Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGG

czy moge podrywac kobiety w czapce?

Polecane posty

Gość GGG

problem jest taki ze wylysialem - 31 latek i bardzo mnie to martwi bo jeszcze jestem niski bardzo, natomiast zastanawiam sie czy od razu podchodzic do kobiet bedac lysyl- wygolony na zero, czy moze w czapce, kapeluszu i dopiero potem zdjac czapke,

kiedys mialem dlugie wlosy i zaczepianie kobiet szlo latwo na ulicy w autobusie itd teraz mam troche stracha

dodajcie mi otuchy

Gość hahaahaahaa

dobre xd

Gość 😄😄😄
6 minut temu, Gość GGG napisał:

problem jest taki ze wylysialem - 31 latek i bardzo mnie to martwi bo jeszcze jestem niski bardzo, natomiast zastanawiam sie czy od razu podchodzic do kobiet bedac lysyl- wygolony na zero, czy moze w czapce, kapeluszu i dopiero potem zdjac czapke,

kiedys mialem dlugie wlosy i zaczepianie kobiet szlo latwo na ulicy w autobusie itd teraz mam troche stracha

dodajcie mi otuchy

Już Ci mówię-lysa zgrabna głowa jest absolutnym atutem.Jest męska!!!Niczego specjalnie nie zaslaniaj .A kapelysz latem troszkę w stylu Saint Tropez:)ti absolutny Uwielbiam pewnych siebie mężczyzn z pięknym uśmiechem.Usmiechaj się baw się modą niczego nie zaslaniaj.👍👍👍👍👍

Gość GGG
9 minut temu, Gość 😄😄😄 napisał:

Już Ci mówię-lysa zgrabna głowa jest absolutnym atutem.Jest męska!!!Niczego specjalnie nie zaslaniaj .A kapelysz latem troszkę w stylu Saint Tropez:)ti absolutny Uwielbiam pewnych siebie mężczyzn z pięknym uśmiechem.Usmiechaj się baw się modą niczego nie zaslaniaj.👍👍👍👍👍

dziekuje ci za ta podnoszaca na duchu odpowiedz

Generalnie wiem ze pewnie czesc kobiety lysa glowa na startcie bedzie odpychac, stad chcialem np najpierw pogadac, zapoznac sie i jak zobaczy ze jestem ok i normalny to dalje pojdzie latwiej i ona da szanse tej znajomosci

Gość 😄😄😄
8 minut temu, Gość GGG napisał:

dziekuje ci za ta podnoszaca na duchu odpowiedz

Generalnie wiem ze pewnie czesc kobiety lysa glowa na startcie bedzie odpychac, stad chcialem np najpierw pogadac, zapoznac sie i jak zobaczy ze jestem ok i normalny to dalje pojdzie latwiej i ona da szanse tej znajomosci

Dla mądrej fajnej kobiety to będzie bez znaczenia uwierz Mi.Chyba ,że zależy Ci na powierzchownej znajomosci.Ktos pokocha tak mocno Twoją łysa głowę,że stracisz głowę 🙂Zobaczysz:)))Skup się raczej na tym żeby być Sobą.

Gość karola

31 lat to juz nie to co 25 latek, nie jestes juz mlody, w dodatku brak wlosow, piszesz ze niski jestes/// slabo

Gość :))
3 minuty temu, Gość karola napisał:

31 lat to juz nie to co 25 latek, nie jestes juz mlody, w dodatku brak wlosow, piszesz ze niski jestes/// slabo

3 minuty temu, Gość karola napisał:

Lysa głowa plus broda:))))I kolana miekna:)Jesteś w typie wielu kobiet.Buziak :***31 lat-wszystko przed Tobą.

Gość karola

brody sa paskudne

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość karola napisał:

Za to Ty jesteś najzwyczajniej w świecie głupia... nie ma co się nawet oszukiwać. Bez intelektu choćbyś nie wiem jak ładna była, to w życiu zawsze dla każdego będziesz Dzbanem.

Gość jeśli masz ładną

twarz to tak 🙂

Gość 👍👍👍👍👍👍👍
2 minuty temu, Gość jeśli masz ładną napisał:

twarz to tak 🙂

Nie musi być ładna.Ladny facet?Niech będzie z charakterem i bystrym spojrzeniem.Powodzenia niczego nie ukrywaj właściwa kobieta to doceni👍

Gość Zabraniam

Ci bez czapki

Gość 🌝🌞🌝
27 minut temu, Gość Zabraniam napisał:

Ci bez czapki

A golenie głowy partnerowi to fajna zabawa i gra wstępna pod prysznicem:)))Tobie kobieta głowę Ty jej nogi;)Bawcie się latem :)A na słoneczku filtr i gotowe🌞🌝🌞Łyse głowy są sexowne.🌞🌝🌞

Gość Monika

A oczy, a usmiech?

A poczucie humoru, inteligencja, dobroc?

Co sie tych wlosow (czy tam ich braku) uczepiles :)

Pozdrawiam :)

Gość Geniusz

Nie wiem czy są takie seksowne na pewno lepiej mieć włosy albo chociaż perukę Ale koniec końcem to emocje decydują o tym czy kobieta cię polubi czy nie

Gość Żmija

Nie dziękuję, mam już krasnala ogrodowego. 

Gość Geniusz

Nie wiem czy są takie seksowne na pewno lepiej mieć włosy albo chociaż perukę Ale koniec końcem to emocje decydują o tym czy kobieta cię polubi czy nie

Gość Gość

Masz dużo testosteronu, meskiego hormonu, to chyba dobrze? Kobiety kochają pewnych siebie mężczyzn, to je przyciąga a nie bujna czupryna.

To tylko wlosy... poza tym uwielbiam czapki z daszkiem u chłopaków, to świadczy u nich o takim luzie i bardzo mnie pociąga, bo jestem zakochana w chłopaku, które często je nosi i cieszę się, ze nie ma ulizanych, wystylizowanych wlosow, które ustawial 2 godziny... Ale jeśli to Twój problem, to są środki na porost wlosow 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Masz dużo testosteronu, meskiego hormonu, to chyba dobrze? Kobiety kochają pewnych siebie mężczyzn, to je przyciąga a nie bujna czupryna.

O tak kochamy facetów kipiacych testosteronem.Jesli wysoki poziom jest powodem łysienia pół biedy jak się komuś agresor włącza to już gorzej:(Generalnie większość łysych facetów to słodziaki męskie do kochania i przytulania:*

3 minuty temu, Ciiii napisał:

To tylko wlosy... poza tym uwielbiam czapki z daszkiem u chłopaków, to świadczy u nich o takim luzie i bardzo mnie pociąga, bo jestem zakochana w chłopaku, które często je nosi i cieszę się, ze nie ma ulizanych, wystylizowanych wlosow, które ustawial 2 godziny... Ale jeśli to Twój problem, to są środki na porost wlosow 

Facet plus prostownica=Koniec Świata:))))Kocham łysych i naturalnych męskich mężczyzn koniec kripka.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

O tak kochamy facetów kipiacych testosteronem.Jesli wysoki poziom jest powodem łysienia pół biedy jak się komuś agresor włącza to już gorzej:(Generalnie większość łysych facetów to słodziaki męskie do kochania i przytulania:*

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Ważne,  by broda była:)

Gość Kasia

Raczej z długimi włosami i grających na gitarze

Gość Duff
24 minuty temu, Gość Kasia napisał:

Hwhe

Gość Duff
24 minuty temu, Gość Kasia napisał:

Hwhe

Gość Eeeeeee
2 minuty temu, Gość Duff napisał:

Hwhe

Długie włosy i gitara-moze jeszcze długie paznokcie i włosy w nosie;)Nieeeee.Dlugim włosom stanowcze nieeeeeeeeeeeee.

Gość +10

ufff, dobrze, że poszedłem do fryzjera i już mam +10 do męskości...ha... 😎

Gość 🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝
1 minutę temu, Gość +10 napisał:

ufff, dobrze, że poszedłem do fryzjera i już mam +10 do męskości...ha... 😎

To zalezy co skrywa Twoja glowa.Jest bezdenna czy moze bezkresna.Najpiekniejsza fryzura nie pomoze jesli w glowie chula wiaaaatr.Ale meska krotka stylowa fryzurka to juz krok ku dobremu 0,5 dla meskosci.Moze nawet mniej.Bo meskosc jest w -madrej poukladanej glowie.:)

Gość Długowłosy piękn mężczyzna
41 minut temu, Gość Kasia napisał:

Długie włosy są romantyczne Zobaczcie ilu piosenkarze długie włosy i Kobiety kochają facetów z długimi włosami

Gość Inne zdanie.
1 minutę temu, Gość Długowłosy piękn mężczyzna napisał:

Długie włosy są romantyczne Zobaczcie ilu piosenkarze długie włosy i Kobiety kochają facetów z długimi włosami

Masz swoją niszę dbaj o swoje fanki.:)Dla mnie długie włosy sa niemeskie.Bez obrazy.