Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa dyrektywa UE

Kraje członkowskie UE mają dość nowych przybyszy! Teraz będzie łatwiej deportować pseudouchodźców z Afryki i Azji.

Polecane posty

Gość Nowa dyrektywa UE

Wielu Europejczyków ma takie same odczucia jak Armand Ryfiński, gdy patrzą jaki straszny bałagan przynoszą w kolejnych krajach ci nieproszen Afrykańscy goście. Dla mnie ci uchodźcy to swoisty "koń trojański" . "Zemsta Islamu" dla Europy. Nie mam pojęcia co jeszcze nas czeka w związku z napływem tych ludzi ale wiem jedno... To co podają media to jedna wielka ściema i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością a to co oglądamy w TV to teatr stworzony na życzenie ogólnie pojętej "demokracji" i "tolerancji" gdzie główną rolę grają dzieci i kobiety w celu "rozmiękczania" serc mieszkańców Starego Kontynentu. To Merkel zdecydowała o otwarciu granic dla uchodźców a nie państwa członkowskie UE!!! Niech Niemcy płacą za jej samowolkę.

Gość gość

przyjąć to można niezyndokrtynizowane sieroty albo ew. samotne matki z dziećmi, a nie darmozjadów w kwiecie wieku bez żadnych umiejętności.

Gość Podziękujcie Merkel

Niemcy: Imigranci to analfabeci, nie są w stanie nawet nauczyć się języka. „Nie pomagają nawet specjalne kursy” xD buahahahha