Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwienie

Dlaczego Twoja żona jest taka brzydka???

Polecane posty

Gość zdziwienie

Rozumiem,że nie tylko wygląd się liczy..ale czy dlatego,że jest taka bardzo poniżej przeciętnej to boi się,że nikt na nią nie spojrzy, nie ma szacunku do siebie... i przymyka oczy na wszystko co robisz ,byleś tylko jej nie zostawiał???sorki,nie mam zamiaru być Twą kochanką ale współczuje Tobie i żal mi jej..bo wychodzi na to,że nawet fajnego charakteru nie ma jak Cie sama nie kopnie w du/pe.

Gość Facet

Moja jest brzydka,charakter też kiepski,bo mogę robić wszystko a ona się płaszczy przede mną i prosi,skomle o miłosć,uwagę..żenada,bo żeby nie być sama pozwala mi się łajdaczyć z innymi,wiec żyje jak król..a do domu nie chce mi się wracać.A fran.ca rozwodu nie chce dać.Wiec ja mam otwarty związek, robie co chce,małżeństwo na papierze,a ona udawanki przed rodziną,koleżankami,że ma męża haha..wszyscy wiedzą,że jest mi obojętna,że to pozory.Ale głupia się cieszy ma jest czyjąś żoną i przecież on jest z nią.To niech się cieszy ,mi to wisi.

Gość kobieta
14 minut temu, Gość Facet napisał:

Moja jest brzydka,charakter też kiepski,bo mogę robić wszystko a ona się płaszczy przede mną i prosi,skomle o miłosć,uwagę..żenada,bo żeby nie być sama pozwala mi się łajdaczyć z innymi,wiec żyje jak król..a do domu nie chce mi się wracać.A fran.ca rozwodu nie chce dać.Wiec ja mam otwarty związek, robie co chce,małżeństwo na papierze,a ona udawanki przed rodziną,koleżankami,że ma męża haha..wszyscy wiedzą,że jest mi obojętna,że to pozory.Ale głupia się cieszy ma jest czyjąś żoną i przecież on jest z nią.To niech się cieszy ,mi to wisi.

Żona wie że dradzasz ją,?sądzę że. Nie żadna kobieta nie pozwoliłaby sobie na takiego frajera jak ty.

Gość Facet

Ona wie i pozwala,bo inaczej już dawno bym się rozwiódł.Ale nie..bo kaska jej przepadnie i gdzie królowa zbożowa będzie mieszkać z tą swoją płaską du/pą..Złapała mnie na dziecko,rodzina naciskała i tylko dlatego wziąłem ślub,a teraz się mecze..bo rozwodu nie da,a moge robić co chce bo przeciez na papierze to ona jest moją żoną,koleżanki widzą,że ma męża i koniec kropka.W gorsze g.o.w.n.o wpaść nie mogłem.

Gość bąbel

Przecież Facet to durna kochanka która pisze tu sama ze sobą. Jej kochaś spędza weekend z żoną a od kochanki nie odbiera telefonu to się ssuuucza piekli na kafe.

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Facet napisał:

Ona wie i pozwala,bo inaczej już dawno bym się rozwiódł.Ale nie..bo kaska jej przepadnie i gdzie królowa zbożowa będzie mieszkać z tą swoją płaską du/pą..Złapała mnie na dziecko,rodzina naciskała i tylko dlatego wziąłem ślub,a teraz się mecze..bo rozwodu nie da,a moge robić co chce bo przeciez na papierze to ona jest moją żoną,koleżanki widzą,że ma męża i koniec kropka.W gorsze g.o.w.n.o wpaść nie mogłem.

Jaka kAska jak Ty golodupiec jesteś.Nie złapała na dziecko..tylko świadomie to zrobiłeś..a teraz się wybielasz i kłamiesz.Współczuję jej takiego świra niemoralnego ścierają.

Gość Gość

Czyli jaka by musiałaby być, żebyś przy niej został? Z większym szacunkiem do siebie? Olewajaca Cie - skoro doprasza się o Twoje uczucie, zainteresowanie? Rozumiem, że nic do niej nie czujesz i Cie irytuje sama obecnością... 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość bąbel napisał:

Przecież Facet to durna kochanka która pisze tu sama ze sobą. Jej kochaś spędza weekend z żoną a od kochanki nie odbiera telefonu to się ssuuucza piekli na kafe.

No na dodatek kochanka sobie wmawia ze żoną złapała go na dziecko i ze ma z niego jakąś kasę.Ta żona jest samowystarczalna i to gołodupiec siedzi przy żonie bo trzyma się jej kurczowo.Niedługo to się zmieni bo zrobił dziecko innej i żonka kopanie go w duupee .Niech się wynosi..do Ulusi.Zrozum głupia kochanico ze masz urojenia bo on już dawno ma inną.nie cebie!

Gość Do Sylwii

Nie każdy temat, nie w każdym temacie piszą o TOBIE KOBIETO Z PARASSOLKĄ..nie mogę...

Gość gość

miała odejść z kafe,a w każdym prawie temacie udziela się z gościa żałosna

Gość wymiękam

kop sobie kogo chcesz Sylwusia,ale nie wyżalaj znowu swoich psychoz w necie.Podobno miałas nie pisać, to co tu robisz???????????????????????????????????????????????????????????????????????????Nas nie inetersujesz Ty,Twój mąż , jego kochanka i Twoje urojenia na innego faceta.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość zdziwienie napisał:

Rozumiem,że nie tylko wygląd się liczy..ale czy dlatego,że jest taka bardzo poniżej przeciętnej to boi się,że nikt na nią nie spojrzy, nie ma szacunku do siebie... i przymyka oczy na wszystko co robisz ,byleś tylko jej nie zostawiał???sorki,nie mam zamiaru być Twą kochanką ale współczuje Tobie i żal mi jej..bo wychodzi na to,że nawet fajnego charakteru nie ma jak Cie sama nie kopnie w du/pe.

Ona nie chce zeby ktoś na nią patrzył.Jest wierna swoim zasadom moralnym.

Gość PADNĘ

TO NIE JEST TEMAT O TOBIE SYLWIA!!!!!!!!!WYPAD Z KAFE RAZ NA ZAWSZE...NIe tylko Twój mąż jest jedynym facetem w Polsce co ma inne,nie tylko Ty jak widać jesteś brzydka,nie tylko Ty masz faceta co robi co chce..Zrozum to w końcu,idż do psychiatry,psychologa ,do kościoła,bo leki to chyba za mało na te paranoje że każdy na kafe o tobie pisze..

Gość Gosc
12 minut temu, Gość gość napisał:

miała odejść z kafe,a w każdym prawie temacie udziela się z gościa żałosna

Udziela się?przecież to nie jest temat o niej.Czy może chcesz powiedzieć ze jest?Chcesz nam dać do zrozumienia ze lecisz ciipą do jej męża?

Gość hahah

czytaj wypowiedzi wcześniej,to ona pisała o Uli..więc kto czyta kafe ten wie,że to Sylwia znów wypisuje,wiec ktoś tak jak ja zauważył,ze ona ma paranoje ,schizofrenie chyba,skoro wypisuje takie rzeczy jakby temat był skierowany do niej

Gość Gosc
6 minut temu, Gość PADNĘ napisał:

TO NIE JEST TEMAT O TOBIE SYLWIA!!!!!!!!!WYPAD Z KAFE RAZ NA ZAWSZE...NIe tylko Twój mąż jest jedynym facetem w Polsce co ma inne,nie tylko Ty jak widać jesteś brzydka,nie tylko Ty masz faceta co robi co chce..Zrozum to w końcu,idż do psychiatry,psychologa ,do kościoła,bo leki to chyba za mało na te paranoje że każdy na kafe o tobie pisze..

Do kogo Ty piszesz?coś tu  ktoś napisał co daje do myślenia?Przecież jak mówisz to nie jest temat o niej .Czemu się rzucasz jak ryba w urlopie?Paranoja?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość hahah napisał:

czytaj wypowiedzi wcześniej,to ona pisała o Uli..więc kto czyta kafe ten wie,że to Sylwia znów wypisuje,wiec ktoś tak jak ja zauważył,ze ona ma paranoje ,schizofrenie chyba,skoro wypisuje takie rzeczy jakby temat był skierowany do niej

O uli równie dobrze może pisać ktoś inny

Gość hahah

Tak ,są tu zdania o kochance,o golodupcu meżu i o Uli,które Sylwia wypisywala w wielu tematacah.wiec wszyscy ,ci co czytają wiele tamatow wiedzą że to ona znowu pisze

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Do kogo Ty piszesz?coś tu  ktoś napisał co daje do myślenia?Przecież jak mówisz to nie jest temat o niej .Czemu się rzucasz jak ryba w urlopie?Paranoja?

Ona swoim zachowaniem potwierdza że chyba jest.Ktoś inny by nie reagował.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość hahah napisał:

Tak ,są tu zdania o kochance,o golodupcu meżu i o Uli,które Sylwia wypisywala w wielu tematacah.wiec wszyscy ,ci co czytają wiele tamatow wiedzą że to ona znowu pisze

Wielu ?podaj link.Jesteś kochanka?

Gość Gosc
13 minut temu, Gość PADNĘ napisał:

Wyluzuj kobieto!!!kaftan proszę! gdzie Ty widzisz jakąś Sylwię.

Gość mhm

Byl nawet specjalny temat do Uli jak pamiętam od parassolki.

Gość mhm
41 minut temu, Gość Gosc napisał:

No na dodatek kochanka sobie wmawia ze żoną złapała go na dziecko i ze ma z niego jakąś kasę.Ta żona jest samowystarczalna i to gołodupiec siedzi przy żonie bo trzyma się jej kurczowo.Niedługo to się zmieni bo zrobił dziecko innej i żonka kopanie go w duupee .Niech się wynosi..do Ulusi.Zrozum głupia kochanico ze masz urojenia bo on już dawno ma inną.nie cebie!

Podobne zdania czytałem w innych tematach,nie pamiętam gdzie ,tylko wiem ze chodziło o Sylwię jako żone Rafała

Gość Gosc
42 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wytłumacz jej ze Sylwi tu nie ma i nigdy by nie pomyślała że to temat o niej.Przecież nic się nie zgadza.Sylwia nie złapała męża na dziecko ani nie jest brzydka ani nie dostaje pieniędzy od męża.O co to larmo? 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość mhm napisał:

Byl nawet specjalny temat do Uli jak pamiętam od parassolki.

O widzę ze ten temat bardzo szczególnie Cię zainteresował.Ciekawe dlaczego

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość mhm napisał:

Podobne zdania czytałem w innych tematach,nie pamiętam gdzie ,tylko wiem ze chodziło o Sylwię jako żone Rafała

Kolejny który interesuje się jej życiem?to jakaś zmowa paranookow psychofanów?

Gość ja wymiękam

umiem czytać ze zrozumieniem i ja wiem,że to nie dla niej.Ale rozbawia mnie ta sytuacja bo ona tu jednak chyba pisze.Wybaczcie ale wymiękam..hahaha zrozumiała temat..jasne..buhahhaa

Gość Sia

Czytam kafe o mnie pisze Sylwia na odpowiedź mnie nie stać jestem żoną tego lowelasa przykro mi śledzę wpisy i pierwszy raz się do tego odniosłam na forum jak taki ktoś może wypisywać o mnie takie bzdury być może mój mąż jej naopowiadał jej bzdur pani się nie zwracam bo Panią nie jesteś 

Gość mkjhg
3 godziny temu, Gość Facet napisał:

ale żałosna jesteś kochanko wcielona w postać faceta 

Gość Sia

Tak bardzo się cieszę że jestem czyjąś żoną