Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna

Jak sprawdzić ile cm ma parter i czy tyle wystarcza?

Polecane posty

Gość Joanna

Hej. Mam 20 lat i jestem z moim chłopakiem ponad 2 lata. Razem przeżyliśmy pierwszy raz i nigdy nie uprawialiśmy seksu z nikim innym. Nigdy nie zapytalam go ile ma cm xd głupio by mi było i jemu może też. Wydaje mi się, że seks uprawiamy często sam mi tak ostatnio powiedział, bo praktycznie zawsze jak sie widzimy a nawet po kilka razy. Ale ja nigdy naprawdę nigdy nie patrze na jego członka. Lubie ostry seks jak to moge po sb stwierdzic, eksperymentujemy, ale ja jego przyrodzie tylko czasem spojrzałam. Ona zawsze jest po seksie zadowolony, a ja nie bardzo. Teraz lepiej na pewno niż jak zaczynaliśmy i nawet jakoś nigdy nie odczuwalam w tedy przyjemności i zastanawialam sie czy ma małego. Nigdy nie łapałam go jakoś ręką aby móc sobie porównać i zmierzyć xd od razu mówię, że to bardzo wysoki chłopak i ostatnio tak położyłam rękę obok jego przyrodzenia jak byl w bokserskach i zgaduje, że w erekcji. Trwało to chwilę i tak na oko byl porównywalny wielkoscia do mojej reki... Odmierzylam od ręki na oko tyle ile mi się wydawalo i może bylo 17-20cm... I ja nie jestem pewna czy dobrze to zrobilam i czy on może tyle mieć skoro podczas seksu mnie nie zadowala, a ja nie jestem tam jakoś rozciągnieta, aby dobrze nie czuć? 

Przepraszam, że tak dużo napisałam. W skrócie jak mogę zmierzyć /ocenić jaką długość ma przyrodzenie mojego partnera aby on o tym nie wiedział tylko nie piszcie, aby zlapac w reke albo cos bo jak bym tak raz zrobiła to by mnie męczyl tym całymi dniami co 2minuty i nawet nie zwracał uwagi, że rodzina albo ktoś słyszy, a ja nie chce czegoś takiego do póki z nimi mieszkam. Z góry dziękuję i proszę bez chamstwa 

A powiedział Ci już ktoś,że nie liczy się wielkość.Istnieją kobiety,które nie osiągają orgazmów poprzez stosunek,albo tylko w określonych pozycjach.

Gość przegość

Nie licząc szyjki macicy, pochwa jest wrażliwa na bodzce jedynie kilka centymetrów od wejścia, dlatego długość nie ma znaczenia.

Najpierw naucz się dochodzić z własną ręką nie dotykając łechtaczki, a jak się tego nauczysz to dopiero wtedy możesz wymagać od innych.

1 godzinę temu, Gość Joanna napisał:

Hej. Mam 20 lat i jestem z moim chłopakiem ponad 2 lata. Razem przeżyliśmy pierwszy raz i nigdy nie uprawialiśmy seksu z nikim innym. Nigdy nie zapytalam go ile ma cm xd głupio by mi było i jemu może też. Wydaje mi się, że seks uprawiamy często sam mi tak ostatnio powiedział, bo praktycznie zawsze jak sie widzimy a nawet po kilka razy. Ale ja nigdy naprawdę nigdy nie patrze na jego członka. Lubie ostry seks jak to moge po sb stwierdzic, eksperymentujemy, ale ja jego przyrodzie tylko czasem spojrzałam. Ona zawsze jest po seksie zadowolony, a ja nie bardzo. Teraz lepiej na pewno niż jak zaczynaliśmy i nawet jakoś nigdy nie odczuwalam w tedy przyjemności i zastanawialam sie czy ma małego. Nigdy nie łapałam go jakoś ręką aby móc sobie porównać i zmierzyć xd od razu mówię, że to bardzo wysoki chłopak i ostatnio tak położyłam rękę obok jego przyrodzenia jak byl w bokserskach i zgaduje, że w erekcji. Trwało to chwilę i tak na oko byl porównywalny wielkoscia do mojej reki... Odmierzylam od ręki na oko tyle ile mi się wydawalo i może bylo 17-20cm... I ja nie jestem pewna czy dobrze to zrobilam i czy on może tyle mieć skoro podczas seksu mnie nie zadowala, a ja nie jestem tam jakoś rozciągnieta, aby dobrze nie czuć? 

Przepraszam, że tak dużo napisałam. W skrócie jak mogę zmierzyć /ocenić jaką długość ma przyrodzenie mojego partnera aby on o tym nie wiedział tylko nie piszcie, aby zlapac w reke albo cos bo jak bym tak raz zrobiła to by mnie męczyl tym całymi dniami co 2minuty i nawet nie zwracał uwagi, że rodzina albo ktoś słyszy, a ja nie chce czegoś takiego do póki z nimi mieszkam. Z góry dziękuję i proszę bez chamstwa 

Rozmiar nie ma znaczenia, a jedynie obwód penisa. Szyjka macicy kobiety może mieć od 3cm do maksymalnie 8cm, więc nie jest długa. Po drugie jesteście ze sobą dwa lata, współżyjecie i nie patrzysz na jego członka? Jaki jest tego powód? Warto znać swoje ciała. Seks polega na metodzie prób i błędów 😉 oraz eksperymentach. Jeżeli nie jesteś zadowolona z seksu myślę, że warto porozmawiać o tym czego byś chciała spróbować, może podpowiedz chłopakowi co ci się podoba, co się podnieca (nie ma się czego wstydzić, to normalna sprawa w związku). Spróbujcie nowych pozycji. Pamiętaj, że łechtaczka też do czegoś służy 🙂 Ważna jest też gra wstępna. Człowiek uczy się seksu, kobiety trochę mają trudniej aby osiągnąć orgazm (niestety) i żadna kobieta raczej go nie osiąga po pierwszych kilku razach, pamiętaj o tym 🙂 Myślę, że nie potrzebne jest mierzenie penisa twojego chłopaka tylko dobra taktyka podczas seksu, dopiero wtedy oboje będziecie zadowoleni. 

12 minut temu, Gość przegość napisał:

Nie licząc szyjki macicy, pochwa jest wrażliwa na bodzce jedynie kilka centymetrów od wejścia, dlatego długość nie ma znaczenia.

Najpierw naucz się dochodzić z własną ręką nie dotykając łechtaczki, a jak się tego nauczysz to dopiero wtedy możesz wymagać od innych.

Nie każda kobieta potrafi osiągnąć orgazm pochwowy (orgazm bez udziału masowania łechtaczki), a co dopiero młoda dziewczyna, która dopiero co poznaje swoje ciało i świat seksu. 

1 godzinę temu, Gość Joanna napisał:

Rozmiar nie ma znaczenia, a jedynie obwód penisa. Szyjka macicy kobiety może mieć od 3cm do maksymalnie 8cm, więc nie jest długa. Po drugie jesteście ze sobą dwa lata, współżyjecie i nie patrzysz na jego członka? Jaki jest tego powód? Warto znać swoje ciała. Seks polega na metodzie prób i błędów  oraz eksperymentach. Jeżeli nie jesteś zadowolona z seksu myślę, że warto porozmawiać o tym czego byś chciała spróbować, może podpowiedz chłopakowi co ci się podoba, co cię podnieca (nie ma się czego wstydzić, to normalna sprawa w związku). Spróbujcie nowych pozycji. Pamiętaj, że łechtaczka też do czegoś służy  Ważna jest też gra wstępna. Człowiek uczy się seksu, kobiety trochę mają trudniej aby osiągnąć orgazm (niestety) i żadna kobieta raczej go nie osiąga po pierwszych kilku razach, pamiętaj o tym  Myślę, że nie potrzebne jest mierzenie penisa twojego chłopaka tylko dobra taktyka podczas seksu, dopiero wtedy oboje będziecie zadowoleni. 

Gość Gość

Parter ma pewnie 2,6 do 2,8 m hehehe

Gość gosc
12 godzin temu, Gość Joanna napisał:

W skrócie jak mogę zmierzyć /ocenić jaką długość ma przyrodzenie mojego partnera aby on o tym nie wiedział tylko nie piszcie, aby zlapac w reke albo cos

Tzn. że go nie pieścisz ręką? I jakbyś tak zrobiła to by zaczął ci zadawać pytania?!? Najprościej niezauważalnie ocenić długość podczas robótek ręcznych, nie przychodzi mi na myśl inna metoda.

Gość przegość
11 godzin temu, on_my_part napisał:

Nie każda kobieta potrafi osiągnąć orgazm pochwowy (orgazm bez udziału masowania łechtaczki), a co dopiero młoda dziewczyna, która dopiero co poznaje swoje ciało i świat seksu. 

Tym bardziej nie powinna wymagać od partnera żeby zrobił coś czego ona sama nie potrafi, tylko ćwiczyć samodzielnie do skutku.

Gość Obrzezany

Czy to ważne jaka długość, liczy się pomysłowość, fantazja polot itp