Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałem przez Ciebie

Modnisia z Ciebie

Polecane posty

Moja Ty piękna

Umieram z miłości

Gość gość

Takich jak ta twoja są miliony! literka

Gość Mój wariacie:))

Wiedziałam,że moje kolorowe ...enki zawsze zwracały Twoją uwagę..nawet koledzy oczy zawieszali..:)))

Ale chcę,żebyś wiedział,że w swojej szafie mam też kilka takich"specjalnych",kuszących tylko dla Twoich oczu..:)))

Właśnie przed chwilą widziałem Cię w kolorowej ...ence i zwariowałem. Piękna jak laleczka

Tylko napisz mi kochany,oszalały z miłości..czy wolisz jak bardziej podkreślam w ubraniach biust czy biodra??bo i to i to mam krągłe,więc nie wiem na co chcesz patrzeć jak mnie obserwujesz albo Twoi koledzy..:)))

1 minutę temu, Gość oszalałem przez Ciebie napisał:

Właśnie przed chwilą widziałem Cię w kolorowej ...ence i zwariowałem. Piękna jak laleczka

A moje włosy jakiego koloru powiewały na wietrze:)))???

Muszę ochłonąć, nie mogę tego tak przeżywać. Na widok ukochanej robii się jakiś filtr w oczach, wszystko dookoła rozmyte a ona piękna nieskazitelna

Przed chwilą, Gość oszalałem przez Ciebie napisał:

Muszę ochłonąć, nie mogę tego tak przeżywać. Na widok ukochanej robii się jakiś filtr w oczach, wszystko dookoła rozmyte a ona piękna nieskazitelna

Myślę,że to przez ten błysk, te świetliste promienie, które z niej wypływają i Ciebie oślepiają..:)))dlatego masz takie omamy przed oczyma..Och!potargałabym Te Twoje ciemne włosy...mój Ty ze skazą,ale wciąż smakowity:)))

Nie mogę nawet oddychać, muszę otrzeźwieć, jestem całkowicie ogłupiony

Gość Gość

Ja piernicze, hahahaha. 

Nie mogę nawet oddychać, muszę otrzeźwieć, jestem całkowicie ogłupiony

Może powinnam udzielić Tobie pierwszej pomocy???jak tchu brakuje, to jeszcze zejdziesz mi na zawał?!!i jak ja przeżyję resztę życia bez Ciebie?!! no jak??umrę z tęsknoty,serce mi pęknie,a dusza umrze,bo Twoja dusza to też moja dusza:)))

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja piernicze, hahahaha. 

haha...też się dobrze bawię..:))nie zabieraj tego..

Wiesz, że to miłość jak z bajki jak ta Twoja ...enka, dlatego masz do mnie słabość

Wiesz, że to miłość jak z bajki jak ta Twoja ...enka, dlatego masz do mnie słabość

Mhm..rozmarzyłam się i w wyobraźni widzę jak mój królewicz pędzi do mnie na rumaku..albo nie może jest smokiem i porwie mnie do swojej jaskini..A może jest jak Shrek i ma wiele warstw..:)))???Czuję się jak w bajce, mała Calineczka ,wokół motylki fruwają a nad nimi anioły fruwają hehe..

Książę i księżniczka. Chwila wytchnienia, zajrzę później

Gość Gość

Wiesz, że uśmiecham się a właściwie to gdybym mogła to śmiała bym się w głos tak mnie bawisz. Fajny jesteś. Chociaż czasem nie przebiera sz w słowach. 

Książę i księżniczka. Chwila wytchnienia, zajrzę później

A ja ucieknę za siedem gór i siedem rzek..znajdź mnie jak ochłoniesz..:))

Gość gość
58 minut temu, Gość oszalałem przez Ciebie napisał:

😄

1 minutę temu, Gość gość napisał:

😄

Dlaczego się śmiejsz?nigdy nie oszalałeś z miłości???dużo tracisz w życiu przez takie podejście...:)))))))))

Jak zrobi się jeszcze goręcej,w powietrzu oczywiście..bo w moim sercu wciąż jest gorąco jak myślę o Tobie..to wtedy wyciągnę z szafy kilka bardziej odważnych su..kienek,których do pracy założyć nie mogę,bo bez biustonosza no jak,no nie wypada..ale specjalnie dla Ciebie założę i będę chodzić po pracy na spacer,żebyś mógł mnie dobrze obejrzeć.Nie tylko włosy będą wtedy falowały na wietrze,ale i mój biust..a moje myśli gorące ściągną Ciebie tam,gdzie będę..:)))

Gość Gość
27 minut temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Jak zrobi się jeszcze goręcej,w powietrzu oczywiście..bo w moim sercu wciąż jest gorąco jak myślę o Tobie..to wtedy wyciągnę z szafy kilka bardziej odważnych su..kienek,których do pracy założyć nie mogę,bo bez biustonosza no jak,no nie wypada..ale specjalnie dla Ciebie założę i będę chodzić po pracy na spacer,żebyś mógł mnie dobrze obejrzeć.Nie tylko włosy będą wtedy falowały na wietrze,ale i mój biust..a moje myśli gorące ściągną Ciebie tam,gdzie będę..:)))

Dziś są staniki do każdego kroju. Chyba jesteś starą kobieta.

Żałosna pisanina na marginesie. 

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahha..zazdrościsz czy współczujesz??Mam ochotę czasem nie zakładać stanika,jak mnie piersi bolą,a jak się nie jest płaską deską za przeproszeniem to czasem odczuwa się dyskomfort noszenia staników...więc mam do tego prawo.Żyjemy w wolnym kraju i chyba w konstytucji nie ma takiego zapisu,że "pamiętaj zawsze miej na sobie bieliznę"..Pozdrawiam:)ps.żeby nie gorszyć mam takie ...enki do noszenia bez bistuonosza,że sutki nie prześwitują,więc bez obaw społeczeństwa nie zdemoralizuję..hehe..

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Głupią przede wszystkim

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Głupią przede wszystkim

Lepiej być głupią według innych w kolorowej suk..ience ,ale za to z poczuciem humoru i dystansem niż pustą jak połowa z was,i bez charakteru z tipsami,markerem zamiast brwi i plującą jadem na innych.Miłego dnia:)))

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Lepiej być głupią według innych w kolorowej suk..ience ,ale za to z poczuciem humoru i dystansem niż pustą jak połowa z was,i bez charakteru z tipsami,markerem zamiast brwi i plującą jadem na innych.Miłego dnia:)))

Kobieto dziś tipsy odeszły do lamusa tak jak markerowe brwi. Widać że ząb czasu nadgryzl twe piersi.

Kobieto dziś tipsy odeszły do lamusa tak jak markerowe brwi. Widać że ząb czasu nadgryzl twe piersi.

Moje piersi są jedrne i sterczące nawet bez biustonosza..hahah...Ale chodzę po ulicach i widzę te cuda poprzerabiane w tipsach,flamastrach na czole i im współczuję..Tak to jest,jak ktoś nie akceptuje siebie tylko musi się przerabiać:)))

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Moje piersi są jedrne i sterczące nawet bez biustonosza..hahah...Ale chodzę po ulicach i widzę te cuda poprzerabiane w tipsach,flamastrach na czole i im współczuję..Tak to jest,jak ktoś nie akceptuje siebie tylko musi się przerabiać:)))

Kobiety od czasów starożytnych się upiekszaly więc mówienie że makijaż czy paznokcie są z braku akceptacji siebie są śmieszne. Pewnie jak ci łeb osiwieje to też nie zrobisz odrostow bo przecież wolisz być taka naturalna 🤣

Kobiety od czasów starożytnych się upiekszaly więc mówienie że makijaż czy paznokcie są z braku akceptacji siebie są śmieszne. Pewnie jak ci łeb osiwieje to też nie zrobisz odrostow bo przecież wolisz być taka naturalna 🤣

Upiększanie,a przerabianie to dwie różne sprawy.Makijaż a robienie z siebie plastikowej lalki różni się i w słowie i w wyglądzie.Ale ja tolerancyjna jestem, niech każdy chodzi i wygląda tak jak chce..i niech nikomu nie przeszkadza,że czasem nie mam stanika..hehe..