Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szok

Sylwio Parasolko, sama studiujesz w wieku czterdziestu lat a synowi każesz zapinkalać w cukierni? Oszalałaś?

Polecane posty

Gość parassolka
11 minut temu, Gość Czekajcie pójdę po popcorn napisał:

Weźcie się umówcie na wspólną partyjkę szach, warcabów czy tam pokera a nie jak stare pudernice drzecie łacha na publicznym forum.

,,pudernica??zdaje sie to było hasła Agnieszki i Kaśki! Jakim prawem Asoa dała tomaszowi moj num er bez mojej zgody? w 2008 roku?

Gość parassolka

Wiecie że jestem ,,niedziewica bo wyszłam za mężą?tomasz tu o tym pisał!( no fakt mąż jest moim pierwszym)

wiecie ze podobno w Wiśle komuś ,,loda robiłam''? o tym tez tu pisał oraz o tym usłyszałam od siostry matki oraz szwagra ze niby ,,komuś loda robię''(no fakt kupiłam dzieciom dwa lody włoskie wtedy)

Wiecie ze niby ,,mali ludzie nie mają serca bo im sie serce w goownie nurza? takie coś usłyszałam w domu rodzinnym ,tomasz to samo tu pisał 

Wiecie że jego stary przyszedł do mojej mamy jak mnie mąż zostawił żeby wyciagnąć od niej jego nazwisko i oskarżyć go o gwałt?

w Admicie w pracy Barbara K rozpowiadała wszystkim ze mnie niby mąż zgwałcił.

Wiecie że wypisywał tu ze ja niby ,,nie jestem osobą decyzyjną'' ,od mojej matki usłyszałam że moja pani dziekan ,,nie jest osobą decyzyjną ''...przypadki??? nie sądzę!!!!

Gość parassolka
27 minut temu, Gość Czekajcie pójdę po popcorn napisał:

Weźcie się umówcie na wspólną partyjkę szach, warcabów czy tam pokera a nie jak stare pudernice drzecie łacha na publicznym forum.

Ta  sprawa musi mieć finał w sądzie!!!

Gość parassolka

i zresztą dlaczego ja miałabym nie być ,,osobą decyzyjną''????powaliło kogoś!!

Gość Miladoczasu

Parasolko w ogole nie przejmuj sie zlosliwymi plotkarami, jestem po twojej stronie, masz prawo studiowac a syn dorosly przez twoje studia nic nie traci, to nie 15 latek:: ) śmieszne zarzuty, jakby chcial moze studiowac a dorobiac w weekend, on decyduje

Gość goźć

Niech ktoś streści w TL;DR co tu się odwala.

Gość parassolka
3 minuty temu, Gość Miladoczasu napisał:

Parasolko w ogole nie przejmuj sie zlosliwymi plotkarami, jestem po twojej stronie, masz prawo studiowac a syn dorosly przez twoje studia nic nie traci, to nie 15 latek:: ) śmieszne zarzuty, jakby chcial moze studiowac a dorobiac w weekend, on decyduje

dokładnie ,ja bym chciała żeby on się dalej uczył nawet za moją namowa poszedł do wieczorówki Ogólniak robić ale się wypisał jak mu ojciec- -mój mąż , zaczął wygadywać ze po co mu to? ze takim ,,papierkiem to se można duupe wytrzeć'',zresztą mi to samo mówi ze moją maturą i certyfikatami może sie podetrzeć.Mój syn sporo stracił w podstawówce bo rodzina męża -teściowa ,siostry męża i teść nigdy nie pozwalali żebym syna do lekcji zagoniła ,zawsze go wydzierała do osobnego pokoju i mówiła mu -- ,,nie słuchaj tej pizzzdy matki nie musisz się,, tela łuczyć''tak ,,łuczyć '' dokładnie tak piszę jak ona mówi i jak pisze w krzyżówkach ,,łucho'' (ucho) dlatego miał zeszyty  czerwone i sporo stracił potem już nie można było tego nadgonić  jeszcze ta roczna niemal przerwa po wypadku.Dobrze że załatwiłam wtedy nauczanie ,,indywidualne '' w domu ,Szkołę skończył ZSZ mechanikę ,prawo jazdy zrobił w zawodzie .Liceum jak już pisałam przerwał ,może wróci Daj że Boże.Też męczyło go to że był po pracy i zajęcia do wieczora ,szkoda ale cóż,jego wybór.Teraz walczę zeby córka Ogólniak zrobiła ,na głowie stanę żeby miała Studia .!!

Gość parassolka
17 minut temu, Gość Miladoczasu napisał:

ja studiuję zaocznie wiec moje dzieci w żaden sposób tego nie odczuwają ,na czesne zarabiam ,nikt mi nie opłaca.

Gość parassolka
20 minut temu, Gość Miladoczasu napisał:

zresztą właśnie dla nich to robię ,sporo już skorzystały na moich studiach ,sporo się uczą ode mnie i same pewnymi rzeczami zaczęły się interesować to je ubogaca na wielu poziomach.Córka korzysta z moich notatek np ,, z anatomii''; moich starych  książek do matury itp.

Gość gość
26 minut temu, Gość Miladoczasu napisał:

Anna znowu donos napiszesz???taka nauczycielka myślał by kto ,Widać dobrze zorientowana jesteś ,twoja chyba nie jest pełnoletnia co? uważaj żeby ktoś na ciebie opieki nie nasłał.Widzę co robisz! z Tomaszkiem kółko wzajemnej adoracji lizodupy ? co to wymyśliłaś z tą histeryczką? mylisz osoby niestety.

Gość parassolka
32 minuty temu, Gość Miladoczasu napisał:

15 to prawie dorosłe dziecko-małoletni/małoletnia ,wychowawczyni mojej córki ma dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym a też studiuje .Może na nia też coś napiszesz co??? Moja niedawna szefowa z ,,Pomocnej dłoni'' ma dwóch chłopców w podstawówce młodszych od mojej córki i też studiuje wiec??? na nią też do opieki polecisz ??

Gość parassolka

mam rozumieć ze one też ,,przeżywają swoją drugą młodość''? są starsze ode mnie!! Co za ...izm żeby takie rzeczy pisać.Moja wina że mam geny po ojcu i młodo wyglądam? zresztą wara ode mnie!!!

Gość obserwator

Pisać o sprawach prywatnych na takim gownianym forum....Ludzie jesteście nienormalne ;))

Gość parassolka
4 minuty temu, Gość obserwator napisał:

Pisać o sprawach prywatnych na takim gownianym forum....Ludzie jesteście nienormalne ;))

Nie mam innego wyjscia PRAWDA musi zobaczyć światło dzienne!!Będzie sprawiedliwość.!!Nie wtrącaj się!!!Mam ci Mateusz przypomnieć jak mojego syna z męże pomyliłes i pisałes mi tu ,,zabiję ci tego męża Szymona bedziesz wreszcie wolna i szczęsliwa''kto ci powiedział że chcę być wolna????? skąd ci sie to wzięło ze ja ciebie chcę? jestes pomylony!!Kolejny do kompletu forumowego szamba.Jesteś świr!

Gość parassolka
56 minut temu, Gość Miladoczasu napisał:

a kto ci powiedział ze się przejmuję? mało o mnie wiesz ! To ja rozdaję karty! zmiotę ich z powierzchni ziemi ,wszystkich ! po kolei!! dosyć tego robactwa.!Miarka się przebrała o 11 lat za długo!

Gość obserwator

O czym Ty do mnie piszesz kobieto 😄 Nie jestem żaden Mateusz 😮

Gość Dtrd

Sama.sobie zadaje pytania i zarzuty sama sobie odpowiada , schizofrenia . Mam taką koleżankę w realu wszyscy ją krzywdzą obgadują prześladują okradają a ona nie ma sobie nic do zarzucenia tylko składa donosy na policję że ktoś na korytarzu krzywo buty postawił. Schizofrenia paranoidalna 

Gość Hmmm

O co tutaj chodzi prosze Państwa hmmm? 

Gość Hmmm

Parasolko jestem tutaj nowa, nie chce ci szkodzić bo do nikogo nic nie mam, napisz hak dlugo jestes na kafeterii ? :)

Gość gość
3 minuty temu, Gość Dtrd napisał:

Sama.sobie zadaje pytania i zarzuty sama sobie odpowiada , schizofrenia . Mam taką koleżankę w realu wszyscy ją krzywdzą obgadują prześladują okradają a ona nie ma sobie nic do zarzucenia tylko składa donosy na policję że ktoś na korytarzu krzywo buty postawił. Schizofrenia paranoidalna 

mało dowodów? świadków mało?

Gość Hmmm

Parasolko jaki kierunek studiujesz, moze sie  podszkole by lepiej zarabiac bo zarabiam denne pieniadze no ale szkola tez kosztuje a Ty pracujesz w cerfur ? 

Gość Miladoczasu

Prosze nie mylic mnie z nikim:) pierwszy raz cos napisalam w tym temacie bo przeczytalam odpowiedz parasolki, widac ze musi zyc w ciezkich warunkach i brawo ze ciagnie dzieci do gory i sama sie nie poddaje;) nie parasolko uczyc mozna sie zawsze i wszedzie, i wcale nie jest to rownoznaczne z zaniedbywaniem, kwestia charakteru i zorganizowania

Gość parassolka
2 minuty temu, Gość Miladoczasu napisał:

Prosze nie mylic mnie z nikim:) pierwszy raz cos napisalam w tym temacie bo przeczytalam odpowiedz parasolki, widac ze musi zyc w ciezkich warunkach i brawo ze ciagnie dzieci do gory i sama sie nie poddaje;) nie parasolko uczyc mozna sie zawsze i wszedzie, i wcale nie jest to rownoznaczne z zaniedbywaniem, kwestia charakteru i zorganizowania

UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SIE OTWORZĄ? a co ty możesz wiedzieć o moim zorganizowaniu??i o moim charakterze? Nie znasz mnie! i nic o mnie nie wiesz !Nie mylić?? to ty napisałaś ,zatem sama za siebie świadczysz.Myślisz ze jestem cicha myszka? mylisz się!!!Nic mnie nie powstrzyma i nikt nie zamknie mi ust .!

Gość parassolka
16 minut temu, Gość Hmmm napisał:

Parasolko jaki kierunek studiujesz, moze sie  podszkole by lepiej zarabiac bo zarabiam denne pieniadze no ale szkola tez kosztuje a Ty pracujesz w cerfur ? 

Pracowałam do 30 ,04 w Carrefour Teraz mam inną pracę ogólnie  jestem opiekunem osób starszych ,masażystką ,krawcową ,studiuję dwie specjalności na kierunku medycznym.Dzisiejszy rynek pracy powoduje ze trzeba stale podnosić swoje kwalifikacje.Teraz mam praktyki .Mam koleżanki które 4 te studia robią .

Gość parassolka
21 minut temu, Gość Hmmm napisał:

ja mam bonifikatę za wysoką średnią

Gość ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ej parasolka! Byłaś na otwarciu?

Gość parassolka
1 minutę temu, Gość ( ͡° ͜ʖ ͡°) napisał:

Ej parasolka! Byłaś na otwarciu?

jakim otwarciu?

Gość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4 minuty temu, Gość parassolka napisał:

jakim otwarciu?

Parasola w twojej żopie xD