Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

minął rok odkąd dostałem kosza

Polecane posty

Gość gosc

wkurzaja mnie mądrości nie określone konkretami. Skoro powiedziałeś A to powiedz B, obraziłeś mnie w pierwszej wypowiedzi z czego wynika mój dalszy ton rozmoey. Nie atakuje, ale jak zabierasz głos to pisz konkrety albo nie pisz nic

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

wkurzaja mnie mądrości nie określone konkretami. Skoro powiedziałeś A to powiedz B, obraziłeś mnie w pierwszej wypowiedzi z czego wynika mój dalszy ton rozmoey. Nie atakuje, ale jak zabierasz głos to pisz konkrety albo nie pisz nic

Przepraszam bardzo, że Cię uraziłem, ale często zapominam, że w pracy nie jestem i język mój uszczypliwy i chamowaty potrafi być - ot, uroki mieć kilkudziesięciu ludzi pod sobą i zaprowadzić porządek i posłuch.

Napiszę Ci prosto z mostu. Idź chłopie na całość. Jak czujesz, że baba chętna to zaproponuj randkę - tylko dosłownie, nie jakiś wyjście przyjacielskie czy inne pierdy ani nie daj się w coś takiego wmanewrować. Innego wyjścia nie widzę.

Gość gosc
Przed chwilą, Bezedury napisał:

Przepraszam bardzo, że Cię uraziłem, ale często zapominam, że w pracy nie jestem i język mój uszczypliwy i chamowaty potrafi być - ot, uroki mieć kilkudziesięciu ludzi pod sobą i zaprowadzić porządek i posłuch.

Napiszę Ci prosto z mostu. Idź chłopie na całość. Jak czujesz, że baba chętna to zaproponuj randkę - tylko dosłownie, nie jakiś wyjście przyjacielskie czy inne pierdy ani nie daj się w coś takiego wmanewrować. Innego wyjścia nie widzę.

teraz już mądrzej mówisz, i nie dlatego że mi się ten pomysł podoba. Taki mam plan, tylko właśnie nie chce wyjść na desperata i hyba szukam tu jakiegoś potwierdzeni a, że nie wyjdę. Pozdrawiam 

Jak będziesz się czaił jak do tej pory to wychodzisz na desperata i miernotę.

Zaatakuj z grubej rury i będziesz wiedział o co biega. Nie odbijasz przecież zajętej panny, tylko startujesz do wolnej. Nie masz za wiele do stracenia.

Gość gość

bierz się za nią i nie marudż

Gość gość
1 godzinę temu, Bezedury napisał:

Po temacie widać, że ... wołowa z Ciebie.

Olej ją, teraz to ona musi wykazać inicjatywę.

Noooo uważaj, bo ona napisze pierwsza. Haha. Większośc kobiet czeka na inicjatywę faceta. Tak było, jest i będzie. Natura.

Gość gość
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Noooo uważaj, bo ona napisze pierwsza. Haha. Większośc kobiet czeka na inicjatywę faceta. Tak było, jest i będzie. Natura.

Mamy 21 wiek, a nie średniowiecze. Rzekomą naturą tłumaczą się tylko królewny z drewna z przerośniętym ego, którym korona by z głowy spadła, gdyby musiały same wykazać inicjatywę. Zwykłe zarozumiałe ...ki.

Gość xyz

Autorze, nie daj się wkręcasz w żadną swoją inicjatywę teraz, miej jaja, dumę i honor. Jak babie zależy, to zaproponuje spotkanie, spokojnie. 

Gość Gosc

Kiedys dostalem kilka razy kosza . Za każdym razem dostawałem "sygnały ", az w końcu zrozumiałem , że kobiety jak coś chcą , to nie szukają wymówek . No ale do tego trzeba było dojrzeć i się odkochać, pozdrawiam . Ps teraz ta sytuacja jest mi obojętna , nawet nie czuje jakiegoś żalu do tej osoby .

Gość Gość
48 minut temu, KermitZaba napisał:

Jeśli nie będziesz szanować sam siebie to dlaczego inni mieliby cię szanować, w tym ona?

10/10

Gość gość

jaki to ma sens? coś się zmieniło od tego czasu? moim zdaniem są małe szanse na powodzenie

Gość Benn
Dnia 14.06.2019 o 15:23, Gość gosc napisał:

dostaje sygnały

kobieta bywa zmienną zaproś nic nie tracisz a moze zyskujesz

Gość Gość

Benn, ty też jesteś kolejną męską cipą która lubi się poniżać?