Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dlaczego tutaj jesteś?

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość porażka mentalna napisał:

mi też to wczoraj mówił..wieć albo ma podzielność uwagi albo pojemne serce:)))))))))))))))

A może być tak, że będąc z kimś wyobraża sobie ciebie i wtedy słowa same mu się na język cisną.? To może być niebezpieczne. 

Gość strzał
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A może być tak, że będąc z kimś wyobraża sobie ciebie i wtedy słowa same mu się na język cisną.? To może być niebezpieczne. 

heheh..zajebista..marzy o kimś..kto nie marzy o niej,ale i.d.i.o.t.e.k na kafe nie brakuje

Gość strzał

ty jestes trochę podobna z pisaniem do parasolki??taki tok myslenia..mówisz jej nie,a ona swoje wie...hehehehe

Gość Gość
4 minuty temu, Gość strzał napisał:

MOże jak spadniesz z księżyca na ziemię uderzysz się w głowę i zmądrzejesz,że nikt Toba nie jest zainteresowany Sylwusia..

Ale ja już spadłam raz, drugi to niemozliwe. Wiesz jakie to smutne co piszesz, że nikt się mną nie interesuje. Każdy człowiek potrzebuje czuć że jest ktoś kto myśli o nim z uśmiechem. 

Gość Gosc

Księżyc w pełni zasłonił jej szare komórki i odleciała w swoje marne wyobrażenie.Nie rozumiem kobiet które nie maja lata kontaktu z kimś,bo temu komuś nie zależy,a ona tesknią i myślą,że coś znaczyły.Znaczyłas tyle,że byłas w łózku wiec nie dopisuj filozfii do paru chwil w seksie.

Gość strzał
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale ja już spadłam raz, drugi to niemozliwe. Wiesz jakie to smutne co piszesz, że nikt się mną nie interesuje. Każdy człowiek potrzebuje czuć że jest ktoś kto myśli o nim z uśmiechem. 

naprawdę jesteś załosna,dam ci nabój.,jebnij w ten pusty łeb

Gość Gość
6 minut temu, Gość strzał napisał:

heheh..zajebista..marzy o kimś..kto nie marzy o niej,ale i.d.i.o.t.e.k na kafe nie brakuje

Pozwól jej marzyć, krzywdy nikomu tym nie robi 🙂

Gość strzał
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

dziećmi się może zajmij a nie jelenia szukasz i to takiego co przed toba ucieka..parodia

Gość gość

moj facet tu pisze z innymi laskami,a ja no cóż nudzę się.

Gość Gość
11 minut temu, Gość strzał napisał:

hahaha...padnę zastrzelony....Seks a uczucie faceci potrafią odzielać..a dla połowy z nas seks to tylko seks...HAHHAHAHAH

Ale nie dla niego. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość strzał napisał:

dziećmi się może zajmij a nie jelenia szukasz i to takiego co przed toba ucieka..parodia

Dziećmi? Dzieci moje są samodzielne, nie potrzebują juz matki tak jak kiedyś, więc teraz mam trochę czasu i piszę o moim ukochanym 🙂

Gość strzał

Ale nie dla niego. 

a kiedy cie ostatnio wygrzmocił...hahhahaha????????????nie znasz facetów kobieto.my potrafimy wszystko ściemnić by zaciągnąć was do łóżka i wszystko udawać,a wy łapiecie jak mucha na lep.ta napewno byłaś wyjatkowa,tylko dlaczego każe ci odleciec od siebie..???hahahahah

Gość strzał

Dziećmi? Dzieci moje są samodzielne, nie potrzebują juz matki tak jak kiedyś, więc teraz mam trochę czasu i piszę o moim ukochanym 🙂

spieprzaj parasolka..bo kaptur za tobą nie pójdzie

Gość strzał
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

tylko on woli kogoś bez zobowiązan i napadów psycho jak ty...

Gość Gość

Dziękuję za wasze komentarze, I chociaż tak naprawdę to znacie tylko mnie. Bo nikt z was nie wie kim jest mój wybranek. 🙂 O którym tak czule piszę 🙂

Gość brak słów

macica ją swędzi jak wtedy i znów by d.u.p.y dała..żałosna..

Gość brak słów

Dziękuję za wasze komentarze, I chociaż tak naprawdę to znacie tylko mnie. Bo nikt z was nie wie kim jest mój wybranek. 🙂 O którym tak czule piszę 🙂

DRAGON pisałaś nie raz

Gość brak słów

a Ty to żałosna sylwia wszedzie za nim latająca.sorki ale czytamy kafe

Gość Gość
3 minuty temu, Gość strzał napisał:

a kiedy cie ostatnio wygrzmocił...hahhahaha????????????nie znasz facetów kobieto.my potrafimy wszystko ściemnić by zaciągnąć was do łóżka i wszystko udawać,a wy łapiecie jak mucha na lep.ta napewno byłaś wyjatkowa,tylko dlaczego każe ci odleciec od siebie..???hahahahah

To intymne pytanie i nie muszę na nie odpowiadać. Mogę tylko dodać że było cudownie 

Gość Tomek

Sylwia zasiłkowiec jedyne co potrafi to wypisywać na kafe mieć urojenia i zasilać się zasilkami wszystko na krzywy ryj 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość strzał napisał:

tylko on woli kogoś bez zobowiązan i napadów psycho jak ty...

Noo jestem kobietą i wszystko mi wolno 🙂

Gość heheh

To intymne pytanie i nie muszę na nie odpowiadać. Mogę tylko dodać że było cudownie 

lata temu..mając dzieci puszczała się jak s.u.ka  bo Dragon też lubił korzystać tu i tam..a..teraz myśli że facet przygarnie takie puszcalskie coś..WYBACZ KOCHANIE ALE NA ŚMIECI NIE MA BRANIE

Gość heheh

Noo jestem kobietą i wszystko mi wolno 🙂

s...iszona parasolka

Gość Gość
6 minut temu, Gość strzał napisał:

spieprzaj parasolka..bo kaptur za tobą nie pójdzie

To on ma takie przezwisko? Nie wiedziałam, no ale teraz już wiem. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość heheh napisał:

lata temu..mając dzieci puszczała się jak s.u.ka  bo Dragon też lubił korzystać tu i tam..a..teraz myśli że facet przygarnie takie puszcalskie coś..WYBACZ KOCHANIE ALE NA ŚMIECI NIE MA BRANIE

😂 O kim ty piszesz? 

Gość żałosne

Wstyd mi za Ciebie Sylwia że jestes tak żałośna i latasz po forum jak s.u.k.a w rui szukając jego..a niech cie przeleci i znów kopnie w d.u.p.e.Dla mnie tylko na to zasługujesz po takim zachowaniu

Gość żałosne
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

😂 O kim ty piszesz? 

o jednej ze szm.at z tego forum..Sylwia notabene księżycowy anioł szukająca miłości utraconej która nigdy miłościa nie była

Gość Gość
4 minuty temu, Gość żałosne napisał:

Wstyd mi za Ciebie Sylwia że jestes tak żałośna i latasz po forum jak s.u.k.a w rui szukając jego..a niech cie przeleci i znów kopnie w d.u.p.e.Dla mnie tylko na to zasługujesz po takim zachowaniu

Czy ty kopulujesz ze zwierzętami? Na to wychodzi. Ale wiesz co, to chyba da się leczyć. 

Gość Tomek

🤣Dzieci samodzielne? Ha ha ha to co wyżej wymienione to jest prawda chora niby ale po piętrach latała zwykły k..…. szon bez szkoły na zasiłkach

Gość żałosne

Wiadomo korzystała z życia..i teraz szuka to co we łbie się uroiło..żałosne to łagodne słowo na to jaka była i teraz też jest