Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bea

Zbyt emocjonalna dlatego odrzucana

Polecane posty

witam, czy naorawde kobiece emocje mogą odrzucać?, czy płeć przeciwna nie wie że kobieta składa się z emocji, często się nimi kieruje i tak dalej. 

Czy mężczyźni wola kobiety typu: lelum polelum ? A może po prostu wola mieć spokoj i nie akceotuja takich zachowan ? 

Gość niezalogowany

Lubimy mieć spokój, dlatego unikamy kobiet z borderline i niezrównoważonych histeryczek 🤢

Gość gość
7 godzin temu, Bea napisał:

witam, czy naorawde kobiece emocje mogą odrzucać?, czy płeć przeciwna nie wie że kobieta składa się z emocji, często się nimi kieruje i tak dalej. 

Czy mężczyźni wola kobiety typu: lelum polelum ? A może po prostu wola mieć spokoj i nie akceotuja takich zachowan ? 

mi nie przeszkadza ,  kobieta się musi wygadać i tyle .

Gość muriel
7 godzin temu, Bea napisał:

problem że u was emocje za często i za bardzo ulegają wahaniom

10 minut temu, Gość muriel napisał:

problem że u was emocje za często i za bardzo ulegają wahaniom

Właśnie to jest ta kobiecość. W mężczyźnie jest testosteron w kobiecie emocje 

25 minut temu, Gość gość napisał:

mi nie przeszkadza ,  kobieta się musi wygadać i tyle .

Plus ogrniamie;))

34 minuty temu, Gość niezalogowany napisał:

Lubimy mieć spokój, dlatego unikamy kobiet z borderline i niezrównoważonych histeryczek 🤢

Napisałam wcześniej o testosteronie mężczyzny jako cechy męskiej ale nie jest ona odbierana przez kobiety jako zaburzenie psychiczne :)))

Gość Jan

Nasze księżniczki uważają, że jest równouprawnienie, ale facet ma przynosić na kobietę i dziecko, uważają wtedy, że on nic nie pomaga, nic nie robi tylko chodzi do prcy, uważają że nie muszą mu gotować i prać, bo nie są jego służącymi, potem dziwią się jak autorka, że facet najada się na mieście.

Gdyby miał to w domu.

1 godzinę temu, Bea napisał:

wola mieć spokoj i nie akceotuja takich zachowan ? 

Jedyna słuszna alternatywa to śniada afrykanka (koniecznie szczepiona przeciw wzw) ,która wyniosła wartości prorodzinne i umiejętność smacznego gotowania z młodości, taka, co od maleńkości nie była chowana na smartfonie.

14 minut temu, Gość Jan napisał:

Nasze księżniczki uważają, że jest równouprawnienie, ale facet ma przynosić na kobietę i dziecko, uważają wtedy, że on nic nie pomaga, nic nie robi tylko chodzi do prcy, uważają że nie muszą mu gotować i prać, bo nie są jego służącymi, potem dziwią się jak autorka, że facet najada się na mieście.

Gdyby miał to w domu.

Jedyna słuszna alternatywa to śniada afrykanka (koniecznie szczepiona przeciw wzw) ,która wyniosła wartości prorodzinne i umiejętność smacznego gotowania z młodości, taka, co od maleńkości nie była chowana na smartfonie.

Chyba pomyliłeś posty:)) gdzie tu jest o jedzeniu i gotowaniu 

Gość Jan
Przed chwilą, Bea napisał:

Chyba pomyliłeś posty:)) gdzie tu jest o jedzeniu i gotowaniu 

W żywocie księżniczek Lampucer.

Facet przychodzi zmęczony, a taka mówi, nie zrobiłam dziś obiadu, głowa mnie boli.

Jak facet powie, chciałbym mieć drugie dziecko, ona Misiu przecież "nas" nie stać, mimo całkowitego budżetu 4500.

O dziecku też nie było, nie?

Właśnie wchodzisz wielkimi drewnianymi drzwiami do staropanieństwa. Nie martw się mamusia podpowie. Smacznego, miłego...

9 minut temu, Gość Jan napisał:

W żywocie księżniczek Lampucer.

Facet przychodzi zmęczony, a taka mówi, nie zrobiłam dziś obiadu, głowa mnie boli.

Jak facet powie, chciałbym mieć drugie dziecko, ona Misiu przecież "nas" nie stać, mimo całkowitego budżetu 4500.

O dziecku też nie było, nie?

Właśnie wchodzisz wielkimi drewnianymi drzwiami do staropanieństwa. Nie martw się mamusia podpowie. Smacznego, miłego...

Hahahahahah dobre:)) nie zrozumieliśmy się :) Ps. Jestem już po takich akcjach jak małżeństwo. I wiem i popieram role kobiety w związku lub relacji 

Gość Jan
Przed chwilą, Bea napisał:

po takich akcjach jak małżeństwo

Jak ktoś nie wierzy, jak kamień, to co tu komentować.

Jak ktoś czyta kosno-Politama i pudelka, a jego jedynymi zainteresowaniami są kibicowanie Dodzie w rozwodzie, chodzenie na menikjury i fitnesy, oraz szukanie królewicza w internetach, to sam na własne życzenie.

Jedyna słuszna droga to ominąć taką osobę.

2 minuty temu, Gość Jan napisał:

Jak ktoś nie wierzy, jak kamień, to co tu komentować.

Jak ktoś czyta kosno-Politama i pudelka, a jego jedynymi zainteresowaniami są kibicowanie Dodzie w rozwodzie, chodzenie na menikjury i fitnesy, oraz szukanie królewicza w internetach, to sam na własne życzenie.

Jedyna słuszna droga to ominąć taką osobę.

Tu masz racje tez staram się szybko wychwycić priorytety życiowe nowo poznanej osoby 

Gość Shot in the dark

Emocje mają wszyscy ludzie, bez względu na płeć. W toku socjalizacji mężczyźni uczą się je ukrywać. Z kolei dorosły człowiek powinien umieć nad emocjami panować. Jeśli nad nimi nie panujesz, możesz być postrzegana jako zła kandydatka do poważnego związku.

Gość Smutny

A czy nie jest tak , że właśnie okazywanie emocji  mówi o poważnym związku ?

Gość Shot in the dark

Ale ja nie pisałem o okazywaniu emocji a o braku panowania nad nimi.