Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

User

Sprzedam prawictwo Kraków 5000 zł

Polecane posty

Dzień dobry,

Za parę miesięcy kończę 21 lat. Nie mam i nie miałem nigdy dziewczyny, pomimo tego, że nie nie wyglądam źle; 189 cm wzrostu, 77 kg, chodzę do dobrego fryzjera i od miesiąca regularnie na siłownię, codziennie się golę, gdyż nie lubię zarostu, nie mam pryszczy ani innych tego typu. Jestem programistą, więc bardziej introwertykiem. Podobają mi się dziewczyny, ale zawsze wolałem poświęcić czas nauce, dla lepszej przyszłości, by być mniej więcej tu, gdzie jestem teraz, a to dopiero początek. Studiuję i pracuję jednocześnie, więc z czasem jest tak, że czasami go nie ma, ale staram się go dobrze organizować. Byłem na dwóch "randkach", podrywałem koleżanki, ale nic z tego nie wyszło, szkoda mi czasu i sił na więcej. Nie sprzedawałbym prawictwa, ale ostatnio pragnienie kobiety znacząco się nasiliło i tracę na to zbyt dużo czasu i energii. Jak wiadomo, czas to pieniądz. Głupio jest mi iść na ...ę, a poza tym mogę sprawić komuś tę przyjemność, robienia tego z "czystym". Nie chodzi mi o pieniądze, gdyż na pensję nie narzekam, ale mam swoje marzenia, które chcę spełnić, jak najszybciej - taki cel życiowy po prostu. Dlatego myślę, że 5000 PLN nie będzie wygórowaną kwotą za sprawienie komuś tej "przyjemności". Więcej info PW.

P.S. Proszę, darujcie sobie śmieszne komentarze, nie dla każdego seks jest najważniejszą rzeczą w życiu. Myślę, że wyraziłem się jasno powyżej.