Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peepeeyee

Młody pozna Panią na swój pierwszy raz

Polecane posty

Cześć
Szukam Pani chętnej na wprowadzenie młodego chłopaka w intymny świat. Wiek Pani nie gra roli. Bez zobowiązań, bez sponsoringu. Dyskrecja gwarantowana

Tylko Warszawa

Ja 20-letni prawiczek, szczupły, wysportowany. Około 175 cm wzrostu. Bez nałogów. Chętnie dam więcej informacji o sobie zainteresowanej kobiecie. Tutaj już nie będę się niepotrzebnie rozpisywał 🙂

Chętne Panie zapraszam do kontaktu mailowego: mateo111995@wp.pl
Pozdrawiam cieplutko

Gość Dorota  big tits

Witam mam 37 lat 165 wzrost, krótkie włosy 58 kg, szczupła bardzo duze piersi. Jestem mężatką i kocham swojego męża. Mam ochotę na zabawę w nauczycielkę pod warunkiem że mąż będzie obserwował. Napisz o sobie jeśli mnie zainteresujesz odezwę się 

Pytaj o co tylko zechcesz na moim mailu 
mateo111995@wp.pl

Sam nie wiem czy taki układ mi się podoba...

Nie chcę tutaj pisać, bo taka wymiana zdań o moich zainteresowaniach i co robię w wolnym czasie buduje relację.
Chciałbym to zrobić z każdą zainteresowaną Panią osobno i w ten sposób zbudować odpowiednią atmosferę

Gość Kassssi

Aktualne?

Gość Beta88

Wyluzujcie drogie panie. Autor z pewnością podszywa się pod prawiczka. W ten sposób szuka łatwego i darmowego seksu. 

Gość kamil 16cm

a czy to musi byc kobieta? sex homoseksualny tez wchodzi w gre?

Gość As85
  Dnia 6.06.2019 o 14:16, Gość kamil 16cm napisał:

a czy to musi byc kobieta? sex homoseksualny tez wchodzi w gre?

Nie sądzę. On posuwa tylko kobiety. Gdyby był homo, szukałby przygód na innym forum. 

Ogłoszenie nadal aktualne. 

Fakt macie Panie rację, nie jestem w stanie udowodnić tego, że jestem prawiczkiem. Dopiero podczas zbliżenia można będzie zauważyć, że nie potrafię się odpowiednio ustawić, jak wykonywać ruchy frykcyjne itp. Pozostaje jedynie uwierzyć w moje słowa, bo nie posiadam błony tak jak to ma miejsce z kobietami. 

Stosunek homo odpada

Ponizasz się w taki sposób.. nie szukaj seksu bez miłości przy ktorym nie zaznasz wiekszej przyjemnosci, bedziesz tego zalowac kiedys 😉 może to trudniejsze do wykonania ale rozejrzyj sie, zakochaj, porzadnej dziewczynie spodoba sie mężczyzna bez 50 poprzedniczek, uwierz mi to atut w tych czasach 🙂 i nie martw się jak to wyjdzie, emocje wezma nad wszystkim górę i nigdy tego nie zapomnisz 🙂 powodzenia i nie trać głowy i pamiętaj, że ważniejsze jest jaki jesteś, a nie pojscie na łatwiznę w tak zalosny sposob.. ja osobiście wydam, ze mam 18 lat, chyba jestem zakochana, ale o 1 razie jeszcze nie myślę, wolę nabrać zaufania, sama stać się pewniejsza, albo przeżyć to z pierscionkiem zareczynowym na dłoni 🙂

Mam 20 lat, nigdy nie byłem w związku. Jestem nieśmiały, a już na pewno daleko mi do przystojnego chłopaka. Próbowałem już znaleźć tę jedyną, ale niestety nic mi nie wychodzi. Im jestem starszy tym bardziej nie wierzę w znalezienie jakiejkolwiek kobiety, która mnie będzie chciała.

A seksu szukam póki jeszcze Panie mają chęć na młodego prawiczka, bo minie więcej czasu i tę możliwość stracę. 

Gość gość

Mam 25 lat i jestem bardzo puszysta. Wysłałam maila, sprawdź skrzynkę.

Gość przegość
  Dnia 6.06.2019 o 18:17, Ciiii napisał:

Ponizasz się w taki sposób.. nie szukaj seksu bez miłości przy ktorym nie zaznasz wiekszej przyjemnosci, bedziesz tego zalowac kiedys 😉 może to trudniejsze do wykonania ale rozejrzyj sie, zakochaj, porzadnej dziewczynie spodoba sie mężczyzna bez 50 poprzedniczek, uwierz mi to atut w tych czasach 🙂 i nie martw się jak to wyjdzie, emocje wezma nad wszystkim górę i nigdy tego nie zapomnisz 🙂 powodzenia i nie trać głowy i pamiętaj, że ważniejsze jest jaki jesteś, a nie pojscie na łatwiznę w tak zalosny sposob.. ja osobiście wydam, ze mam 18 lat, chyba jestem zakochana, ale o 1 razie jeszcze nie myślę, wolę nabrać zaufania, sama stać się pewniejsza, albo przeżyć to z pierscionkiem zareczynowym na dłoni 🙂

Dzizas... on jest facetem do k. nędzy i jemu miłość nie jest do seksu potrzebna. Czy naprawdę jesteścientakie ograniczone, że nie jesteście w stanie tego zrozumieć? Seks to seks a miłość to miłość. Oba mogą istnieć bez drugiego i mieć się dobrze.

Dnia 9.06.2019 o 08:06, Gość przegość napisał:

Dzizas... on jest facetem do k. nędzy i jemu miłość nie jest do seksu potrzebna. Czy naprawdę jesteścientakie ograniczone, że nie jesteście w stanie tego zrozumieć? Seks to seks a miłość to miłość. Oba mogą istnieć bez drugiego i mieć się dobrze.

To super świadczy o mężczyźnie, pewnie sama masz faceta, który z Tobą robi to z miłości, a z drugą dla czystego seksu XD

Dnia 6.06.2019 o 18:45, peepeeyee napisał:

Mam 20 lat, nigdy nie byłem w związku. Jestem nieśmiały, a już na pewno daleko mi do przystojnego chłopaka. Próbowałem już znaleźć tę jedyną, ale niestety nic mi nie wychodzi. Im jestem starszy tym bardziej nie wierzę w znalezienie jakiejkolwiek kobiety, która mnie będzie chciała.

A seksu szukam póki jeszcze Panie mają chęć na młodego prawiczka, bo minie więcej czasu i tę możliwość stracę. 

Rozumiem, a więc jeśli masz wytlumaczony powód, to okej, spróbuj, może to przełamie Twoją nieśmiałość, która jest przeszkodą do związku 🙂 nie pisz tak, w czyis oczach możesz być przystojny, piewsze wrażenie szybko mija, charakter zostaje, a myślę, ze jesteś inteligentny i kulturalny nawet po napisaniu takiego wpisu wiec + 50 pkt 😄 z mojego punktu widzenia jestes tajemnicza i ciekawa osoba i powiem Ci, ze gdybym nie miała już kogoś na oku chciałabym Cię poznać 🙂 życzę Ci powodzenia 🙂

Dnia 9.06.2019 o 18:42, Ciiii napisał:

Rozumiem, a więc jeśli masz wytlumaczony powód, to okej, spróbuj, może to przełamie Twoją nieśmiałość, która jest przeszkodą do związku 🙂 nie pisz tak, w czyis oczach możesz być przystojny, piewsze wrażenie szybko mija, charakter zostaje, a myślę, ze jesteś inteligentny i kulturalny nawet po napisaniu takiego wpisu wiec + 50 pkt 😄 kazdemu ktos jest przeznaczony, bo kazdy zaskuguje na milosc- nawet zly czlowiek 🙂z mojego punktu widzenia jestes tajemnicza i ciekawa osoba i powiem Ci, ze gdybym nie miała już kogoś na oku chciałabym Cię poznać 🙂 życzę Ci powodzenia 🙂

przepraszam, czy masz inicjały imienia i nazwiska MK? 🙂

Dnia 9.06.2019 o 13:32, Ciiii napisał:

To super świadczy o mężczyźnie, pewnie sama masz faceta, który z Tobą robi to z miłości, a z drugą dla czystego seksu XD

To raczej mężczyzna

Gość Gosc
  Dnia 6.06.2019 o 18:17, Ciiii napisał:

Łatwo ci pisać jak jesteś dziewczyną łatwo ci kogoś poznać, w dodatku jesteś młoda. Ja straciłem prawictwo z prostytutka po 20 rż. Trochę żałowałem ze tak a nie inaczej, ale dzisiaj się cieszę bo mam 25 lat i nadal byłbym prawiczkiem. Daj spokój, nie porównuj się do facetów bo kobieta ma go na zawołanie, facet dostanie jak zapłaci. Żeby nie było, nie jestem jakimś bazylem, ryj 6/10, 180+, wysportowany. Po prostu facet ma ciężkie życie w xxi w a kobieta ma wszystko na zawołanie 😉

Dnia 10.06.2019 o 08:12, Gość Gosc napisał:

Łatwo ci pisać jak jesteś dziewczyną łatwo ci kogoś poznać, w dodatku jesteś młoda. Ja straciłem prawictwo z prostytutka po 20 rż. Trochę żałowałem ze tak a nie inaczej, ale dzisiaj się cieszę bo mam 25 lat i nadal byłbym prawiczkiem. Daj spokój, nie porównuj się do facetów bo kobieta ma go na zawołanie, facet dostanie jak zapłaci. Żeby nie było, nie jestem jakimś bazylem, ryj 6/10, 180+, wysportowany. Po prostu facet ma ciężkie życie w xxi w a kobieta ma wszystko na zawołanie 😉

Nie potepiam za to, toleruje, kazdy ma swoja historie 🙂 sęk w tym, ze dziewczyny powinny się szanować i trzeba o nie czasami mniej, czasami wiecej zabiegać. Moze moglabym miec chlopaka na zawolanie, ale nie chciałabym. Zakończył to chłopak, który na prawdę wie co to szacunek, wiernosc i czuje, ze mu na mnie zależy, moglabym nawet na takiego dłużej czekać 🙂 trochę mi przypomniasz go z Twojego opisu oprócz wieku 😄 Jestem pewna, ze kryje sie pod Tobą super facet, na pewno kogoś znajdziesz, jestes młody i fajnie się Ciebie czyta 😄

Dnia 10.06.2019 o 14:20, Ciiii napisał:

Nie potepiam za to, toleruje, kazdy ma swoja historie 🙂 sęk w tym, ze dziewczyny powinny się szanować i trzeba o nie czasami mniej, czasami wiecej zabiegać. Moze moglabym miec chlopaka na zawolanie, ale nie chciałabym. Zakończył to chłopak, który na prawdę wie co to szacunek, wiernosc i czuje, ze mu na mnie zależy, moglabym nawet na takiego dłużej czekać 🙂 trochę mi przypomniasz go z Twojego opisu oprócz wieku 😄 Jestem pewna, ze kryje sie pod Tobą super facet, na pewno kogoś znajdziesz, jestes młody i fajnie się Ciebie czyta 😄

Aktualnie wylewasz na nas falę cukru, która nic nie zmienia 🙂
Właściwie 70% dziewczyn napisze "o nie przestań, dobrze wyglądasz, zmieniłabym tylko ... i będzie super" po czym za mniej lub więcej czasu kontakt się urywa. Oczywiście po stronie kobiety. Nie rozumiem za bardzo jaki to ma sens.

Dnia 11.06.2019 o 06:25, peepeeyee napisał:

Aktualnie wylewasz na nas falę cukru, która nic nie zmienia 🙂
Właściwie 70% dziewczyn napisze "o nie przestań, dobrze wyglądasz, zmieniłabym tylko ... i będzie super" po czym za mniej lub więcej czasu kontakt się urywa. Oczywiście po stronie kobiety. Nie rozumiem za bardzo jaki to ma sens.

A co może zmienić człowiek po drugiej stronie telefonu/ monitora? to ze piszę komplementy, to wina tego, ze w każdym widzę cos dobrego i wkurza mnie jak ktoś nie jest swiadom siebie, więc może czasem warto przyjąć do głowy co myśli ktoś z boku, a nie tylko hejty pochlaniac i w nie zaczynać wierzyć... I jestem takiego zdania, ze jeśli dziewczyna narzuca Tobie zmianę to Cię nie kocha. Przynajmniej na początku powinno tolerować się partnera, dopiero później starać się na niego wpłynąć, zeby nie był ciągle w presji. np takie zmiany jak rzucenie papierosów, zmniejszenie alkoholu popieram jeśli ma się poważne plany co do mężczyzny. Aczkolwiek mnie czesto wkurza, ze facet sam z siebie ze swoich chęci nie za koniecznie chce cos zmieniać ze wzgl na kobietę 🙂

Dnia 11.06.2019 o 15:01, Ciiii napisał:

A co może zmienić człowiek po drugiej stronie telefonu/ monitora? to ze piszę komplementy, to wina tego, ze w każdym widzę cos dobrego i wkurza mnie jak ktoś nie jest swiadom siebie, więc może czasem warto przyjąć do głowy co myśli ktoś z boku, a nie tylko hejty pochlaniac i w nie zaczynać wierzyć... I jestem takiego zdania, ze jeśli dziewczyna narzuca Tobie zmianę to Cię nie kocha. Przynajmniej na początku powinno tolerować się partnera, dopiero później starać się na niego wpłynąć, zeby nie był ciągle w presji. np takie zmiany jak rzucenie papierosów, zmniejszenie alkoholu popieram jeśli ma się poważne plany co do mężczyzny. Aczkolwiek mnie czesto wkurza, ze facet sam z siebie ze swoich chęci nie za koniecznie chce cos zmieniać ze wzgl na kobietę 🙂

Jestem otwarty na wszelkie zmiany zaproponowane przez kobietę. Akurat jeżeli chodzi o używki to problemów nie mam i pewnie mieć nie będę bo mnie po prostu do nich nie ciągnie.

W każdym bądź razie dzięki za te miłe słówka 🙂

Dnia 12.06.2019 o 17:08, peepeeyee napisał:

Jestem otwarty na wszelkie zmiany zaproponowane przez kobietę. Akurat jeżeli chodzi o używki to problemów nie mam i pewnie mieć nie będę bo mnie po prostu do nich nie ciągnie.

W każdym bądź razie dzięki za te miłe słówka 🙂

Zmiany są ok, bo związek musi się rozwijac w  dobra strone, byc zadawalajacy dla dwojga, ale nie do takiego stopnia, ze żyje się tylko według czyis warunków, jest wykorzystywanym, bo tak na prawdę każdy chce pozostać sobą ile to możliwe, nie można tracić głowy- taka rada, jeśli już kogoś poznales 🙂 w każdym bądź razie za szczerość się nie dziękuję 😄

Dnia 12.06.2019 o 17:30, Ciiii napisał:

Zmiany są ok, bo związek musi się rozwijac w  dobra strone, byc zadawalajacy dla dwojga, ale nie do takiego stopnia, ze żyje się tylko według czyis warunków, jest wykorzystywanym, bo tak na prawdę każdy chce pozostać sobą ile to możliwe, nie można tracić głowy- taka rada, jeśli już kogoś poznales 🙂 w każdym bądź razie za szczerość się nie dziękuję 😄

No a teraz spróbuj znaleźć partnera, który to rozumie i ma swoje granice. To raczej nie jest łatwe jak chodzenie po schodach