Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Αμαλθεία

Zachowujemy się ...yczne

Polecane posty

Gość Αμαλθεία

Nie rozumiem po co my tak robimy.

Czy inni też tak się zachowują?

Byliśmy razem kochaliśmy my się może nadal się kochamy.Rozeszliśmy się chociaż nie chcieliśmy tego.Po prostu musieliśmy.

Najgorsze jest to nasze zachowanie.Udajemy że się jest znamy.Obydwoje obrażeni obojętni wobec siebie.Każde ukradkiem zerka ale spojrzenia się nie zatrzymają jak już to po to żeby wyrazić swoje rozczarowanie złość ignoranicje.Z każdym rozmawiamy po to żeby drugie było zazdrosne.Codzienny cyrk odstawiany w pracy a nie tak dawno jeszcze dwie osoby zakochane które jest widzą świata po za sobą.Teraz dwoje wrogów.Nawet nie było kłótni między nami żeby tak się traktować więc po co?Po co ludzie po rozstaniu są tak c h a m s c y dla siebie?Miłość połączyła nienawiść zniszczyła.Tylko po co komu to potrzebne?

Gość Tomasz34

Szczerze nie wiem po co ludzie to robiom.Zawsze tak jest ze cos laczy a potem h0j wszystko trafia i nie znajom sie udajom ze sie nie znajom.Chyba dlatego bo jest im wstyd ze ich zwiazek okazal sie niewypalem.Tez zlewam na eks.Udaje ze jest mi bez niej lepiej a w domu placze jak przypominam sobie i ogladam jej zdjecia w telefonie.

Gość gość
10 godzin temu, Gość Tomasz34 napisał:

Szczerze nie wiem po co ludzie to robiom.Zawsze tak jest ze cos laczy a potem h0j wszystko trafia i nie znajom sie udajom ze sie nie znajom.Chyba dlatego bo jest im wstyd ze ich zwiazek okazal sie niewypalem.Tez zlewam na eks.Udaje ze jest mi bez niej lepiej a w domu placze jak przypominam sobie i ogladam jej zdjecia w telefonie.

hehehe ja na telefonie jak oglądam zdjęcia byłej to wale gruche😎

Gość Kalimea

Jestem w podobnej sytuacji.Codziennie widuje byłego i codzienne on udaje że mnie nie zna.Przykro mi z tego powodu no ale cóż nie mam na jego zachowanie wpływu😒