Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etkaa

Czy po trzydziesce wstydzic sie nog?

Polecane posty

Gość Etkaa

Czy w wueku 36 lat mam gotować sie w dlugich spidniach jak sa upały ,czy moze eksponować nogi nie dokońca idealne.Pidobaja mi sie moje nogi najbardziej to łydki i kostki,sa zgrabne.Mogly by byc dluzsze jedynie.Mam odwieczny delemat,czy latem je odslaniac.Zmora moja sa naczynka i lekkie zylaki.Pragne chodzic w krotkich szortach ale nie mam odwagi ,czy slusznie???

Gość Gość

Skoro Tobie sie podobaja to facetom równiez jaki problem. Odwagi kobieto wiadomo że nie masz  już18 lat, a z wiekiem chyba większość kobiet jest wyczulona na swoje wdzieki. Po prostu zadbaj o nie i ciesz sie życiem . Szorty są ok uwierz mi

Gość Mezatkazpipidowy

Cwicz na nogi ja robie przysiady mam 34 lata i nosze ...enki szorty

ale na mojej wiosze juz sie raczej szortow nie nosi tylko same gowniary ale trudno nie bede sie pocic w takie upaly widzialam kobiete z mega cellulitem ok 40 w szortach nie przejmowala sie a w szwecji jedna strasznie otyla dziewcyzna miala mega krotkie szorty i co?

Gość babo lecz się
10 godzin temu, Gość Etkaa napisał:

Czy w wueku 36 lat mam gotować sie w dlugich spidniach jak sa upały ,czy moze eksponować nogi nie dokońca idealne.Pidobaja mi sie moje nogi najbardziej to łydki i kostki,sa zgrabne.Mogly by byc dluzsze jedynie.Mam odwieczny delemat,czy latem je odslaniac.Zmora moja sa naczynka i lekkie zylaki.Pragne chodzic w krotkich szortach ale nie mam odwagi ,czy slusznie???

wam babom niektórym na mózg pada po 30stce, faktycznie w hooj problem z nogami, jprdl

Gość Aaa

Nie ma się czego wstydzić. U mnie w mieście młode dziewczyny chodzą w szortach odslaniajacych pół tyłka. Uda dwa razy szersze od moich, mega cellulit, boczki się wylewaja, wszystko zwisa- a one się jakoś nie wstydzą. To ja dwa razy nie musze:) 

Gość rado

czy wy baby wszystkie macie takie chore kompleksy że ubolewacie że daleko wam do ideału???? 

Gość mmm
21 godzin temu, Gość Aaa napisał:

Nie ma się czego wstydzić. U mnie w mieście młode dziewczyny chodzą w szortach odslaniajacych pół tyłka. Uda dwa razy szersze od moich, mega cellulit, boczki się wylewaja, wszystko zwisa- a one się jakoś nie wstydzą. To ja dwa razy nie musze:) 

uwielbiam takie boczki pieścić ! a autorka niech pokazuje nogi bo dojrzałe nóżki też chcemy oglądać .

Gość Zosia
Dnia 7.06.2019 o 18:48, Gość Etkaa napisał:

Ja uwielbiam chodzić w spodenkach. Nogi nie zawsze muszą być idealne. Co komu do tego?

Jest mi wygodnie i nie przejmuję się co ktoś pomyśli. Dodatkowy plus nóżki się opalają.

Gość Gość

Noś co ci się podoba, czym się przejmujesz. Ale jeżeli chodzi o ty czy faceci na to będą zwracać uwagę, to sorry, ale im więcej odkrytego ciała tym bardziej kobieta po 30 jest tylko nijakim tłem dla jędrnych młodych dziewczyn. Na plaży czy basenie jakoś nie widzę, aby jakiś facet oglądał się za starymi babami po 30, faceci gapią się jedynia na nastolatki i wczesne 20tki, Po 30 to i ciało i skóra kobiety już nie są atrakcyjne, nie ma co się czarować, a przy młodych dziewczynach to widok takiej pół nagiej kobiety po 30 tylko wywołuje tylko niesmak i negatywane rozważania nad stażeniem się i dlaczego to tak szybko się dzieje. Taka brutalna prawda.

Gość 38 lat

Ja noszę

Gość gość

i co onanisto prawiczku ? dobrze Ci 🙂 nawet nie dotkniesz prawdziwej kobiety 🙂

Dnia 7.06.2019 o 18:48, Gość Etkaa napisał:

jeśli nie śmierdzą to nie musisz się wstydzić

Gość gość

Zdecydowanie niech nie pokazują nóg. Ciało kobiety po 30 jest odpychające, takie sflaczałe, bleee. Skóra taka jak u faceta, fuj.

Gość Mati

Co za glupoty mam kobiete po 30 i ma seksowne nogi i mnie kreci w ...enkach pani po 30 to nie jakas 60 latka co za mentalnosc widac ktos kobiety na zywo niemial by tak sadzic

Gość xdddd

To zależy. Jeśli uprawia sport to spoko xD

Gość Kobieta

Po 30, po 40, po 50 ... kobiety nosmy to w czym nam wygodnie, stosownie do okazji. To normalne, że  faceci wola popatrzeć na 20 tke, my tez do brzuchatych rowiesnikow nie wzdychamy a oni  wywalaja sie na plażach i nie pytaja o nasze uczucia estetyczne.