Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałem przez Ciebie

Modnisia z Ciebie

Polecane posty

Gość Mój wariacie:))

Przepraszam tych,którzy poczuli się zniesmaczeni moimi wypowiedziami..ale skoro żyjemy w wolnym kraju to każdy ma prawo wyglądać jak chce,nosić co chce albo i nie hehe..i ma prawo wyrazić swoje zdanie.Dobrze się bawiłam,ale wracam do pracy.

Mój oszalały z miłości jeśli mnie potrzebujesz i widoku moich kolorowych suk.ienek to wiesz gdzie patrzeć..:)))

Miłego dnia wszystkim:)))

Gość Gość
49 minut temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Lepiej być głupią według innych w kolorowej suk..ience ,ale za to z poczuciem humoru i dystansem niż pustą jak połowa z was,i bez charakteru z tipsami,markerem zamiast brwi i plującą jadem na innych.Miłego dnia:)))

Głupota jest stała,  tipsy nie.

Gość gośc

Zazdrość i zawiść też niektórzy mają we krwi,Ty jak widać masz..bo kobieta w kolorowej ...e/nce innych nie obraża.Czy jej kolorowe suk/ienki czy piersi Ciebie bolą,bo sama nie masz???a może jesteś facetem i na taką kobietę nie masz szans.buhaha..

Gość Llllllll

Jakis koles i jakas panna pisza sobie teksty , a juz przybiegla pindzia krytykowac i syczec, oceniac staniki czy inne ...y, jakie to zalosne:))) kreaturka nie moze wytrzymac ze ktos sie bawi 🙂 zarzuca ze glupie rozmowy, a powiedz o czym gadasz ze swoim i jak mądre są wasze dialogi:) o filozofii?'fizyce kwantowej? Watpie:) o ile w ogole masz jakiegos, 

Gość Gość
21 minut temu, Gość Llllllll napisał:

Jakis koles i jakas panna pisza sobie teksty , a juz przybiegla pindzia krytykowac i syczec, oceniac staniki czy inne ...y, jakie to zalosne:))) kreaturka nie moze wytrzymac ze ktos sie bawi 🙂 zarzuca ze glupie rozmowy, a powiedz o czym gadasz ze swoim i jak mądre są wasze dialogi:) o filozofii?'fizyce kwantowej? Watpie:) o ile w ogole masz jakiegos, 

Wyluzuj sie. Kazdy tu kręci beke a ty przeżywasz.

Gość Llllllll
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Wyluzuj sie. Kazdy tu kręci beke a ty przeżywasz.

Zmijki jak maja udzielic bardziej konkretnej odpowiedzi to zawsze mowia "'pi pi ja tylko zartowalam " haha to tez jest smieszne

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Llllllll napisał:

Zmijki jak maja udzielic bardziej konkretnej odpowiedzi to zawsze mowia "'pi pi ja tylko zartowalam " haha to tez jest smieszne

Śmieszna to Ty jesteś że przeżywasz pierdy z głupiego forum.

Gość Llllllll
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A skad wiesz zmijeczko w jakim stanie emocjonalnym sobie tu pisze:: ) zauwazam ze cos za bardzo przezywasz moje glupotki na tym glupim forum:)))

Gość Llllllll
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Poza tym jakie ma znaczenie miejsce? Kazde miejsce tworzy czlowiek, forum cafe prace dom, zmieniasz sie zaleznie gdzie jestes? Bo ja jestem soba, a ty srasz na cafe a w pracy i domu aniolek? To tak nie dziala, jesteś soba wszedzie, czyli zmijka

Gość Parassolka
11 minut temu, Gość Llllllll napisał:

Poza tym jakie ma znaczenie miejsce? Kazde miejsce tworzy czlowiek, forum cafe prace dom, zmieniasz sie zaleznie gdzie jestes? Bo ja jestem soba, a ty srasz na cafe a w pracy i domu aniolek? To tak nie dziala, jesteś soba wszedzie, czyli zmijka

Srasz? Co za określenie.Słyszałam ze,,damy""nie stają.Koleś pusty skoro wystarczy mu ...enka i już leci.

Gość gośc

przyleciała ta co w każdym temacie o niej podobno cos piszą.Przepraszam,czy w tym temacie też coś o sobie znalazłaś????

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość gośc napisał:

przyleciała ta co w każdym temacie o niej podobno cos piszą.Przepraszam,czy w tym temacie też coś o sobie znalazłaś????

Polska to wolny kraj i każdemu wolno komentować.Czy znalazłam ?Nie!bo po pierwsze ja N ie jestem wariatka a po drugie nie jestem pusta jak dzban.

Gość Llllllll
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Srasz? Co za określenie.Słyszałam ze,,damy""nie stają.Koleś pusty skoro wystarczy mu ...enka i już leci.

O czesc parasolka:) wszedzie cie widze:) ostatnio jak bylam dla ciebie mila nawsadzalas mi 🙂 ale nie winie cie, masz pod gorke w zyciu, no ale juz nie pogadamy:) nie moja liga:) wszystkiego dobrego nara

Gość gość

Tylko skoro parasolka twierdzi,że w wolnym kraju każdy może komentowaćto dlaczego wszystkich opier.dzielasz że ciebie wyzywają jak czytam inne temarty???????????????????i ty śmiesz nazywac się ze nie jestes wariatką..zenada

Gość Parassolka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tylko skoro parasolka twierdzi,że w wolnym kraju każdy może komentowaćto dlaczego wszystkich opier.dzielasz że ciebie wyzywają jak czytam inne temarty???????????????????i ty śmiesz nazywac się ze nie jestes wariatką..zenada

Widzisz różnicę między komentowanie a pomawianiem..oczernianiem wyzwaniem i zniesławianiem??bo ja widzę!! Odpowiesz mi za nazywanie mnie wariatką!!!!Brak kultury i taktu!

Droga parasolka, to,że mężczyzna docenia kobiecość i wygląd kobiety,która lubi kolorowe suk.ienki nie znaczy ,że jest pusty.Nie obrażaj innych,bo ja też umiem czytać i te Twoje wrzeszczące wpisy wcale do mnie nie przemawiają.Krzycz sobie w domu za zamknietymi drzwiami ,,ja Twoich wykrzykników nie muszę oglądać.Wymagasz od innych kultury to sama się jej naucz.

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Droga parasolka, to,że mężczyzna docenia kobiecość i wygląd kobiety,która lubi kolorowe suk.ienki nie znaczy ,że jest pusty.Nie obrażaj innych,bo ja też umiem czytać i te Twoje wrzeszczące wpisy wcale do mnie nie przemawiają.Krzycz sobie w domu za zamknietymi drzwiami ,,ja Twoich wykrzykników nie muszę oglądać.Wymagasz od innych kultury to sama się jej naucz.

Krzycz?Ja dopiero mogę zacząć krzyczeć za sprawy z realu.To ze to denny temat nie tylko ja widzę..czytać nie potrafisz?czy ślepą udajesz?Są większe w życiu wartości niż opakowanie.Moja babcia mawiała,,z pięknej miski się nie najesz"i coś w tym jest.Bogactwo i piękno wewnętrzne ma się w sobie nie na sobie.Wkurzają mnie ludzie,,na pokaz"".że sztucznie przyklejony usmieszkiem do tego zakłamanym i udawanym. JA CENIE LUDZI SZCZERYCH.PRAWDZIWYCH I WARTOSCIOWYCH DUCHOWO.jakie to płytkie ten temat.Na szczęście uroda przemija na nieszczęście głupotą nie.

Gość Parassolka

I trzeba nie mieć odrobiny poczucia smaku żeby w ten sposób pisać o biuście ..W ogóle żeby o Nim pisać na forum.To jakiś rodzaj exhibicjonizmu tu uprawiasz?rajcuje Cię to?Gdzie intymność?Gdzie moralność?.Ty jesteś kobieta?Straszne.Świat schodzi na psy.

Przykro mi,że przeszkadza Tobie mój biust i kolorowe suk.ienki..Ale nie znasz mnie,więc nie oceniaj.Mam bardzo bogatą osobowość i nie chwalę się tu niczym na kafe.A Ty ciągle wszystkich dookoła umoralniasz..żal mi Ciebie..Ja tylko dopisałam coś w tym temacie,a Ciebie chyba boli,że składasz się z drutu i kawałka szm.atki..Ja jestem bardzo wartościową kobietą z poczuciem humoru,.z dystansem,taką co lubi kolorowe suk.ienki ..i nie obrażam innych za ich tematy..Ty nawet zdań poprawnie skleić nie potrafisz a dajesz wskazówki innym jak żyć.Wybacz,ale w pyskówki z kimś takim ,kto nie rozumie,że różni ludzie istnieją na świecie,że raz masz ochotę być poważnym,raz wesołym i każdy ma do tego prawo to..to  chyba nie Twój poziom.Więc nie wiem co Ty robisz w tak płytkim temacie skoro jesteś taka wyjątkowa:)))Pozdrawiam ale z dala od siebie.

Gość Piękna
5 godzin temu, Gość oszalałem przez Ciebie napisał:

Moja Ty piękna

Byłes dla mnie Piękny do póki nie zacząłeś spotykać się z Marzeną.Ja nie wybaczam.Zamilcz.

Zaraz przyleci parassolka i dostanie się pięknej.uaaaaaaaaaa...będzie się działo.

Gość Parassolka
5 minut temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Przykro mi,że przeszkadza Tobie mój biust i kolorowe suk.ienki..Ale nie znasz mnie,więc nie oceniaj.Mam bardzo bogatą osobowość i nie chwalę się tu niczym na kafe.A Ty ciągle wszystkich dookoła umoralniasz..żal mi Ciebie..Ja tylko dopisałam coś w tym temacie,a Ciebie chyba boli,że składasz się z drutu i kawałka szm.atki..Ja jestem bardzo wartościową kobietą z poczuciem humoru,.z dystansem,taką co lubi kolorowe suk.ienki ..i nie obrażam innych za ich tematy..Ty nawet zdań poprawnie skleić nie potrafisz a dajesz wskazówki innym jak żyć.Wybacz,ale w pyskówki z kimś takim ,kto nie rozumie,że różni ludzie istnieją na świecie,że raz masz ochotę być poważnym,raz wesołym i każdy ma do tego prawo to..to  chyba nie Twój poziom.Więc nie wiem co Ty robisz w tak płytkim temacie skoro jesteś taka wyjątkowa:)))Pozdrawiam ale z dala od siebie.

No właśnie widzę jaką jesteś wartościowa ,właśnie widzę i nie tylko ja zresztą.

Fajnie,że ludzie mają poczucie humoru i wielu przeczytało.Ja się nie spinam tak jak Ty przy zamknięciu parasola.Ale ulżyj sobie,wypłacz żale w necie,wyzwij innych, bo dla mnie nie ma to znaczenia.Jest mi obojetne tak jak Ty.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Zaraz przyleci parassolka i dostanie się pięknej.uaaaaaaaaaa...będzie się działo.

Sama siebie ??

Gość gośc

Nie znam parasolki,więc nie wiem czy jest piękna czy piękna inaczej.Ale czytając kafe śmiem twierdzić,że ma coś z głową,co do twarzy nie wiem hahahha

Gość gośc

Nie znam parasolki,więc nie wiem czy jest piękna czy piękna inaczej.Ale czytając kafe śmiem twierdzić,że ma coś z głową,co do twarzy nie wiem hahahha

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Mój wariacie:)) napisał:

Fajnie,że ludzie mają poczucie humoru i wielu przeczytało.Ja się nie spinam tak jak Ty przy zamknięciu parasola.Ale ulżyj sobie,wypłacz żale w necie,wyzwij innych, bo dla mnie nie ma to znaczenia.Jest mi obojetne tak jak Ty.

Puk puk jest tam kto?Mózg ?nie to tylko eho

Jak już coś to echo.A po drugie pukaj,nie ma mnie w domu.A mózg zabrałam ze sobą,i nie pożyczam,wiec szukaj dawcy gdzie indziej.PAPATKI

Gość google

Alciu Damciu się rozpisał:) |Do pracy piękny!

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Parassolka napisał:

Krzycz?Ja dopiero mogę zacząć krzyczeć za sprawy z realu.To ze to denny temat nie tylko ja widzę..czytać nie potrafisz?czy ślepą udajesz?Są większe w życiu wartości niż opakowanie.Moja babcia mawiała,,z pięknej miski się nie najesz"i coś w tym jest.Bogactwo i piękno wewnętrzne ma się w sobie nie na sobie.Wkurzają mnie ludzie,,na pokaz"".że sztucznie przyklejony usmieszkiem do tego zakłamanym i udawanym. JA CENIE LUDZI SZCZERYCH.PRAWDZIWYCH I WARTOSCIOWYCH DUCHOWO.jakie to płytkie ten temat.Na szczęście uroda przemija na nieszczęście głupotą nie.

to nie można być.wartościowym będąc pięknym, ładnie ubranym? Slyszac o ...ence w glowie masz lachona z odsłoniętą dupą? Sa tez skromniejsze ...enki i piekna kobieta pięknie w niej wyglada. Widać kto tu jest zdemoralizowany i pusty, plytki. Ale z toba dyskusja nie ma sensu