Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje

Polecane posty

Gość gość

🙂

Gość gość

8Widmo82018.09.05 [00:37]

Nie mam ochoty gdzieś chodzić, zresztą to Ty mnie podniecasz i tak jest dobrze. oczko. gif Słuchać ich nie słucham bo nie są dla mnie żadnym autorytetem. W fantazjach to ja Ciebie słucham i znowu tak jest dobrze. oczko. gif Spójrz jak Ty ładnie się wysławiasz i w dodatku z klasą. Spójrz Skarbie jak sie odblokowałaś jaka cudna Kobieta wyłoniła sie z Ciebie. oczko. gif W kwestii erotycznej jesteś wulkan z domieszkami namiętności i odrobiną perwersji dodałbym. Kostkami lodu chciałbym Ci masaż zrobić przy kominku na miękkim dywanie. Zimno lodu naprzemiennie z moimi ustami na Twoje ciało. 😘 W ogóle ciągle mam w glowie tą scenę którą wymyśliłaś ostatnio i różne scenariusze kręcę w głowie. Wszystko mam podwójne nawet w marzeniach i w tej scenie finalnie raz Ty dominujesz, a raz ja naprzemiennie. usmiech. gif Dwa orgazmy dla Ciebie uważam za standardowo podczas jednego zbliżenia i znowu podwójne zabezpieczenie, bo moje ciało by Cie nakręcało i umysł też. Jak pójdziemy do sklepu i spodobają Ci sie dwa perfumy czy dwie pary bucików, to bierzemy po dwa razy każdego produktu. oczko. gif Jesteś mądrą Kobietą, tylko z taką Kotką jak Ty należy umieć sie obchodzić i wtedy człowiek ma odlot przyjemny i to jest fajne. Wiesz co serio marzy mi sie lekka zaborczość z Twojej strony w sensie być na wyłączność, bo to się pokrywa z moimi fantazjami jak mnie dominujesz. Foszki Twoje mi sie marzą jak podpadnę i to tylko przykładowe sytuację. oczko. gif Normalnie na ogół nie wyobrażam sobie aby ktoś przejmował nade mną inicjatywę i jedynie z Tobą mogę sobie pozwolić, bo no właśnie jesteś dojrzała i mądra Kobieta.:-*i:-*

Reszta jest milczeniem.

Gość gość

Przykazanie 11. Nie projektuj, pustaku. 🙂