Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak laska jest zbyt atrakcyjna to nie bedzie miala kolezanek.chocby byla aniolem.

Polecane posty

Gość gosc

Baby beda jej szpile wbijac albo beda jej unikac,bo beda sie czuly przy niej gorsze.Takiej kobiecie zostaje tylko meskie towarzystwo.

Gość Kielbaso

Jesteś śmieszna i żałosna zarazem. Piękna kobieta ma towarzystwo innych pięknych kobiet bo żadna na piękno monopolu nie ma wtedy nie ma powodu żeby czegoś jej zazdrościc. Ty po prostu masz zyebany charakter i mocno nieadekwatna samoocenę oraz przerost ego więc nikt prócz facetów chcących cie co najwyżej bzyknac zadawać się z taką zaburzona baba nie będzie.

Gość Onsam

A mnie sie wydaje, ze taka ma wiele podobnie ladnych kolezanek

Gość gosc

Zaraz pewnie zleca sie panienki twierdzace,ze to bzdury bo same sa mega atrakcyjne i jakos nigdy nie mialy problemow z innymi kobietami.Ale prawda jest taka drogie panie,jesli nigdy nie doswiadczylyscie kobiecej zazdrosci to malo prawdopodobne,ze jestescie w ogole atrakcyjne.Bez urazy.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Zaraz pewnie zleca sie panienki twierdzace,ze to bzdury bo same sa mega atrakcyjne i jakos nigdy nie mialy problemow z innymi kobietami.Ale prawda jest taka drogie panie,jesli nigdy nie doswiadczylyscie kobiecej zazdrosci to malo prawdopodobne,ze jestescie w ogole atrakcyjne.Bez urazy.

Doświadczyć nie trzeba żeby znać piękne hostessy czy modelki i wiedzieć że to o czym piszesz to twoje urojenia. Każdy wie jak wyglądasz więc śmieszne jest to twoje przekonanie że jesteś jakaś wielką pięknościa. Zjedz snikersa.

Gość gosc
8 minut temu, Gość Kielbaso napisał:

Jesteś śmieszna i żałosna zarazem. Piękna kobieta ma towarzystwo innych pięknych kobiet bo żadna na piękno monopolu nie ma wtedy nie ma powodu żeby czegoś jej zazdrościc. Ty po prostu masz zyebany charakter i mocno nieadekwatna samoocenę oraz przerost ego więc nikt prócz facetów chcących cie co najwyżej bzyknac zadawać się z taką zaburzona baba nie będzie.

Wypad z mojego tematu i przestan mnie stalkowac zalosna kreaturo.Ludzie tutaj zrobia z toba porzadek,bo nie jestem jedyna osoba,ktora tutaj przesladujesz.A ten wpis jest moim ostatnim wpisem adresowanym do ciebie,bo nie jestes tego nawet warta,zeby poswiecac tobie jakikolwiek czas.Nara.

Gość gosc

Bzdura moja pani jest super piękna a ma mnóstwo koleżanek ale ma coś w glowie i jest przyjazna

Gość niko
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Baby beda jej szpile wbijac albo beda jej unikac,bo beda sie czuly przy niej gorsze.Takiej kobiecie zostaje tylko meskie towarzystwo.

bo baby to głupie cípy, rywalizują o wszystko jak nawiedzone chore istoty, co za syf

Gość mają bzika
13 minut temu, Gość gosc napisał:

baby to zazdrosne koorviszony

Gość Prokurator jedzie
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Wypad z mojego tematu i przestan mnie stalkowac zalosna kreaturo.Ludzie tutaj zrobia z toba porzadek,bo nie jestem jedyna osoba,ktora tutaj przesladujesz.A ten wpis jest moim ostatnim wpisem adresowanym do ciebie,bo nie jestes tego nawet warta,zeby poswiecac tobie jakikolwiek czas.Nara.

Właśnie pokazałaś jaką z ciebie ... toteż wraca do ciebie antypatia ze strony kobiet. I nie strasz mnie bo jedyne co z tego będziesz miała to to że się zèsrasz.

Gość ydx

Potwierdzam. Jak jesteś ładna, mądra i wykształcona (nie mylić z ładnymi i pustymi cipami), to każda baba będzie się Ciebie bała. Mam tak od wielu lat, w tym od pierwszej pracy, gdzie każda wyżej postawiona, ale z niższym wykształceniem i większym tyłkiem się nade mną pastwiła. Na szczęście, ten etap już za mną, dzisiaj się stawiam. I żeby nie było, zawsze byłam nastawiona przyjaźnie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Bzdura moja pani jest super piękna a ma mnóstwo koleżanek ale ma coś w glowie i jest przyjazna

Wiesz,moja ciocia za mlodu byla bardzo piekna kobieta.A do tego inteligentna,wyksztalcona i mega zyczliwa.Chodzacy ideal.A mimo to baby jej nie znosily,obgadywaly i byly dla niej wredne.

Gość gosc
1 minutę temu, Agatkasratka napisał:

Nieprawda ja mam bardzo ładne przyjaciółki  A ja jestem brzydka i mi to nie przeszkadza tu Poprostu jesteś niemiła dla ludzi napewno 😕

Nie chce tu nikogo obrazic ale widocznie nie sa az takie ladne.Ladna to nie znaczy piekna.

Gość ydx
6 minut temu, Agatkasratka napisał:

Nieprawda ja mam bardzo ładne przyjaciółki  A ja jestem brzydka i mi to nie przeszkadza tu Poprostu jesteś niemiła dla ludzi napewno 😕

jasne

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Nie chce tu nikogo obrazic ale widocznie nie sa az takie ladne.Ladna to nie znaczy piekna.

Dokładnie kiełbaso. To że jesteś ładna nie oznacza że piękna. Ale masz maturę i to najważniejsze. 

Gość gość
53 minuty temu, Gość Kielbaso napisał:

Wieczorna lecz się. Musisz być mega szpetna że normalna niebrzydka dziewczyna doprowadza ciebie do takiej wściekłej zazdrości. 

Gość gość
47 minut temu, Gość gosc napisał:

Ela nie przejmuj się. My na ciebie mówimy Kalina bo nie życzymy sobie żeby ten syf ciebie przezywał ciebie Kiełbasą. Zuzanna tobie wymyśliła taki nick ładny.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Wiesz,moja ciocia za mlodu byla bardzo piekna kobieta.A do tego inteligentna,wyksztalcona i mega zyczliwa.Chodzacy ideal.A mimo to baby jej nie znosily,obgadywaly i byly dla niej wredne.

Widocznie nie trafila na odpowiednich ludzi, obracala sie w patologii

Gość Monika
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Widocznie nie trafila na odpowiednich ludzi, obracala sie w patologii

Tez tak mysle. Ludzi lubi sie za to jacy sa, a nie jak wygladaja.

Do tego trzeba dojrzec - bo wieku nastoletnim, owszem wyglad ma znaczenie.

Ocenianie ludzi po wygladzie swiadczy o niedojrzalosci.

Gość parassolka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie kiełbaso. To że jesteś ładna nie oznacza że piękna. Ale masz maturę i to najważniejsze. 

a JA MAM MATURĘ , SZKOŁĘ ZAWODOWĄ ,SZKOŁĘ POLICEALNĄ ,SZKOŁĘ MASAŻU DWA KURSY Z CERTYFIKATEM  I DWA STAŻE ,DWA KIERUNKI STUDIÓW I JAKOŚ SIĘ TYM NIE CHWALĘ.

Gość parassolka
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ela nie przejmuj się. My na ciebie mówimy Kalina bo nie życzymy sobie żeby ten syf ciebie przezywał ciebie Kiełbasą. Zuzanna tobie wymyśliła taki nick ładny.

kIEŁBASA TO BYŁ POMYSŁ TOMASZA I KATARZYNY 

Gość naiwna ty..
2 godziny temu, Agatkasratka napisał:

Dziewczyny zadaja sie z brzydkimi po to by siebie dowartosciowac,czuja sie wtedy lepsze pod kazdym wzgledem glownie na polu rywalizacji k-k.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Kielbaso napisał:

Raczej zgwałcić a nie bzyknac, bo bzykanie jest obopólne.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Raczej zgwałcić a nie bzyknac, bo bzykanie jest obopólne.

Twoja interpretacja jest zadziwiająca. 

Gość Aaacha

Co za brednie. Kobiety są zazdrosne, to ich natura. Nie lubią konkurencji w postaci ładnych koleżanek, bo one pochłaniają uwagę facetów. Taka prawda 

Gość Hrjr

Kiełbasa zbyt ładna nie jest tylko strasznie wredna , uroila sobie że jest piękna i szaleje 

Gość Jejej
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

Masz odpowiedź czemu nie masz koleżanek kielba jesteś wredna i podła do szpiku kości, nie dziwię się że nikt z Tobą nie chce obcować, twoje zdjęcia tu lataly i wybacz ale są dużo piękniejsze kafeterianki niż ty 

Gość Gosc

Jasne boja się o swoich facetów o to ze ich uwagę może przykluwac inna dziewczyna, są zwyczajnie zazdrosne