Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy ktoś uzna żądania mojej byłej ?

Polecane posty

Gość Gość

Chodzi o to, że krótko po naszym rozstaniu moja była dowiedziała się, że jest ze mną w ciąży bliźniaczej, niedawno urodziła i ja od razu zrobiłem testy DNA z których jednoznacznie wynika, że jestem ojcem tych dziewczyn, więc pozostała nam kwestia alimentów, ona zaproponowała 1tys zł ja na początku myślałem, że 1tys zł na dwie, ale szybko powiedziała, że 1tys zł na jedną w sumie 2tys zł no ja ze swojej strony proponowałem 600zł na jedną, bo uważam, że co jak co, ale chyba 5tys zł nie wyda na dwoje dzieci no  bo tak (2tys zł moich alimentów 2tys zł ona musi dołożyć, bo 50% utrzymania no i jeszcze dostanie 500+) razem 5tys zł ona i tak przyzwoicie zarabia, więc nie sądzę, żeby brała dla siebie kasę, więc mam pytanie czy ktokolwiek może uznać jej żądania ?

Gość prowo dla ...i

...

Gość prowo dla deeebili

debbilll

Gość Bimba
Dnia 9.06.2019 o 11:10, Gość Gość napisał:

2tys zł moich alimentów 2tys zł ona musi dołożyć, bo 50% utrzymania

Ona daje całodobową opiekę!!!

Gdzie ma zarobić te 2tyś które niby ma dołożyć jak musi 24na dobę opiekować się dziećmi???

Kiedy ma chodzić do pracy?

Weźmiesz dzieci do siebie tatusiu kiedy ona będzie w pracy???

Gość ali ma menty
Dnia 9.06.2019 o 05:10, Gość Gość napisał:

Chodzi o to, że krótko po naszym rozstaniu moja była dowiedziała się, że jest ze mną w ciąży bliźniaczej, niedawno urodziła i ja od razu zrobiłem testy DNA z których jednoznacznie wynika, że jestem ojcem tych dziewczyn, więc pozostała nam kwestia alimentów, ona zaproponowała 1tys zł ja na początku myślałem, że 1tys zł na dwie, ale szybko powiedziała, że 1tys zł na jedną w sumie 2tys zł no ja ze swojej strony proponowałem 600zł na jedną, bo uważam, że co jak co, ale chyba 5tys zł nie wyda na dwoje dzieci no  bo tak (2tys zł moich alimentów 2tys zł ona musi dołożyć, bo 50% utrzymania no i jeszcze dostanie 500+) razem 5tys zł ona i tak przyzwoicie zarabia, więc nie sądzę, żeby brała dla siebie kasę, więc mam pytanie czy ktokolwiek może uznać jej żądania ?

pojeeebało tą koorve chyba, będziesz jej sponsorował fryzjera, kosmetyczki i inne bajery? durnyś?

Gość ali ma menty
10 godzin temu, Gość Bimba napisał:

Gdzie ma zarobić te 2tyś które niby ma dołożyć jak musi 24na dobę opiekować się dziećmi???

trza było nie dawać cípy a potem się rozchodzić, durna baba

Gość Gość

Trzeba było nie bzykać baby bez gumy - durny chłop!!!

Gość gośśśććć

Bez problemu Sąd jej przyzna 2 tys na dwoje dzieci. Nie wiem jak ty sobie wyobrażasz , że ona będzie pracować opiekując się dwójką dzieci? 

Gość Gość
Dnia 10.06.2019 o 16:59, Gość Bimba napisał:

Przecież ona ma teraz macierzyński, więc nie chodzi do pracy, po za tym nie wychowuje tych dzieci sama, jej rodzice pomagają jej non stop.

Gość Gość
Dnia 11.06.2019 o 16:46, Gość gośśśććć napisał:

Bez problemu Sąd jej przyzna 2 tys na dwoje dzieci. Nie wiem jak ty sobie wyobrażasz , że ona będzie pracować opiekując się dwójką dzieci? 

Przecież ona ma teraz macierzyński, po za tym non stop jej rodzice przy tych dzieciach pomagają.