Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić

zakochałam się w zajętym

Polecane posty

Gość nie wiem co robić

up

Gość lolkakontrolka
4 godziny temu, Gość nie wiem co robić napisał:

Dziękuję za Twój głos. 

Czy pisanie sms-ów jako pierwsza to wychodzenie z inicjatywą? Czasami muszę się bardzo powstrzymywać, żeby nic do niego nie pisać, później ostatecznie coś piszę i się obawiam, że się narzucam. Nie są to żadne wyznania oczywiście.

Skoro o to pytasz, to sama rozumiesz, ze to jest troche narzucanie sie. Widac, ze facet sam nie szuka tego kontaktu. Wiecej nie pisz i zobaczysz czy on sam cos napisze. Jesli ma zone i ci o niej opowiada to raczej go nie interesuje taka relacja o ktorej ty myslisz. Nie rob nic, czas pokarze. Lepiej wyjsc z tego z twarza, niz pozniej nie moc ani jemu, ani sobie w oczy spojrzec.  

Gość Gość
10 godzin temu, Gość szczery gosc napisał:

Aaa, to ty od instruktora jazdy, ktory nie chce nawet z toba przejsc na ty. Moze czas ba psychiatre?

To ta desperatka? Hahaha 😂

Gość Gość
10 godzin temu, Gość nie wiem co robić napisał:

Po co jest to mamienie? Czy on się tylko dowartościowuje? Nie wiem już jak mam to traktować. Daje sygnały, a później jakby trochę się oddala, żeby zaraz przybliżyć się tak, że czuję się kompletnie zdezorientowana... 

Bo chce najwyżej tylko poflirtowac, pewnie tak robi z wieloma ladnymi kursantkami a kocha swoją kobietę i nie zamiarza jej zostawić. A Ty się łudzisz i sobie wkrecasz ze jesteście bratnimi duszami- tymczasem on nadal nie mówi Ci na Ty żeby zachować dystans. Zalosna jesteś. 

Gość 123

Z tego co piszesz to on zachowuje się normalnie, a ty mu się narzucasz.

Ciekawe dlaczego on nadal jest w związku, skoro jest w nim nieszczęśliwy i szuka westchnień poza nim. Dla mnie przegrany na starcie, bo coś musi być na rzeczy.

Gość Ona33
13 godzin temu, Gość Znam to napisał:

Sama byłam/jestem w podobnej sytuacji. Różnica jest taka, że on nie wspomniał, że jest zajęty. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Niesamowicie nas do siebie ciągnęło. Oczarował mnie jak nikt dotąd. Było to z wzajemnością. Jednak nie możemy być razem.

Rada dla Ciebie: nie rób nic. Nad uczuciami i tak w tej chwili nie zapanujesz. Po prostu nie wchodź w romans. Nie podejmuj twraz zadnych decyzji. Czas pokaże wszystko. Jeśli macie być ze sobą, to będziecie - żadna siła tego nie pokona 😉 ale nic na gorąco 🙂 A teraz po prostu uważaj, aby nie narobić głupot pod wpływem tej fascynacji;) 

I jeszcze jedno. Nie wychodź z inicjatywą. 

Podpisuje się pod tym. 

Tez zakochalam się z wzajemnością w zajętym, żonatym facecie. Wszystko się rozeszło samoistnie bo nikt nikogo w romans nie chciał wciągnąć. Tez zdawałam sobie pytania dlaczego np się do mnie odzywa , jest blisko, jest opiekuńczy.. Czy tylko chciał się dowartościować? 

Po dluugim czasie zrozumiałam że były uczucia więc ciągnęło nas do siebie i to było widać ale nic nie mogło z tego byc . I to bolało najmocniej, chcesz i nie możesz. 

Największa lekcja życia: walka serca z rozumem. Życzę Ci autorko abyś kierowała się rozsądkiem.

Nie rób nic- to jest najlepsza rada. Możesz być pewna że bedzie bolało..niestety i już zawsze będziesz go wspominać.