Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padam ze śmiechu

Niezdecydowane wybredne baby pod 40stke chcące zacząć rodzine, plaga

Polecane posty

Gość padam ze śmiechu

one nie potrafią zrobić decyzji, a zegar tyka, tik tik, bidulki

Gość Policja

Znam taką jedną, ładna kobita a w głowie nie wiadomo co, szuka faceta od dawna i nie może nikogo na stałe znaleźć. Wcale mnie to nie dziwi bo nikt normalny by znią nie wyrzymał, jest stasznie nieznośna i chamska, wielka paniusia haha :classic_biggrin: 

Gość always young
5 minut temu, Gość Policja napisał:

Znam taką jedną, ładna kobita a w głowie nie wiadomo co, szuka faceta od dawna i nie może nikogo na stałe znaleźć. Wcale mnie to nie dziwi bo nikt normalny by znią nie wyrzymał, jest stasznie nieznośna i chamska, wielka paniusia haha :classic_biggrin: 

40 latka jest już przede wszystkim starą babą, to jest podstawowa przyczyna niemożności znalezienia partnera, te kobiety w swoich poszukiwaniach są spóźnione o 20 lat..

Gość Gość

Tak jak twoja 44 letnia kochanka  . 

Gość Gość

Brawo mężczyźni, szczyt głupoty 😁

Gość pindol
58 minut temu, Gość Policja napisał:

ona nie szuka faceta tylko aktora z TV ( czyli stworzoną POSTAĆ fikcyjną), bo baby myślą że TV jest prawdziwe, buahahahahaha

Gość pindol
50 minut temu, Gość always young napisał:

40 latka jest już przede wszystkim starą babą, to jest podstawowa przyczyna niemożności znalezienia partnera, te kobiety w swoich poszukiwaniach są spóźnione o 20 lat..

one są umysłowo spóźnione, nie tylko wiekowo, ale dobrze że natura pozbędzie się wadliwej umysłowo genetyki

Gość Beka
1 minutę temu, Gość pindol napisał:

one są umysłowo spóźnione, nie tylko wiekowo, ale dobrze że natura pozbędzie się wadliwej umysłowo genetyki

A ty jesteś präwiczkiem który nigdy nie zaliczy więc nie wiem czym się różnisz. Marny twój troling codzienny. Posuniety przez czas a wciąż przegryw. 

Gość Ona
38 minut temu, Gość pindol napisał:

Dokładnie

Gość pindol
37 minut temu, Gość Beka napisał:

A ty jesteś präwiczkiem który nigdy nie zaliczy więc nie wiem czym się różnisz. Marny twój troling codzienny. Posuniety przez czas a wciąż przegryw. 

zaliczam które chce, więc się nie spinaj bo ci żyłka pęknie z wysiłku umysłowego

Gość Zagadka

Szukają rozrywkowych luzaków czy porządnych i odpowiedzialnych? ...frajerów co zadbają na starość o stare krowy