Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesia

Czy dam radę zapuscic 15cm wlosow do końca roku

Polecane posty

Gość Wesia

Fryzjerka zniszczyła mi włosy. Jakieś 15cm jest do obciecia a już 5obciekam. Włosy są brzydkie takie cienkie dobrze ze chociaż równej długości... 

W grudniu mam ważną uroczystość. Myślicie że stosując wcierki, odżywki i suplementacne jestem w stanie zapuscic 15cm w pół roku 

Gość Riki martin

Raczej na pewno tyle nie zapuścisz , bardzo możliwe że dalej będą się kruszyć ja na twoim miejscu zamówiłam bym włosy na clip in. Jak są cienke to i tak nie zaszalejesz A z doczekali jak naj bardziej dobierz pod swój kolor najwyżej jak kolor się różni to daj do swojej fryzjerki żeby je stonowala na twój kolor . Ja zamawiam z doczepiane.pl mają przystępne ceny i można je normalnie kręcić. Siostrze już 3 razy je farbowała bo 3 razy zmieniała kolor 😛

5 godzin temu, Gość Wesia napisał:

W grudniu mam ważną uroczystość. Myślicie że stosując wcierki, odżywki i suplementacne jestem w stanie zapuscic 15cm w pół roku 

Znasz swoje włosy najlepiej i zapewne możesz oszacować, jak szybko rosną zazwyczaj, a na ile pomagają im suplementy, to kwestia indywidualna. Dostawa środków odżywczych zadziała również pod kątem wyglądu i jakość włosa oraz gęstości. Jeśli masz cienkie włosy, osobiście nie polecam stosowania wspomnianych już w wątku doczepek - nie prezentują się dobrze, bywają widoczne i rozpoznawalne jako dodane, a poza tym obciążają włosy i potrafią uszkadzać cebulki. Skutkiem później zwiększone wypadanie. Uważaj też na inwazyjne wcierki stosowane głownie w przypadku łysienia, które mogą uszkadzać tarczycę i zaburzać równowagę hormonalną. Najlepsza według mnie jest wzmożona pielęgnacja łagodnymi środkami dobranymi do rodzaju włosów, domowe maski ze składników naturalnych, pełnowartościowa dieta i cierpliwość. Może warto pomyśleć o jakiejś fajnej krótkiej fryzurce i pracy z włosami, które się ma? Nim odrosną....