Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jak nie masz samochodu to nie poderwiesz dziewczyny

Polecane posty

Gość gosc

tka prawda

Gość Dobra rada

No taka prawda. Kto chce jakiegoś niezaradnego? Jaki problem w tym, żeby ten samochód miec? 

11 minut temu, Gość Dobra rada napisał:

No taka prawda. Kto chce jakiegoś niezaradnego? Jaki problem w tym, żeby ten samochód miec? 

Kasa. Mi nie potrzebny, bo wszędzie dojadę autobusem.

Gość Ona
2 minuty temu, marcin_wawa napisał:

Kasa. Mi nie potrzebny, bo wszędzie dojadę autobusem.

A jaki problem, żeby ta kasę zarabiać?

To chyba oczywiste: faceci nie chcą brzydkich kobiet, kobiety nie chcą biednych facetow. Stara prawda od stuleci znana. 

Gość Stary prawiczek

Racja. Nie masz samochodu - jesteś dla bab nikim. Nigdy nie miałem dziewczyny, a jestem już parę lat po 30tce. Gdy miałem 19 lat, tylko raz jakaś dziewczyna była mną zainteresowana, lecz kiedy dowiedziała się, że nie mam auta i prawka, olała mnie jak śmiecia, przestała się odzywać, jeszcze mnie wyśmiała razem z koleżankami. Minęło sporo czasu, a ja wciąż nie mam ani auta, ani dziewczyny. Zrozumiałem na czym polegają te całe związki i jakie są kobiety. Teraz mam na wszystko wywalone: na te smrodliwe kupy złomu jak również na te podłe materialistki. Kocham swoje rowery oraz inne pasje. Żyję w spokoju i bez wiecznych problemów które stwarzają baby.

Gość Oszczędny

A po co mi samochód? Autobusem jest taniej, a ja nie zamierzam truć środowiska.

Szukam dziewczyny co mnie pokocha a nie panienki co szuka naiwnego taksówkarza. Zakupy mogę jej pomóc nieść. A jak kupi za dużo to można 2 razy się przejść do galerii. 2 spotkania -> więcej czasu z nią spędzę.

Gość Motocyklista

Samochód to kupa. Zaproś dziewczynę na niesamowitą przejażdżkę motocyklem!

Gość Werka

Nie wyobrażam sobie życia bez samochodu, moja mama nie ma prawka i dlatego nie ma jak odwiedzać wnuczki, widzi ja tylko jak ja jeżdżę do swojego miasta rodzinnego. Gdybym i ja nie miała prawka, to bym przez ostatnie 10 lat mamę widziała kilka razy,a teraz  tluc się z niemowlakiem dwoma pksami i pociągiem z wózkiem pół dnia to nie możliwe, więc mama by wnuczki nie widziała. Tu nie chodzi o szpan, ale o wygodę. 

Gość gosc

We mnie się teraz zakochala a nie man mam prawka (to nie problem zrobić)

Gość gość
2 minuty temu, Gość Werka napisał:

Nie wyobrażam sobie życia bez samochodu, moja mama nie ma prawka i dlatego nie ma jak odwiedzać wnuczki, widzi ja tylko jak ja jeżdżę do swojego miasta rodzinnego. Gdybym i ja nie miała prawka, to bym przez ostatnie 10 lat mamę widziała kilka razy,a teraz  tluc się z niemowlakiem dwoma pksami i pociągiem z wózkiem pół dnia to nie możliwe, więc mama by wnuczki nie widziała. Tu nie chodzi o szpan, ale o wygodę. 

Bzdury. Trzeba nie wozić bachora wszędzie. Jaki też problem przejść parę kilometrów na nogach z przystanki. Tylko na zdrowie ci to wyjdzie.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Werka napisał:

A ilu ludzi umiera od tej wygody, lepiej dłużej zyc bez wygody

Gość Gosc

Też nie mam prawka i żyje teraz ważną kasa jest dla kobiet .

Gość gosc

Co ważniejsze samotne mieszkanie czy samochod? Bo stoje przed wyborem

Gość gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

Co ważniejsze samotne mieszkanie czy samochod? Bo stoje przed wyborem

Oszczedzaj dalej. Nikt cię nie wygoni z rodzinnego domu

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Oszczedzaj dalej. Nikt cię nie wygoni z rodzinnego domu

Dziewczynie się nie spodoba że mieszka ktoś z rodzicami. A ona też się nie wprowadzi do domu z teściową nawet jak dom jest duży. Baby są porąbane.

Gość Werka
8 minut temu, Gość gość napisał:

Bzdury. Trzeba nie wozić bachora wszędzie. Jaki też problem przejść parę kilometrów na nogach z przystanki. Tylko na zdrowie ci to wyjdzie.

Po pierwsze nie bachora, po drugie to półroczne niemowlę, ma być samo w domu, mózg ci zeżarło? Po trzecie wózek, dziecko (tak się mówi, zapamiętaj), torba z pieluchami, mlekiem, woda do rozrobienia mleka, ciuchy na przebranie itd.) to niełatwe tluc się i czekać w upale czy deszczu na pociąg czy autobus, a te się spozniają.6 godzin w drodze bym była, w obie strony. Po czwarte, jak mam dziecka nie zabrać, skoro głównie po to teraz jeżdżę do mamy, by się wnuczką nacieszyła, a sama jest schorowana i sama do nas nie dotrze. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Dziewczynie się nie spodoba że mieszka ktoś z rodzicami. A ona też się nie wprowadzi do domu z teściową nawet jak dom jest duży. Baby są porąbane.

Razem byśmy mogli wynająć. Od razu bym sie wyprowadzil. Moeszkalem sam i mieszkam i to nie problem ale jest drogo

Gość gosc

Gdybym nie wynajal to juz bym mial zajebista fure, ale nie żałuję bo to nauka zycia. Od początku wynajmu zaplacilem 10 000 a to tylko pol roku

Gość Radek

Mój kumpel nie ma samochodu, a zapoznał już kilka atrakcyjnych kobiet po przejściach. To były przeważnie rozwódki z dziećmi. Poznał je na portalach randkowych. Ze wszystkimi tymi kobietami uprawiał seks. Ma chłop farta. 

Gość Gość

Po pierwsze nie bachora, po drugie to półroczne niemowlę, ma być samo w domu, mózg ci zeżarło? Po trzecie wózek, dziecko (tak się mówi, zapamiętaj), torba z pieluchami, mlekiem, woda do rozrobienia mleka, ciuchy na przebranie itd.) to niełatwe tluc się i czekać w upale czy deszczu na pociąg czy autobus, a te się spozniają.6 godzin w drodze bym była, w obie strony. Po czwarte, jak mam dziecka nie zabrać, skoro głównie po to teraz jeżdżę do mamy, by się wnuczką nacieszyła, a sama jest schorowana i sama do nas nie dotrze. 

Trzeba było się zabezpieczać to by nie było problemu. Albo zająć się bachorem w domu jak przystało na prawdziwą matkę. Wychowanie dziecka jest wazniejsze niż niż praca. Zajmuj się dzieckiem póki nie pójdzie do przedszkola.

Gość Lol
2 minuty temu, Gość Radek napisał:

Mój kumpel nie ma samochodu, a zapoznał już kilka atrakcyjnych kobiet po przejściach. To były przeważnie rozwódki z dziećmi. Poznał je na portalach randkowych. Ze wszystkimi tymi kobietami uprawiał seks. Ma chłop farta. 

Tem mi fart wsadzic w doope byle suce. Ja mam.kobiete u ktorej 99% facetów nie ma.szans, uroda 10/10  i co ty na to

Gość Werka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Trzeba było się zabezpieczać to by nie było problemu. Albo zająć się bachorem w domu jak przystało na prawdziwą matkę. Wychowanie dziecka jest wazniejsze niż niż praca. Zajmuj się dzieckiem póki nie pójdzie do przedszkola.

Siedzę na macierzyńskim, widać, że jesteś mega sfrustrowany, a moje dziecko nie jest bachorem, ma zaradnych, kochających rodziców i było planowane, drugie też będzie. Zamiast wylewać żale poszukaj OSK w okolicy i nie uzalaj się nad sobą i nie wyżywaj na innych, od tego nic się nie zmieni. 

Gość gość

Siedzę na macierzyńskim, widać, że jesteś mega sfrustrowany, a moje dziecko nie jest bachorem, ma zaradnych, kochających rodziców i było planowane, drugie też będzie. Zamiast wylewać żale poszukaj OSK w okolicy i nie uzalaj się nad sobą i nie wyżywaj na innych, od tego nic się nie zmieni. 

To dziwi mnie że masz problemy z wychowaniem bachora. Co to jest OSK?

Gość gość
17 minut temu, Gość Radek napisał:

To tak jakbyś powiedział: mój kumpel nie ma pieniedzy zeby sobie kupić normalne jedzenie. Ale sie ostatnio szczurów nażarł!!.... Ma chłop farta...(??)

Gość Franiu

Bo to chory kraj i chore kobiety w nim (nie wszystkie!). Ważniejsza dla nich kupa blach (samochód) jak to jakim jesteś człowiekiem, co masz w głowie.

Gość Werka
8 minut temu, Gość gość napisał:

To dziwi mnie że masz problemy z wychowaniem bachora. Co to jest OSK?

Nie mam problemów żadnych, coś sobie ubzdurałeś.Idę na spacerek z córcia, a ciebie żegnam byś mógł w spokoju nacieszyć się samotnością, aczkolwiek będziesz miał na to całe życie przecież. :classic_biggrin: paa paaa

Gość 1234

Mam 165 cm wzrostu, dziewczynę poznałem gdy nie miałem samochodu i mieszkałem z babcią.
Więc to chyba z Wami jest problem. 

Gość EKOLOG

PRZEZ TĄ HOŁOTĘ W TYCH KUPACH ZŁOMU MUSZĘ ODDYCHAĆ SKAŻONYM POWIETRZEM KAŻDEGO DNIA. BRAWO ZNISZCZYLIŚCIE TĄ PLANETĘ !!!

Gość Monika
3 minuty temu, Gość EKOLOG napisał:

PRZEZ TĄ HOŁOTĘ W TYCH KUPACH ZŁOMU MUSZĘ ODDYCHAĆ SKAŻONYM POWIETRZEM KAŻDEGO DNIA. BRAWO ZNISZCZYLIŚCIE TĄ PLANETĘ !!!

Szczerze mowiac cos w tym jest.

Rodzina ma po 3 samochody teraz...

Gość Namiętny
Przed chwilą, Gość Monika napisał:

Szczerze mowiac cos w tym jest.

Rodzina ma po 3 samochody teraz...

W jakiej marki autku byłaś brana? Nie mów że w BMW :D