Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buenos dias~

Odkąd pofarbowałam włosy na blond mam niewiarygodne powodzenie

Polecane posty

Gość bystry obserwator

oraz bary zapaśnika i piwny brzuch jabby 

tylko feeders sie skusi 

Gość przechera

E tam, takie blond babochłopy mutanty mają powodzenie u wypierdków 1,60 😛

Gość chichot losu

Mogą im spokojnie utonąc między cycami rozmiaru arbuza 😄

Gość ...

Żadne odkrycie. Naukowcy wysnuli teorię, że kolor blond powstał jako mutacja mająca zwiększać atrakcyjność seksualną, a co za tym idzie dzietność.

Gość brunette's heart
46 minut temu, Gość Karel napisał:

Mnie sie np brunetki nie podobają są mniej subtelne i slodkie od rudych i blondynek

I twoje prawo 🙂 Nie to ładne, co ładne, a co się komu podoba 🙂 

Gdyby facetom podobały się tylko brunetki, do mnie stałaby kolejka, a moja serdeczna przyjaciółka (piegowata ciemna blondynka o zielonych oczach) nudziłaby się jak mops i zeszła z tego świata samotnie 😉 A tak nie jest, ma fajnego, bardzo przystojnego i ogarniętego chłopaka 🙂 

Swoją drogą, jeśli tak myślisz, to na pewno się nie spotkaliśmy 😉 Wygoogluj sobie typ urody "ciemnowłosa Królewna Śnieżka"- to właśnie te najsubtelniejsze rozrywane piękności 🙂 

A wiesz może, kto to Audrey Hepburn? No, właśnie 🙂 Powodzenia.

Gość facet z tryumfem
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Żadne odkrycie. Naukowcy wysnuli teorię, że kolor blond powstał jako mutacja mająca zwiększać atrakcyjność seksualną, a co za tym idzie dzietność.

Zawsze wiedziałem, że to mutanty... od dzisiaj koniec z aberracjami genetycznymi, tylko seksowne brunetki, to jest Coś.

Gość Gość

Żałosne baby już się kłócą która lepsza. Wszystkie jesteście śmieszne bo atrakcyjność nie leży w kolorze włosów ale wymieniajcie dalej swoje zalety haha.

Gość bywalec kafe
3 godziny temu, Gość Stary Kafe Wyjadacz napisał:

A ty jesteś wykształcona? Chyba nie bardzo 😛 skoro pracujesz na podrzędnym babskim forum, zakładając marne prowa 😛 

Sezon ogórkowy się zaczął z upałami i zastój na kafe, że takie denne prowa wrzucają? 😛

Gość spryciula
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żałosne baby już się kłócą która lepsza. Wszystkie jesteście śmieszne bo atrakcyjność nie leży w kolorze włosów ale wymieniajcie dalej swoje zalety haha.

Podbijamy prowo, przecież mody tyż muszo zarobić, ni? 😛 😛 😛

Gość gosc

mody cos malo inteligentne ze myslo ze kafeteriany jak pelikany lykno marne prowo

Gość Gość

Czy ja wiem czy prowo. Głupie baby to stale bywalczynie tego forum patrz parasolka i kiełbasa więc różnie to bywa.

Gość kafeKoneserDamskichWdziękó
23 minuty temu, Gość ponury facet napisał:

Dokładnie. A jeszcze jak taka piersiasta blondyna ma nogę numer 40, jak podolski złodziej, to...  😛😄 

i nos, jak mały cygan nogę 😄

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czy ja wiem czy prowo. Głupie baby to stale bywalczynie tego forum patrz parasolka i kiełbasa więc różnie to bywa.

i głupie facety 

Gość Nsns
25 minut temu, Gość przechera napisał:

E tam, takie blond babochłopy mutanty mają powodzenie u wypierdków 1,60 😛

Blond to oznaka estrogenu ,żeńskiego hormomu , więc coś Ci nie idzie babochlopie brunetko w obrażaniu blondynek, sama jestem ruda więc bezstronna 

Gość gość

Beznadziejnych pseudomęskich przegrywów (co oni robią na z definicji kobiecym forum???) tu znacznie więcej.

Gość Jeke
37 minut temu, Gość gość napisał:

Nic podobnego. Delikatna, filigranowa, o regularnych rysach i brzoskwiniowej cerze wyprzedza standardową "dużą cycatą blondynę" o trzy długości 🙂 

Pewnie tak o sobie gadasz a wyglądasz jak typowa brunetka ,mały wasaty pigmej który ma włosy wszędzie i to grube czarne 

Gość Naukowiec

Mężczyźni podobno wybierają brunetki na żony bo są mniej atrakcyjne od blondynek dlatego wierniejsze , a ta teoria to bzdura bo brunetki mają więcej męskich hormonów więc są bardziej gotowe do zdrady 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nsns napisał:

Blond to oznaka estrogenu ,żeńskiego hormomu , więc coś Ci nie idzie babochlopie brunetko w obrażaniu blondynek, sama jestem ruda więc bezstronna 

Rude najbrzydsze zawsze. Najczęściej anemiczne i piegowate. To dopiero pomyłka genetyczna. I jeszcze ten mit roztaczaja że w łóżku ogniste 🤣

Gość gość
4 minuty temu, Gość Nsns napisał:

Chyba nie uważałeś na biologii w gimnazjum, z którego cię notabene wyrzucono przed ukończeniem, mutancie, skoro uważasz, że tak jest 😛 Wróć do gimbazy lub szkoły specjalnej, którą ukończyłeś, bardziej babo- niż chłopie, to może cię przyjmą i eksternistycznie dorobisz wykształcenie gimnazjalne, a wtedy przeczytasz (za trzecim podejściem) ten podręcznik biologii i baranka sobie o ścianę zafundujesz, zanim kolejny raz takie brednie wypłodzisz 😛 

Endokrynolog bez szkoły z bożej łaski 😄 

Notabene: przed zmianą płci i koloru sierści czy po?

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Jeke napisał:

Pewnie tak o sobie gadasz a wyglądasz jak typowa brunetka ,mały wasaty pigmej który ma włosy wszędzie i to grube czarne 

Hahaha twoja matka tak wyglada? A ty odziedziczyles po niej geny i 1,50?

Gość Jdjdj

Rude najbrzydsze zawsze. Najczęściej anemiczne i piegowate. To dopiero pomyłka genetyczna. I jeszcze ten mit roztaczaja że w łóżku ogniste 🤣

Ja jakoś nigdy nie miałam problemu z powodzeniem bo mężczyźni szukają dla potomstwa jak najrzadszych genów więc mam dużo adoratorow 

Gość Gość

Nie wiem jak można zachwycać się blondynkami które najczęściej są mdłe. Chcialabym być brunetka z natury nawet za cenę wąsów. 

Gość Jdjdj
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Chyba nie uważałeś na biologii w gimnazjum, z którego cię notabene wyrzucono przed ukończeniem, mutancie, skoro uważasz, że tak jest 😛 Wróć do gimbazy lub szkoły specjalnej, którą ukończyłeś, bardziej babo- niż chłopie, to może cię przyjmą i eksternistycznie dorobisz wykształcenie gimnazjalne, a wtedy przeczytasz (za trzecim podejściem) ten podręcznik biologii i baranka sobie o ścianę zafundujesz, zanim kolejny raz takie brednie wypłodzisz 😛 

Endokrynolog bez szkoły z bożej łaski 😄 

Notabene: przed zmianą płci i koloru sierści czy po?

To raczej ty tluku wróć do szkoły, bo to że blondynki mają więcej etrogenu a brunetki testosteronu to fakt 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Jdjdj napisał:

Ja jakoś nigdy nie miałam problemu z powodzeniem bo mężczyźni szukają dla potomstwa jak najrzadszych genów więc mam dużo adoratorow 

Jak najrzadszych genów czyli żeby mieć brzydkie dzieci? A to chúje. 

Gość Jeje

Jak najrzadszych genów czyli żeby mieć brzydkie dzieci? A to chúje. 

Ogół włosy na plecach zazdrosna brunetko , nie zapomnij o grubym wasie pod nosem i włosach ma brzuchu 

Gość Jsjsjs

Nawet w bajkach dobre królewny to blondynki A wiedźmy to brunetki 

Gość Ble
1 minutę temu, Gość Jeje napisał:

Ogół włosy na plecach zazdrosna brunetko , nie zapomnij o grubym wasie pod nosem i włosach ma brzuchu 

Pod pachami też rude rosną?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Jsjsjs napisał:

Nawet w bajkach dobre królewny to blondynki A wiedźmy to brunetki 

No raczej. Wszystkie dobre królewny to mdłe mimozy z lewymi rękami więc to oczywiste że nie mogą być ciemne.

Gość Jejs
Przed chwilą, Gość Ble napisał:

Pod pachami też rude rosną?

Rosną ale pod pachą nie widać tak jak twój czarny meksykański zarost pod nosem

Gość Jejw
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

No raczej. Wszystkie dobre królewny to mdłe mimozy z lewymi rękami więc to oczywiste że nie mogą być ciemne.

Pisze sie rękoma A podobno to blondynki są głupie