Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 Letni Prawiczek

Prawiczek to tak naprawdę ideał mężczyzny i świetny przyszły ojciec, ale dziewczyny są za głupie by to zauważyć

Polecane posty

Gość 26 Letni Prawiczek

Z tego powodu wchodzą one cały czas w związki i szybko je kończą.

Gość COJEST
1 minutę temu, Gość 26 Letni Prawiczek napisał:

Z tego powodu wchodzą one cały czas w związki i szybko je kończą.

dlaczego obrazasz kobiety? Czy sam byś był z dziewcią 26-letnią 2/10?

Gość Gosc

Prawiczek to żaden ideał. Żeby w związku było dobrze to w łóżku musi być dobrze, a z prawiczkiem raczej ciężko, to. mam 30 lat i cały czas się uczę tego sportu. Z roku na rok odkrywam nowe rzeczy, analizuje to co mogę poprawić by mojej kobiecie było lepiej. To jest ogromna sfera życiowa, której nie można tak sobie olać. 

Gość 26 Letni Prawiczek
2 minuty temu, Gość COJEST napisał:

dlaczego obrazasz kobiety? Czy sam byś był z dziewcią 26-letnią 2/10?

Jeśli by była pozytywnie nastawiona do życia i miała ciekawą osobowość to mi wystarczy przeciętna. Czyli 4/10 - 6/10. Nie zależy mi aż tak na wyglądzie. Jakbym miał jakąś ładną to i tak by mnie zdradziła z innym co ją zbajeruje.

Gość Tak to wygląda

Przyszły ojciec? Dziewczyny w twoim wieku i młodsze w dzisiejszych czasach nie wiedzą co to poważny związek. Chcą się wyszaleć, szukają kogoś kto je będzie zabawiał, spełniał zachcianki i kupował prezenty. Jak je zdenerwujesz to zaczną się obrażać, krytykować. Chcą też dobrego seksu jak jesteś w tym słaby lub mało doświadczony to związek się kończy a ty będziesz pełny kompleksów.

Gość Gościu
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Prawiczek to żaden ideał. Żeby w związku było dobrze to w łóżku musi być dobrze, a z prawiczkiem raczej ciężko, to. mam 30 lat i cały czas się uczę tego sportu. Z roku na rok odkrywam nowe rzeczy, analizuje to co mogę poprawić by mojej kobiecie było lepiej. To jest ogromna sfera życiowa, której nie można tak sobie olać. 

Problem w tym, że każdy zaczyna z zerowym doświadczeniem.

W prawdziwym związku z poważnym facetem / poważną dziewczyną obie strony uczą się razem.

I nie dotyczy to tylko seksu, ale i każdej sfery życia. Całego życia.

Z podejściem "ty musisz coś już umieć teraz, albo cześć" żadna osoba nie stworzy trwałego/szczęśliwego związku.

Gość Gość

Znowu ten zakompleksiony koniotrzep zakłada tematy.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gościu napisał:

Problem w tym, że każdy zaczyna z zerowym doświadczeniem.

W prawdziwym związku z poważnym facetem / poważną dziewczyną obie strony uczą się razem.

I nie dotyczy to tylko seksu, ale i każdej sfery życia. Całego życia.

Z podejściem "ty musisz coś już umieć teraz, albo cześć" żadna osoba nie stworzy trwałego/szczęśliwego związku.

Nie prawda. Każdy uczy się we własnym zakresie wszystkiego. Tego co lubi, jakiego człowieka szuka co akceptuje, a czego nie. Jeśli byłoby tak pięknie jak mówisz to pierwsze miłości byłby tymi jedynymi, a jednak tak nie jest.

Zanim poznałem żonę, byłem w 2 kilku letnich związkach z dziewicami. Nie miały mi w tej sferze niczego do zaoferowania, bo nie miały doświadczenia i nie wiedziały z czym to się je. Gdy się dowiedziały, to wiedziały "moje" nie "swoje" więc nie potrafiły mnie niczym zaskoczyć. 

Jeśli chodzi o sfere po za seksem. To trzeba się nauczyć tego na co można sobie pozwolić, nad czym pracować, a czego nie wolno akceptować.  

Gość nom

No niestety nie masz racji...

Gość nom

Zakompleksiony prawiczek, który w dodatku wyładowuje swój żal na kobietach to raczej antyideał. Już znam takich jak Ty

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie prawda. Każdy uczy się we własnym zakresie wszystkiego. Tego co lubi, jakiego człowieka szuka co akceptuje, a czego nie. Jeśli byłoby tak pięknie jak mówisz to pierwsze miłości byłby tymi jedynymi, a jednak tak nie jest.

Zanim poznałem żonę, byłem w 2 kilku letnich związkach z dziewicami. Nie miały mi w tej sferze niczego do zaoferowania, bo nie miały doświadczenia i nie wiedziały z czym to się je. Gdy się dowiedziały, to wiedziały "moje" nie "swoje" więc nie potrafiły mnie niczym zaskoczyć. 

Jeśli chodzi o sfere po za seksem. To trzeba się nauczyć tego na co można sobie pozwolić, nad czym pracować, a czego nie wolno akceptować.  

Błędy w pisowni i ogólnie facet który nie potrafi się poprawnie wyslowic jest aseksualnaly albo ja jestem zboczona.

Gość Esss5

Jestem 28 letnim prawiczkiem, nie chciałoby mi się ciągle uprawiać seksu, i zadowalać w tym kobiety, dziewczyny, bo szkoda mi utraty energii witalnej, którą mogę nakierować na coś innego, konkretniejszego. 

Gość Gość

Jestem 37 letnim prawiczkiem i już mi się nic nie chce. Nawet nie zwracam uwagi na kobiety. Dałem sobie spokój kilkanaście lat temu i żyję spokojnie. Niech się inni użerają ze współczesnymi księżniczkami, ja już nie mam zamiaru.