Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryzykuje

Jaka według samych kobiet jest definicja fajnej kobiety

Polecane posty

Gość Ryzykuje

Mówcie

Gość HALO
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

żywa, radosna, przyjazna i miła 🙂

i ŁADNA!

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Ryzykuje napisał:

Mówcie

Na pewno nie kur.wa jak połowa na kafe

Przed chwilą, Gość HALO napisał:

i ŁADNA!

ładne bardzo lubię, ale nie musi mi się podobać fizycznie żeby być fajna 😉

Gość LenaMagda

Moim zdaniem atrakcyjna kobieta to taka która LUBI SIEBIE. Jest świadoma swoich mocnych stron i wie jakie ma wady. Ma swoje hobby, paczkę znajomych, prace na którą nie narzeka. Ma poczucie humoru i jest otwarta na świat 

Gość gość

A ja myślę, że  najlepiej, może najbardziej adekwatne będzie jak swoją definicję fajnej kobiety  przedstawią  mężczyźni. Co mogę od siebie powiedzieć to według mnie fajna kobieta to taka z która możesz na wiele tematów porozmawiać, opowiedzieć jej o sobie i mieć pewność ze nikomu nie powie.Taka która, jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszcza nie robiąc sensacji z byle goowna. Ale też ma swoje zasady i chociaż potrafi je zmieniać w mgnieniu oka to nikt na nią nie powie- wywłoka:) Fajna to rzecz gustu drugiego człowieka, także każdy lubi to co lubi nie ma co na kobiety narzekać!!!

3 minuty temu, Gość gość napisał:

A ja myślę, że  najlepiej, może najbardziej adekwatne będzie jak swoją definicję fajnej kobiety  przedstawią  mężczyźni. Co mogę od siebie powiedzieć to według mnie fajna kobieta to taka z która możesz na wiele tematów porozmawiać, opowiedzieć jej o sobie i mieć pewność ze nikomu nie powie.Taka która, jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszcza nie robiąc sensacji z byle goowna. Ale też ma swoje zasady i chociaż potrafi je zmieniać w mgnieniu oka to nikt na nią nie powie- wywłoka:) Fajna to rzecz gustu drugiego człowieka, także każdy lubi to co lubi nie ma co na kobiety narzekać!!!

Byłoby najbardziej adekwatnie gdyby pytanie było kierowane do mężczyzn...ale nie jest 😄

Gość Kobieta

Fajna kobieta jest usmiechnieta, pomocna, wyrozumiala, ogarnieta, asertywna, pewna siebie, akceptuje i szanuje siebie i innych, nie obgaduje, nie jest dwulicowa i obłudna.

Jesli pytanie tyczy sie wygladu, to normalna/ szczupla sylwetka, gladka skora, ladna i zdrowa cera, zdrowe wlosy (dlugosc i kolor jak ktorej pasuje), ladny usmiech, pelne usta, równe naturalne brwi, prosty nos, ogolnie naturalna, symetryczna twarz (jesli "zrobiona" to tak zeby nie bylo widac za bardzo) zadbadne dlonie i stopy, zgrabne nogi, średni biust

Gość Ryzykuje

E pytam tam kobiety mężczyźni jak to mężczyźni lubią naginać rzeczywistość do swoich potrzeb nie są obiektywni i zmieniają zdanie co do definicji fajnej kobiety w zależności od tego jakie korzyści i chhcą