Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 12

Bicu mam pytanie do Ciebie

Polecane posty

Gość Gość 12

Załóżmy że znajdziesz już sobie dziewczynę? Co dalej, jak wyobrażasz sobie z nią całe życie? Jestes gotowy coś dla niej poświęcić czy jesteś nastawiony tylko na branie? Czy rzuciłbyś kafeterie? Czy jesteś w stanie wziąć odpowiedzialność za rodzinę? 

Gość Bicku

Jestem mężczyzną gotowym na wszystko,  na każde cierpienie bo i tak od zawsze mam pod górkę...

Gość Gość 12

Według Ciebie posiadanie rodziny to cierpienie? 

Gość Bicku

1 minutę temu, Gość Gość 12 napisał:

Według Ciebie posiadanie rodziny to cierpienie? 

Wyzwanie i poświęcenie z czego moze wynikać czasem i cierpienie,  ból fizyczny i ppsychiczny.nie żebym się bał...

Lecz te dywagacje są bez sensu bo i tak żadnej dziewczyny mieć nie będę.Nie wiem gdzie miałbym niby ją znaleźć,  to współczesne " księżniczki " są nastawione tylko na branie i oczekują księcia z bajki.  

Jest taki zbiór bajek "Księga tysiąca i jednej nocy".  Małe dziewczynki czytają to i potem mają tysiąc + jeden wymagań. 

Gość Gość 12
9 minut temu, Gość Bicku napisał:

Wyzwanie i poświęcenie z czego moze wynikać czasem i cierpienie,  ból fizyczny i ppsychiczny.nie żebym się bał...

Lecz te dywagacje są bez sensu bo i tak żadnej dziewczyny mieć nie będę.Nie wiem gdzie miałbym niby ją znaleźć,  to współczesne " księżniczki " są nastawione tylko na branie i oczekują księcia z bajki.  

Jest taki zbiór bajek "Księga tysiąca i jednej nocy".  Małe dziewczynki czytają to i potem mają tysiąc + jeden wymagań. 

A gdzie szukasz tych dziewczyn? Wychodzisz gdzieś? Zagudujesz? Czy tylko w Internecie? 

Gość Bicku

Aktualnie nie szukam ani nie spotykam.  Jeśli jesteś jakimś PUA to z góry dziękuję za dobre rady. 

Gość Gość
21 minut temu, Gość Bicku napisał:

Przecież bicu jest idealny. Gość bez wad, niezkaźitelny, ideał. A wszystkie kobiety bez wyjątku są okrutne, złe i podłe. 

Gość Encyklopedia PWN
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

57 minut temu, Gość Gość 12 napisał: Czy jesteś w stanie wziąć odpowiedzialność za rodzinę?  X co masz na myśli? 😓

odpowiedzialność

1. «obowiązek moralny lub prawny odpowiadania za swoje lub czyjeś czyny»

2. «przyjęcie na siebie obowiązku zadbania o kogoś lub o coś»

Gość Bicku
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

57 minut temu, Gość Gość 12 napisał: Czy jesteś w stanie wziąć odpowiedzialność za rodzinę?  X co masz na myśli? 😓

To tylko jakiś gej założył temat i mnie troluje..  

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

To tylko jakiś gej założył temat i mnie troluje..  

Typowa odpowiedź ZA 

Gość Gość
5 minut temu, Leżaczek napisał:

Wątpliwości mam, pewnie chodzi o utrzymywanie niepracujacej kobiety i dzieci. Sama możesz utrzymywać rodzinę 😟 następna która chce coś ugrać 😟

No tak, Ty jesteś przyzwyczajony do tego, że kobieta Cię utrzymuje. Ale żeby w tym wieku być bezrobotnym i zrzucać wszystko na barki matki, wstyd. 

Gość Bicku
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Typowa odpowiedź ZA 

Kim jesteś?  Lekarzem? 

Gość Bicku
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Przecież bicu jest idealny. Gość bez wad, niezkaźitelny, ideał. A wszystkie kobiety bez wyjątku są okrutne, złe i podłe. 

No w końcu zrozumiałeś..   

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Kim jesteś?  Lekarzem? 

Dlaczego ten komentarz tak Cię dotknął? 

Gość gosc
22 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 godzinę temu, Gość Gość 12 napisał: Załóżmy że znajdziesz już sobie dziewczynę? Co dalej, jak wyobrażasz sobie z nią całe życie? Jestes gotowy coś dla niej poświęcić czy jesteś nastawiony tylko na branie? Czy rzuciłbyś kafeterie?  X nic nie powinien poświęcać, to jemu ma być dobrze inaczej to bez sensu jest, ja to sobie wyobrażam że gramy, zbieramy gry konsole, czasami jakieś wakacje i siedzenie w domu, zakupy remont 😓

Spadaj broken bo zaraz i na ten nik wylapiesz bana!

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dlaczego ten komentarz tak Cię dotknął? 

Nie wymyslaj sobie dziwnych teorii...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Bicku napisał:

Nie wymyslaj sobie dziwnych teorii...

A jednak 

Gość Gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

26 minut temu, Gość Gość napisał: No tak, Ty jesteś przyzwyczajony do tego, że kobieta Cię utrzymuje. Ale żeby w tym wieku być bezrobotnym i zrzucać wszystko na barki matki, wstyd.  X jest odwrotnie ja zajmuję się domem 😟

Buhahahaha 

Żart roku 

Gość Gość
8 minut temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: Buhahahaha  Żart roku  X może dla ciebie żart a ja znowu dzisiaj zrobiłem śniadanie i obiad sobie i mamie i jeszcze mnie czeka zrobienie kolacji 😟

No to rzeczywiście się zajmujesz domem. Przecież przygotowanie posiłku to taki wysiłek. A kto Ci pierze brudne gacie I sprząta? Kto Ci daje pieniążki na te posiłki? Oczywiście, że matka. 

Gość Gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Gość napisał: No to rzeczywiście się zajmujesz domem. Przecież przygotowanie posiłku to taki wysiłek. A kto Ci pierze brudne gacie I sprząta? Kto Ci daje pieniążki na te posiłki? Oczywiście, że matka.  X ja sprzątam piore 😓 hajs to różnie bywa najpierw emerytura mamy idzie, ale to żadna różnica 

Czyli osiągniesz kasę od matki. Ciekawe czy dałbyś bez niej radę. 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Kiedyś się musialem dokładać regularnie a teraz zazwyczaj starcza ale coś większego to muszę ze swoich płacić 😓

A skąd masz swoje? 

Gość Bicku

Jakie te baby są ciekawskie o kasę,  żenada 😕

Gość Gość

Jakie te baby są ciekawskie o kasę,  żenada 😕

Nie popłacz się. Tak chcesz mieć rodzinę, a nie byłbyś w stanie kupić dziecku nawet pieluchy. 

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie popłacz się. Tak chcesz mieć rodzinę, a nie byłbyś w stanie kupić dziecku nawet pieluchy. 

O mój stan finansów się nie martw. Nie lubię sępów. To co piszesz to abstrakcja.

Gość Gość

O mój stan finansów się nie martw. Nie lubię sępów. To co piszesz to abstrakcja.

Nie wstyd Ci, że matka na Ciebie tyra? Masz Ty jakiś honor człowieku? To Ty powinieneś jej pomagać, a nie ona Tobie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość Gość napisał: Nie wstyd Ci, że matka na Ciebie tyra? Masz Ty jakiś honor człowieku? To Ty powinieneś jej pomagać, a nie ona Tobie.  X nie bój się kiedyś będzie, coraz młodsza już nie będzie, zresztą nawet lepiej jeśli teraz stworzy oszczędności później będzie coraz mniej czasu na pracę a potem dokładnie się do domu opieki 😢

Prędzej on trafi do domu opieki niż ona. On jej nigdy nie pomoże bo nie pracuje. Najwyżej ma jakąś rentę, którą matka mu wyprosiła bo sam nie byłby w stanie nawet tego zrobić. 

Gość gosc

Broken przestan sie zalic!