Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Smród w komunikacji miejskiej od starych dziadoe

Polecane posty

Gość gosc

Kierwa jak jeebie

Gość Ona

To chodź pieszo królewiczu,jak komunikacja przeszkadza..Ostatnio stałam koło takiego Adonisa, piękny,młody i przystojny-wylał na siebie chyba pół butelki perfum..mierzył mnie od góry do dołu i w dekolt zaglądał,bo biust mam..i az mnie mdliło od tego smrodu obok.

Ludzie pocą się z różnych powodów, czasem z choroby,czasem bardziej na starość..ale nic nie przebije śmierdzących młodych ,którzy uważają się za Bóg wie kogo..I mi nie przeszkadza zapach ludzi w tramwaju,tylko zapach braku kultury i narcyzm panujący.Chyba to też Twoja przypadłość????????

Gość Szary

Byłem dzisiaj u fryzjera, siedzę sobie i czekam na swoją kolej a tu wchodzi gościu w wieku ok 50 lat i tak od niego wali że szok!

Rozumiem że jest ciepło i można się spocić, ale do c h u j a są przecież antyperspiranty i inne kosmetyki, czy ci ludzie tego nie używają.

Mógł się umyć przed wizytą u fryzjera, no żesz k u r w a ja p i e r d o l ę.

Gość gość

ja też jeżdzę autobusem...i to jest jeden z najgorszych krzyży mego życia, ciągły smród i śmierdzące ubrania

Gość gość

i najlepsze perfumy nie pomagają...nie wiem czasami mi się wydaje, że nie wytrzymam tego jeżdzenia...odkładam po parę groszy na samochód

Gość Mlody
38 minut temu, Gość gosc napisał:

Kierwa jak jeebie

Siedzisz na dupie nic nie robisz to nie czuć od ciebie. 

Gość To nie wiek

Mi się wydaje ze na to nie reguły czy stary czy młody. Od młodych też potrafi walić ze szok. Po prostu duża część naszego społeczeństwa się nie myje albo ubrań nie pierze albo jedno z drugim...

Gość Gosc

Oni juz od rana smierdza w komunikacji , nie myja sie i nie piorą ciuchow , nogi w soboty taki taka umyje i mysla ze jest ok, fujjj

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Ona napisał:

To chodź pieszo królewiczu,jak komunikacja przeszkadza..Ostatnio stałam koło takiego Adonisa, piękny,młody i przystojny-wylał na siebie chyba pół butelki perfum..mierzył mnie od góry do dołu i w dekolt zaglądał,bo biust mam..i az mnie mdliło od tego smrodu obok.

Ludzie pocą się z różnych powodów, czasem z choroby,czasem bardziej na starość..ale nic nie przebije śmierdzących młodych ,którzy uważają się za Bóg wie kogo..I mi nie przeszkadza zapach ludzi w tramwaju,tylko zapach braku kultury i narcyzm panujący.Chyba to też Twoja przypadłość????????

A co ty się tak oburzasz? Jesteś jedną z tych śmierdzących osób? Fakt że nie da się znieść tego smrodu. Tak jakby starość usprawiedliwiala brak higieny. Nie mowimy o niedoleznych.