Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti87

Mój EX mnie nęka!

Polecane posty

Gość doti87

Pomocy! Mój EX ciągle do mnie wydzwania i pisze.

Zakończyłam ten związek, bo już długo nam się nie układało i po rozstaniu bardzo odżyłam. Wiem już, że nie jesteśmy dla siebie, po prostu do siebie nie pasujemy. Mój EX miał trudne życie i różnie reaguje na niektóre sprawy, ale ja już dłużej nie mogłam tego znieść, szczególnie że on nie widzi problemu i nie chce nad sobą pracować, więc mimo uczucia do niego postanowiłam to zakończyć, bo zwyczajnie się męczyłam. Nie pożegnał się ze mną, po prostu rozłączył się przez telefon a potem nie odzywał się do mnie, a dzień po zerwaniu zaczał korzystać z aplikacji randkowiej- wiem bo moja kuzynka wysłała mi fotke, że ją zlajkował. A teraz do mnie wydzwania, pisze, że chce usłyszeć mój głos i wiedzieć, że wszystko jest okej. Mam już dość jego stalkingu, mam nadzieje, że nie będzie przyjeżdżał pod mój dom... 

Gość gość

Nie masz blokady numeru w telefonie? po co odbierasz, czytasz? Niestety ale jeśli będziesz to robić to on nie odpuści bo dajesz mu nadzieję.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie masz blokady numeru w telefonie? po co odbierasz, czytasz? Niestety ale jeśli będziesz to robić to on nie odpuści bo dajesz mu nadzieję.

Mój mógłby się odezwać jak człowiek ludzkim głosem bo kiedy tak milczy tajemnie, boję się że mi coś zrobi i zakopie w pobliskim lesie 🙂

Gość Edj

Banda idio//,tek które są tak niedowartosciowane że myślą że ktoś je stalkuje I sobie tym bredzluja ego, tak się składa że chocbyscie były największymi paszczurami na ziemi to były i tak będzie wyzdzwanial i tak to jest normalne , dopóki on nie stoi pod domem i nie dzwoni 3303330 razy pod rząd to nie jest stalking, chocbyscie nie wiem jak tego chciały 

Gość Edj

Z resztą ten stan potrwa z miesiąc lub dwa później znajdzie inną A Ciebie będzie miał w doopie czyli tak jak powinno być I mówię to Jako trzeźwo myslaca kobieta