zniesławienie!!!Ja urojenia?? jest jeszcze cos takiego jak dowody i swiadkowie dziadu!!! ja jestem zdrowa!Taki z ciebie dhtor jak z kozuej dupy tromba koniobijco!

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sylwia to Wieczorna się pod niego podszywa. Skąd on by tu był? 

skąd?? wiele faktów tu dziad o moje matcce ,,Weronice '' PODAWAŁ!mam screeny

Gość Gość
1 minutę temu, Gość parassolka napisał:

odpowiesz mi chory gnoju za zniesławienie!!!Ja urojenia?? jest jeszcze cos takiego jak dowody i swiadkowie dziadu!!! ja jestem zdrowa!Taki z ciebie dhtor jak z kozuej dupy tromba koniobijco!

Trąba. Nie tromba!!!!!! Körwa piszcie poprawnie chôje

Gość Lipa
Przed chwilą, Gość parassolka napisał:

skąd?? wiele faktów tu dziad o moje matcce ,,Weronice '' PODAWAŁ!mam screeny

Wieczorna o nim dużo pisała. Może ma jakieś informacje o nim? Może to osoba z jego otoczenia? 

Gość Buhahaha!

Ta parasolka to schizofreniczna świruska. Szkoda na nią czasu. Jest na poziomie choroby tego Marka Podleckiego, który chodzi w warszawie po stacjach metra i wykrzykuje, że pozabija wszystkich ludzi z telefonami w ręku bo ubzdurał sobie, iż go mossad smartfonami po nerkach promieniuje xD

Gość braki w mózgu chyba macie

A ja sie zastanawiam czy wszystkie Sylwie jakie znam są takie stuknięte..zamęzne a latają za innymi facetami i w dupę im wchodzą..i uwazają,że każdy temat na kafe,każde zdanie na kafe jest tylko o nich.Ogarnijcie się kobiety bo wstyd mi za was

Gość parassolka
14 minut temu, Gość gość napisał:

I co Wieczorna locho? Zakłamana macioro ze zrytym cabanem?

Tu już się nie martwisz o Sylfię pierdôląc jej życie? Jak mogłaś to zrobić tej kobiecie? Myślisz że to pomoże ich rodzinie?

Dobrze wiedzieć jakie z ciebie zero. Nie będę mieć oporów przed zrobieniem ci dosłownie tego samego. Oczekuj pedofilskich screenów w których pisałaś o patatajach na fiucie ojca oraz swoich licznych pogróżek na biurku swojego szefa oraz w zakładzie w którym pobierasz świadczenia. O fejsie nie mówiąc. Osz kurfo każdym kosztem to zrobię. Zgniotę cię syfie. 

patatajach na fjucie??? masdakra !!! fuj! rzyg! 

Gość gość
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Wieczorna takie rzeczy niestety pisała. Jest to na screenach w tym temacie z wczoraj. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Buhahaha! napisał:

Ta parasolka to schizofreniczna świruska. Szkoda na nią czasu. Jest na poziomie choroby tego Marka Podleckiego, który chodzi w warszawie po stacjach metra i wykrzykuje, że pozabija wszystkich ludzi z telefonami w ręku bo ubzdurał sobie, iż go mossad smartfonami po nerkach promieniuje xD

Ale jest nieszkodliwa xD Nie to co taka Wieczorna. Gadałeś z tą Sylwią wczoraj xD? 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość parassolka napisał:

TEGO NIE ZATRZYMASZ PEDOFILKO WIECZI

Gość parassolka
7 minut temu, Gość Lipa napisał:

Wieczorna o nim dużo pisała. Może ma jakieś informacje o nim? Może to osoba z jego otoczenia? 

Agnieszka z czytelni zna go bardzo dobrze bo to ona do niego wtedy poleciała jak syn po mnie przyjechał do biblioteki, zebym jechała z nim na trening ,nie rozumiem jakim prawem mówiła m u o mnie czy o moim synu?? ja z tym człowiekiem nic nie mam i n igdy nie miałam ,jedyne co to chodził ze mną do klasy.Agnieszka jest podła ,zniszczyła mojemu synowi wtedy uprawianie pasji.To oni mnie pomówili o rzekomy sex z trenerem.Ja juz dawno powinnam była ich podać obojga .To przez Tomasza matka wmawia mi świństwa i szwagier z siostrą.Na moje nieszczescie mój Brat i kuzyn Tomasza Łukasz to najlepsi koledzy ,dlatego nie jezdze do rodziny i nie odzywam sie do matki.

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale jest nieszkodliwa xD Nie to co taka Wieczorna. Gadałeś z tą Sylwią wczoraj xD? 

shizofreniczka?? ja ?? odpowiesz mi w Sądzie za te słowa!!!

Gość Czekajcie pójdę po popcorn

Człowiek sobie spokojnie wchodzi na kafeterię poczytać bzdury pisane przez przegrywów kiblujących na forum a tu nagle okazuje się, iż na Życiu Uczuciowym właśnie sięrozgrywa istny melodramat w wykonaniu grupy schizofreników xD

Gość parassolka
11 minut temu, Gość braki w mózgu chyba macie napisał:

A ja sie zastanawiam czy wszystkie Sylwie jakie znam są takie stuknięte..zamęzne a latają za innymi facetami i w dupę im wchodzą..i uwazają,że każdy temat na kafe,każde zdanie na kafe jest tylko o nich.Ogarnijcie się kobiety bo wstyd mi za was

XZa kim ja niby latam ...ko????komu niby wchodzę w duupe??? no dawaj!!! Imię nazwisko wiek!!!

Gość Kootas
3 minuty temu, Gość Czekajcie pójdę po popcorn napisał:

Człowiek sobie spokojnie wchodzi na kafeterię poczytać bzdury pisane przez przegrywów kiblujących na forum a tu nagle okazuje się, iż na Życiu Uczuciowym właśnie sięrozgrywa istny melodramat w wykonaniu grupy schizofreników xD

Dzwonimy do Sylwii kôtasie czy nie? 

Gość Wieczorna

XZa kim ja niby latam ...ko????komu niby wchodzę w duupe??? no dawaj!!! Imię nazwisko wiek!!!

A mówiłaś Sylwia że nie wyzywasz.

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość Czekajcie pójdę po popcorn napisał:

ja shizofrenii nie mam żadnej a fakty są z życia mnie i mojej rodziny.

Gość JaPrdl
1 minutę temu, Gość Wieczorna napisał:

A mówiłaś Sylwia że nie wyzywasz.

Wieczorna hipokrytko zapomniałaś zmienić opis. Ty pedofilko komuś o wyzywaniu powiesz? Jaja sobie robisz? Co za mentalność kurefska.

Gość xDD
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

ja shizofrenii nie mam żadnej a fakty są z życia mnie i mojej rodziny.

xDD 

Gość Koniarczyk i Kwasniewski

Ale mam z was beke :classic_biggrin: wklejam tu teksty jako koniarczyk i inni a wy myslicie, ze jestem wieczorna. Kto to jest ta wieczorna? Powinni was wszystkich pozamykac w zakladzie dla swirów :classic_biggrin:

Gość 🤯🤯🤯
1 minutę temu, Gość Koniarczyk i Kwasniewski napisał:

Ale mam z was beke :classic_biggrin: wklejam tu teksty jako koniarczyk i inni a wy myslicie, ze jestem wieczorna. Kto to jest ta wieczorna? Powinni was wszystkich pozamykac w zakladzie dla swirów :classic_biggrin:

Bardzo zabawne Wieczorno. 🤪🤩😜

Gość Czekajcie pójdę po popcorn

Weźcie się umówcie na wspólną partyjkę szach, warcabów czy tam pokera a nie jak stare pudernice drzecie łacha na publicznym forum.

Gość parassolka
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

TEGO NIE ZATRZYMASZ PEDOFILKO WIECZI

ty do mnie ???porąbało cie??

Gość Gość

ty do mnie ???porąbało cie??

Nie do ciebie tylko do Wieczornej.