Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscb

kontrola w zwiazku

Polecane posty

Gość goscb

telefon, laptop zabezpieczone haslem,czy tak powinno być.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość goscb napisał:

telefon, laptop zabezpieczone haslem,czy tak powinno być.

Powinno bo będziesz szperac a potem jazdy

Gość goscb

Jazd bez powodu nie ma.

Gość Ona87

Ja nie mam haseł, mąż też nie ma, poczty swoje znamy, historii żadne z nas nie czyści, mąż czasem korzysta z mojego tel. jak jego jest dalej i żaden problem dla mnie. Hasła rodzą podejrzliwość, dupe moja widzi to i zawartość smsów może zobaczyć 😉

Gość goscgosc

Moj facet czysci wszystko, dlatego zainteresowałam się,zorientował się i teraz ma hasło,jak jemu wierzyc? zaufać?tym bardziej podejrzewam, ale on tego nie rozumie,ja mam podobno obsesję tak stwierdził,dziwne.

Gość Lorenzo01

Jak ktoś jest kłamcą to będzie Ci wmawiał, że Ty jesteś nienormalna bo jesteś podejrzliwa. Mi się udało w końcu złapać dziewczynę jak nie wyłączyła komputera jak szła do łazienki. Przeczytałem parę zdań dosłownie jednej rozmowy i nie jesteśmy już razem. Pomyśleć, że nosiłem się z oświadczynami. Chyba miałem fart. 🙂 Ogólnie hasła na wszystkim, podwójne zabezpieczenia nawet z czytnikami linii papilarnych. Zawsze wylogowany komputer nawet przy pójściu do kibla. 

Gość goscgosc

Moj facet gdy idzie do kibelka tez wylacza laptopa no i hasło ma.Więc ja mam w tej chwili brak zaufania, ale on twierdzi ze mam schizy,

Gość LenaMagda

Ja byłam kontrolowana przez byłego męża na każdym kroku - bez absolutnie jakiegokolwiek powodu - to było nie do zniesienia i mężem już moim nie jest. Trsepanie komputera, telefonu, wypominanie sytuacji sprzed związku z nim. Różne loty były Uważam że każdy ma prawo do prywatności. Teraz Mam hasło na telefonie. Jestem w nowym związku - szanuję prywatność swoją i partnera. I nawet jak chciał dać mi dostęp to ja nie chciałam. Bo po co? Jeśli ktoś będzie chciał zrobić mi krzywdę to zrobi ją. Z hasłem czy bez. 

Gość Jaa

A moj maz tez mial wszedzie hasla, tel.nosil ze soba, kompa wylaczal idac do lazienki, wmawial mi ze on potrzebuje prywatnosci a ja jestem nienormalna. Juz nie jest mym mezem bo niestety wyszlo na jaw dlaczego tak sie krył. I ja mialam ufac tylko dlatego bo jestem w zwiazku? Wyszlam tylko ja na ...ke bo za pozno sie zorientowalam.

No ale te hasła to są wprowadzane w razie gdyby np przedmiot miał być skradziony i wpadł w niepowołane ręce... : ) 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość goscb napisał:

Jazd bez powodu nie ma.

Własnie, że są. Jak ktoś ma na tyle chorą głowę by szperać innej osobie w prywatnych rzeczach, rozmowach itp. to ma też na tyle chorą głowę, że rozmowę o paczce chipsów z koleżanką przerobi na flirt. 

Czytanie prywatnych wiadomości to lekka przesada, hasła do FB też bym nie podała bez przesady...