Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx123

Myślicie, że przystojni mężczyźni otrzymują też niejednoznaczne propozycje?

Polecane posty

Gość xxx123

Przystojni, albo na swój sposób ciekawi, bogaci, celebryci itd - myślicie, że istnieją kobiet, które chciały by "zaliczyć" faceta i iść z nim do łóżka, bo jest przystojny, męski, znany, popularny itd?

W odwrotną stronę to działa, piękne kobiety otrzymują tysiące wiadomości z propozycjami, w dobie internetu, instagrama tym bardziej kontakt z obiektem westchnień nie jest trudny.

Gość Gość

Mo pewnie że tak.

Gość AnkaUPS
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mo pewnie że tak.

A ja myślę, że nie. Może Ci na prawdę wielcy gwiazdorzy, aktorzy to otrzymują. Ale jacyś zwykli faceci robiący karierę na insta to pewnie nie.

Gość xyz
1 minutę temu, Gość AnkaUPS napisał:

A ja myślę, że nie. Może Ci na prawdę wielcy gwiazdorzy, aktorzy to otrzymują. Ale jacyś zwykli faceci robiący karierę na insta to pewnie nie.

No to źle myślisz. 

Gość Gość

Nawet nie masz pojęcia... czasem dajesz takiej do zrozumienia, że nie jesteś zainteresowany, a ona i tak ryje Ci głowę, naprawdę trzeba być bezczelnym i dosadnym żeby zrozumiały??? 

Gość AhaAha123

Może jakieś nastolatki, albo z drugiej strony sfrustrowane wariatki piszą do aktorów, muzyków. Ale ogólnie myślę, że zwykły facet, bez popularności raczej nie otrzymuje od obcych kobiet propozycji, bo jest przystojny i ma fajne zdjęcia na instagramie :)

Za to faceci wiem po sobie potrafią nękać każdą kobietę na instagramie, na FB z propozycjami na seks. Ciekawe swoją drogą czy jakaś kobieta się przystaje na te propozycje, ale wątpie. Kobiety to nie są takie zwierzęta jak niektórzy faceci.

Gość Gość

Nigdy nie dostałem żadnej propozycji na FB czy insta, ale dostaje je w różnych sytuacjach, typu zakupy, praca...a nie jestem żadną gwiazdą filmową, tylko starszym gościem...Ty musisz być strasznie staroświecka Anko 😂😂😂 ile masz latek, przyznaj nam się, pewnie jeszcze Panienka po 40🤔😉 

Gość ZgadnijJełopie
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie dostałem żadnej propozycji na FB czy insta, ale dostaje je w różnych sytuacjach, typu zakupy, praca...a nie jestem żadną gwiazdą filmową, tylko starszym gościem...Ty musisz być strasznie staroświecka Anko 😂😂😂 ile masz latek, przyznaj nam się, pewnie jeszcze Panienka po 40🤔😉 

Mowa o niejednoznacznej propozycji czyli łóżko, a nie jakimś tam flircie, to spotyka akurat nawet największe pasztety.

Gość Gość

A czy dla Ciebie tekst "zrobić Ci laskę" jest niejednoznaczny Jełopie?

Gość Zgadnij_Głąbie
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A czy dla Ciebie tekst "zrobić Ci laskę" jest niejednoznaczny Jełopie?

Ahhahha, tak w sklepie zaczepiają Cie obce kobiety tesktem "zrobić ci laskę" ? Hahaha, co za jełop. Znajdź se w końcu kobietę bo żyjesz w świecie fantazji

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Fantazja to drugie imię niektórych ludzi.

Gość gość

Tu chyba pisze większość ludzi po czterdziestce. W dzisiejszych czasach młode laski są znacznie bardziej odważne. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tu chyba pisze większość ludzi po czterdziestce. W dzisiejszych czasach młode laski są znacznie bardziej odważne. 

Jak to po, do końca tego roku jestem w trakcie 🙂

Gość K4k
6 minut temu, Gość gość napisał:

Nie mylmy odwagi z głupotą:)