Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jak nie masz samochodu to nie poderwiesz dziewczyny

Polecane posty

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Namiętny napisał:

W jakiej marki autku byłaś brana? Nie mów że w BMW :D

No comment.

A BMW to dobra marka, przestan wierzyc w stereotypy.

Milego dnia :)

11 minut temu, Gość Monika napisał:

No comment.

A BMW to dobra marka, przestan wierzyc w stereotypy.

Milego dnia :)

Jechałem takim jakimś, tanie plastiki w środku, głośny silnik, z tyłu się nie zmieściłem (1,85), z przodu na styk... ale prestiż!

PS. Nie potrzebuję auta, a jego utrzymanie odczuje finansowo. Nie potrzebuję dziewczyny na siłę, chociaż jakby w magiczny sposób nagle zaczęły kręcić się koło mnie 9-10/tki, wiadomo, że bym się nie wahał - ale to tak nie działa.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Werka napisał:

Po pierwsze nie bachora, po drugie to półroczne niemowlę, ma być samo w domu, mózg ci zeżarło? Po trzecie wózek, dziecko (tak się mówi, zapamiętaj), torba z pieluchami, mlekiem, woda do rozrobienia mleka, ciuchy na przebranie itd.) to niełatwe tluc się i czekać w upale czy deszczu na pociąg czy autobus, a te się spozniają.6 godzin w drodze bym była, w obie strony. Po czwarte, jak mam dziecka nie zabrać, skoro głównie po to teraz jeżdżę do mamy, by się wnuczką nacieszyła, a sama jest schorowana i sama do nas nie dotrze. 

Bachor, bachor, bachor, bachor!!!

Gość Monika
4 godziny temu, marcin_wawa napisał:

Jechałem takim jakimś, tanie plastiki w środku, głośny silnik, z tyłu się nie zmieściłem (1,85), z przodu na styk... ale prestiż!

To zalezy od modelu (moze trojka to byla) :)

Piatka jest ok ja 175  nie narzekalam na brak miejsca ( 193 nim jezdzi na stale ;)

1 godzinę temu, Gość Monika napisał:

To zalezy od modelu (moze trojka to byla) :)

Piatka jest ok ja 175  nie narzekalam na brak miejsca ( 193 nim jezdzi na stale ;)

Chyba BMW serii 1, patrząc po wyglądzie. Same wady, tak jak wymieniłem.

Gość niedżesikikaniegrażyna

Facet  bez samochodu dla mnie nie istnieje.Nie będę parzyła c.ipki w taki skwar w autobusach z brudasami albo na rowerze

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Namiętny napisał:

W jakiej marki autku byłaś brana? Nie mów że w BMW 😄

Może ty zacznij dziurę dupną nadstawiac, zarobisz na samochód, jak do niczego innego się nie nadajesz i nie możesz zarobić. Fujj, cipoki bez samochodu, kaleki życiowe, rzyg. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bachor, bachor, bachor, bachor!!!

Źle się podpisujesz, bachorem byłeś zanim matka cię usunęła, bo jesteś tylko tym co zostało po aborcji, eunuchu, ty chcesz dziewczynę? Hehe, pomarz se i trzep do gazety, podczas gdy mężczyźni wożą dziewczyny  na randki. Tobie zostaje się ślinić i mieć mokre sny, bo cię przerasta posiadanie samochodu. Moja babcia cię wczoraj autem mijała, szedłeś przez pasy  kopałeś puszkę i mówiłeś, że chcesz skończyć ze sobą.

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

8 godzin temu, Gość Dobra rada napisał: No taka prawda. Kto chce jakiegoś niezaradnego? Jaki problem w tym, żeby ten samochód miec?  X koszty utrzymania, a w centrum nawet by się nie opłacało odpalić silnika bo dokładnie w tym samym miejscu trzeba zaparkować żeby iść do hipermarket, targu, banku, poczty, inpostu itd jedynie do szpitala, lekarza taxi 🚕 się przydaje a wtedy i tak nie jest się w stanie prowadzić bo boli.  

Weź Ty się naucz cytować, bo nie wiadomo, co jest cytatem, a co Twoją wypowiedzią.

Gość Kulczyk żyje we Francji
1 minutę temu, marcin_wawa napisał:

Weź Ty się naucz cytować, bo nie wiadomo, co jest cytatem, a co Twoją wypowiedzią.

On się ukrywa w sieci tor i pisze z Włoszczowej Hahaha 

Gość Esss5

Jestem prawiczkiem przed 30 stką, i mogę sobie kupić samochód taki za 30 tyś lub ponad, ale nie wiem czy mi się to na dłuższą metę opłaca. Koszty i te inne bajery. Lubię za to jazdę rowerem. 

Gość Żmija
36 minut temu, Gość niedżesikikaniegrażyna napisał:

Facet  bez samochodu dla mnie nie istnieje.Nie będę parzyła c.ipki w taki skwar w autobusach z brudasami albo na rowerze

Ale czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, a oni ci.pki nigdy nie widzieli.