Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak laska jest zbyt atrakcyjna to nie bedzie miala kolezanek.chocby byla aniolem.

Polecane posty

Gość Ndjd
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jasne boja się o swoich facetów o to ze ich uwagę może przykluwac inna dziewczyna, są zwyczajnie zazdrosne

A najlepsze że polki to takie de//bilki że każda o sobie myśli że jest ładna a większość polactwa ma krzywe ryje że się patrzeć nie da 

Gość Gosc

Niestety takie są zakompleksione, mdle dziewczątka

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

Baby beda jej szpile wbijac albo beda jej unikac,bo beda sie czuly przy niej gorsze.Takiej kobiecie zostaje tylko meskie towarzystwo.

Dokładnie! Wiele razy doswiadczylam zazdrości koleżanek choć nie jestem jakąś nadzwyczajną pięknością, jestem po prostu uznawana za ładną, ale mam dużo fajnych ciuchow, lubię mode, strojenie się i myślę ze głównie tego mi zazdrosciły... Nieraz widać zawiść pod przykrywka przyjaźni (potem się dowiaduje jak jestem obgadywana po kątach mimo ze jestem mila, życzliwa i pomocna- co z tego...).

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Ndjd napisał:

A najlepsze że polki to takie de//bilki że każda o sobie myśli że jest ładna a większość polactwa ma krzywe ryje że się patrzeć nie da 

Ty tez jesteś zakompleksiona i zazdrosna?

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Aaacha napisał:

Co za brednie. Kobiety są zazdrosne, to ich natura. Nie lubią konkurencji w postaci ładnych koleżanek, bo one pochłaniają uwagę facetów. Taka prawda 

Dokładnie. Dlatego męskie przyjaźnie są trwalsze, malo która kobieca przyjaźń jest prawdziwa, bez rywalizacji, bez zawiści.