Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiona4

Ostry seks

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, Fiona4 napisał:

Wiesz uważam że akurat takie rzeczy to już przesada

Mi chodzi o normalne typu jakieś klapsy trzymanie za włosy. Pisałam że wszystko w granicach normy 🙂

Jak niby ma cię trzymać za włosy? Nie jesteś wygolona?

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jak niby ma cię trzymać za włosy? Nie jesteś wygolona?

Ja pierdziele hahah na głowie. 😄

I żeby nie było nie chodzi mi tu i wyrywanie ich, tylko o zwykle mocniejsze trzymanie w pozycjach w których zazwyczaj się tak robi 🙂

Gość Gość
2 godziny temu, Fiona4 napisał:

Ja pierdziele hahah na głowie. 😄

I żeby nie było nie chodzi mi tu i wyrywanie ich, tylko o zwykle mocniejsze trzymanie w pozycjach w których zazwyczaj się tak robi 🙂

Oj tam Fiona żartuję sobie, zamiast za włosy /jak na pieska/ to wolałbym cię za cycki trzymać zeby ci się nie pourywały :D

7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Oj tam Fiona żartuję sobie, zamiast za włosy /jak na pieska/ to wolałbym cię za cycki trzymać zeby ci się nie pourywały 😄

Nooo on akurat zawsze mnie za cyce trzyma haha 

Gość gość

czemu wszystkie kobiety nie są takie diablice a z Kuszeńką to bym chciał tak ostro mocno od tyłu. ciekawe jaką pupe ma 🤔

Gość gość

ha ha ha -był zakład, że jak nasi wygrają więcej niż 2-0 to musi dać d-py. Udaje że śpi, ale nie uda się, oliwka już przygotowana, śpi nago z wypiętym tyłeczkiem. Będzie miećtak jak najbardziej się wstydzi - od razu w dupkę bez classic, cipką ma wtedy obowiązek sama się pobawić - lubię patrzeć jak to robi i jak się tego wstydzi, w każdym razie na początku, bo potem już luz.