Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLARA

Ilu lącznie partnerów miałyście?

Polecane posty

Gość gość
43 minuty temu, Gość sylwia s napisał:

kłamią?ja nie kłamię!

wiek 40 

związek -1 małżeński 

przygody z nieznajomymi 0

imprezy 5(sylwester babci, urodziny wujka w strażnicy,ślub brata,ślub kuzynki,ślub kuzyna)

seks układy 0

razem 1

Superkłoda.

Gość sylwia s
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Sylwia S czyli rozumiem że nie będzie ci przeszkadzać jak się w kimś zaliczasz i dowiesz się że brał jak leciało i pukną 2× tyle co ty

możesz jaśniej bo nie bardzo rozumiem o czym piszesz?co to znaczy tyle co ty?

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Superkłoda.

jestem kobietą moralną i wierzącą,nie łamię przykazań.Kłoda ? tak znam nazwisko pewnej pani sędziny o nazwisku ,,Kłoda'' ,urodziła w tym samym dniu co ja ,w jednej sali byłyśmy.Odbyłam z nią bardzo ważną rozmowę 21 l temu.

Gość Gość

O ile wpisy o pajacach popieram to te o kłodach są słabe.

Gość Gość

Wiek- 40+

Stale zwiazki bez ślubu - 3

Przygody z nieznajmymi/impezy - 8

Seks uklady - 0

Zdrad - 1 (2 tyg po ślubie 😛 )

Razem 13 kobiet

Gość Gość

Gość ggoooooooooooosc

jedni  lubią tak inni inaczej:) trochę tolerancji:)

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

a ja chętnie pofatyguję się do pani Kłody -sędziny ,obiecała pomoc 21 lat temu ,pewnie mnie pamięta doskonale .dziś mam powód ,teściowa rozwala moje małżeństwo ,własnie słyszałam jak opowiadała ciotcce mojego o jego nowej ,,fajna babka młodziutka ''ciotka do niej nie mów tak głosno bo ona tam pranie wiesza jeszcze cie usłyszy i powie w sądzie ze ją zdradza ,na co tesciowa,,nic mu nie zrobi,ma prawo mieć nową jak ona taka je''Nie wiem jaka niby jestem? no tak jestem zła bo nie przeklinam jak ona ,bo z nia nie piję ,bo nie wysmiewam sie z księży jak ona ,bo nie jestem flejtuchem jak ona i nie mam siedem klas jak ona ,jej najlepsze kolezanki to pijaczki.Tesciowej przeszkadza że wierzę w Boga .Dobrze że wyszłam na podwórko,wszystko wiem.

Gość Kobita
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiek- 40+

Stale zwiazki bez ślubu - 3

Przygody z nieznajmymi/impezy - 8

Seks uklady - 0

Zdrad - 1 (2 tyg po ślubie 😛 )

Razem 13 kobiet

O ty dziadu, 2 tyg. po ślubie to trwa miesiąc miodowy, a ty do innej pszczółki poleciałeś:classic_cool:

Gość Gość

A trochę tam mam za uszami nie powiem 🙂 ale o tym akurat nikt się nie dowie 🙂

Gość sylwia s
15 minut temu, Gość Gość napisał:

tylko jednej rzeczy teściowa jeszcze nie wie że mąż ma kobietę w ciąży ,odbyłam z nim już rozmowę na ten temat ,wszystkiego sie wypiera i robi z niej wariatkę,dokładnie tak jak mówiła że będzie mówił o niej że go wrabia.

Gość Gość
6 minut temu, Gość sylwia s napisał:

teściowa rozwala moje małżeństwo

Kłamiesz! Teściowa to kobieta a kobiety są nieskazitelne. Jeżeli uważasz inaczej  zmień to forum. Tutaj tylko mężczyźni są źli 😛 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Kobita napisał:

O ty dziadu, 2 tyg. po ślubie to trwa miesiąc miodowy, a ty do innej pszczółki poleciałeś:classic_cool:

Mogła mi się oddać przed moim ślubem i nie byłoby problemu 😛 A tak trzeba było dokończyć co się wcześniej zaczęło 😉 

Gość Hmm.

Kobieta lat 31.

Pierwszy zwiazek w wieku 17lat, trwal rok, zero seksu, pocalunki i dotyk raczej zwiazek duchowy, psychiczny.

Drugi zwiazek w wieku 18lat, trwal 2lata, zero seksu, pocalunki,odwazne pieszczoty.

Trzeci zwiazek w wieku 20lat, trwal 7lat, seks po 2mies, potem niezbyt czesto. 

Czwarty zwiazek w wieku 28lat, trwa nadal, jestem zareczona, szczesliwa, seks czesto I spelniam swoje fantazje pierwszy raz.

Ogolnie w swoim zyciu calowalam sie z 8 facetami w tym 4 to owi chlopacy w zwiazkach. Reszta zlapana gdzies pomiedzy, przyjaciel, nieznajomy w pociagu, facet z koncertu, facet z randek.

Zawsze bylam troche aseksualna, kazdy partner o tym wiedzial. Nie bylo mowy i nie ma nadal o zdradzie fizycznej. Dzis jestem mniej aseksualna, jestesmy dobrani i pod tym wzgledem.

Gość Gosc

Ja nie zliczę ilu mialam ale ostatni byl najgorszym kochankiem i dnem totalnym a do tego alkoholik. Na szczescie to historia. A co bedzie dalej czas pokaze. 

Gość Gigi

Po co więc poszlas z nim do lozka ?

Gość Gosc

To juz nie twoja sprawa. Licz swoich skoro juz jesteś na takim temacie a nie tylko z ciekawosci wchodzisz. 

Gość Gość

Kobieta po 40.

Związki nieseksualne:

1-wszy związek (miłostka raczej), szkoła średnia, 2 tygodnie bez pocałunku tylko przytulanie.

2-gi związek rok z tygodniową przerwą. Szkoła średnia. Bez seksu, przytulanie i pocałunki.

3-ci związek 8 miesięcy. Jw.tylko bez przerwy.

Związki seksualne:

1-wszy związek  2 miesiące, utrata dziewictwa i koniec związku.

2-gi związek seks po 3 miesiącach i trwa do dziś.(ponad 10 lat) Znaliśmy się wcześniej.

Seks układy 0, zdrady 0, romanse 0.

Gość Ona

Kobieta lat 50 , około 30 chyba . 

Gość skesksuper
6 godzin temu, Gość Ona napisał:

Kobieta lat 50 , około 30 chyba . 

lepiej

Gość Gosc
16 godzin temu, Gość wy próżne koorvy napisał:

kłamiesz, mało, X2 się to liczy u was koorviszonów

Tu na forum? Jako anonimka? Na chooy klamac? Wlasnie tu raczej mozna sie szczerze wypowiedziec bo anonimowo jest. Za to w realu...oj wtedy to baby zanizaja swoje ilosci 😁

Gość Olka
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tu na forum? Jako anonimka? Na chooy klamac? Wlasnie tu raczej mozna sie szczerze wypowiedziec bo anonimowo jest. Za to w realu...oj wtedy to baby zanizaja swoje ilosci 😁

Dziwisz się że zanizają? Kiedyś po alkoholu w przypływie szczerości, na pytanie mojego byłego już faceta, z iloma spałam, odpowiedziałam "z 5 w zwiazku, no z tobą i w 4 poprzednich" a on wtedy zrobil takie zbulwersowane "coooooo? aż tylu? myslalem ze jestem twoim max trzecim" a miałam dokończyć "oraz jeszcze niezobowiązująco z 4 gdy bylam miedzy związkami", ale gdy zobaczylam te jego zdziwienie i bulwers, to ugryzlam sie w jezyk. To byl w sumie początek konca naszego zwiazku, wprawdzie bylismy razem jeszcze ok 1,5 roku, ale zaczelo sie psuc, bo ciagle robil mi przytyki do tamtej ilosci do której mu sie przyznalam. Az strach pomyslec co by bylo jakbym przyznala sie jeszcze do tamtych 4 niezobowiązujących. Mialam wtedy 26 lat. Dzis mam 31 lat i dorobek sie powiekszyl do 7 w zwiazkach, w tym obecny, ktory jest mężem i do 9 niezobowiązująco, czyli razem 16. 

Gość Ttt
2 godziny temu, Gość Olka napisał:

Dziwisz się że zanizają? Kiedyś po alkoholu w przypływie szczerości, na pytanie mojego byłego już faceta, z iloma spałam, odpowiedziałam "z 5 w zwiazku, no z tobą i w 4 poprzednich" a on wtedy zrobil takie zbulwersowane "coooooo? aż tylu? myslalem ze jestem twoim max trzecim" a miałam dokończyć "oraz jeszcze niezobowiązująco z 4 gdy bylam miedzy związkami", ale gdy zobaczylam te jego zdziwienie i bulwers, to ugryzlam sie w jezyk. To byl w sumie początek konca naszego zwiazku, wprawdzie bylismy razem jeszcze ok 1,5 roku, ale zaczelo sie psuc, bo ciagle robil mi przytyki do tamtej ilosci do której mu sie przyznalam. Az strach pomyslec co by bylo jakbym przyznala sie jeszcze do tamtych 4 niezobowiązujących. Mialam wtedy 26 lat. Dzis mam 31 lat i dorobek sie powiekszyl do 7 w zwiazkach, w tym obecny, ktory jest mężem i do 9 niezobowiązująco, czyli razem 16. 

Po ślubie czy przed? 

Gość Ttt

Po ślubie czy przed? 

Gość Gość

Skąd się bierze tyle zakompleksionych męskich cip?