Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czemu tak marzę o dziewczynie Azjatce

Polecane posty

Gość Gosc

Są takie podniecające

Gość Gość

Mój żółty azjata egzotyczny jak ananas rzuca mnie na łóżko i ściąga ze mnie majteczki potem liże moją piękna polską, brzoskwiniową cipkę i posłusznie wypije wszystkie soki. Potem ja biorę do ust jego soczystego pachnącego banana. W  końcu nabijam  się na jego sterczący owoc rozkoszy i zaczynam skakać na nim jak oszalała w tym czasie jego małe żółte dłonie rozkoszują się dotykaniem moich nagich falujących w powietrzu piersi. Potem on bierze mnie na ręce i zaczyna rżnąć w powietrzu ja cała drże i krzyczę ach, ach och. Moje dłonie i nogi oplatają jego soczyste żółte ciało czuje się jak w niebie. Po wszystkim jestem tak roztrzesiona, że nie mogę zrobić kroku.  

Gość Gość 😎

"Czemu tak marzę o dziewczynie  zające?"

Bo masz małego.

Gość riposta

Azjatki są hoojowe i słabo się ruhają, tyle tylko trzeba wiedzieć, tylko polczyny są gorsze w dymaniu, na szarym końcu

Gość Malwina
11 minut temu, Gość riposta napisał:

Azjatki są hoojowe i słabo się ruhają, tyle tylko trzeba wiedzieć, tylko polczyny są gorsze w dymaniu, na szarym końcu

My Polki jesteśmy najlepsze w rùchanìu na całym świecie.  Zapytaj jakiegokolwiek obcokrajowca o Polki to od razu powie, że to kùŕwy. 

Gość Belladonna
30 minut temu, Gość Malwina napisał:

My Polki jesteśmy najlepsze w rùchanìu na całym świecie.  Zapytaj jakiegokolwiek obcokrajowca o Polki to od razu powie, że to kùŕwy. 

Takie ...y to tylko tu !

Gość Belladonna

I.d.i.o.t.y. !

Gość Malwina
15 minut temu, Gość Belladonna napisał:

Takie ...y to tylko tu !

Uwielbiamy ssać kuțasy obcokrajowcom. Z tego jesteśmy znane. Bierzemy z polykiem 🤩 

Gość :DDD

Ja też marzę o obcokrajowej dziewczynie. Polki mnie nudzą 😄

Gość pravda
Dnia 9.06.2019 o 06:17, Gość Malwina napisał:

No c00rvy tak, ale niekoniecznie dobre. Obcokrajowcy was lubią, bo dajecie im d00py tylko za to, że są obcokrajowcami. I taki zagraniczny przegryw, który w swoim kraju nikogo nie może znaleźć przyjeżdża do Polski i może mieć każdą.

Gość szmuk

bo marzy ci sie dziewczyna ulegla, grzeczna, niesprzeciwiajaca sie, ale jednoczesnie czarujaca i necaca.