Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy inteligentna kobieta może być zboczona?

Polecane posty

Gość gość

A co ma być w takim wyrażeniu pozytywnego? Przecież dziw.ki wcale dobrze się nie rżną. Jedynie dobrze udają. Rżna się strasznie sztucznie i mechanicznie, a przy tym groteskowo jęczą jak jelenie na rykowisku. Więksszość facetów wcale tego nie lubi.

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

A co ma być w takim wyrażeniu pozytywnego? Przecież dziw.ki wcale dobrze się nie rżną. Jedynie dobrze udają. Rżna się strasznie sztucznie i mechanicznie, a przy tym groteskowo jęczą jak jelenie na rykowisku. Więksszość facetów wcale tego nie lubi.

Chodzi o to, że potrafi podniecić faceta... A jeśli nie, to co to za dzifka...:D

Gość Indila
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Jesteś mężczyzną? Poradzisz mi coś? Jestem kobietą i mam taki problem że jak mam orgazm to przeżywam go po cichu. Nauczyłam się tak za czasów szkoły kiedy mieszkałam z rodziną no więc wiadomo że po cichu to obiłam i się powstrzymywałam i teraz nie wiem czy da się to zmienić. I czy trzeba. Jeszcze nie uprawiałam seksu ale zastanawiam się czy przeżywanie orgazmu po cichu to nie problem? Co mogę zrobić z tym?

Gość Bird

Ryczec tak żeby chałupa trzeszczala. 

Gość Ona

A co ma inteligencja do bycia zboczonym? Dlaczego jedno mialoby wykluczac drugie ?

Gość gosc
6 godzin temu, Gość Indila napisał:

Jesteś mężczyzną? Poradzisz mi coś? Jestem kobietą i mam taki problem że jak mam orgazm to przeżywam go po cichu. Nauczyłam się tak za czasów szkoły kiedy mieszkałam z rodziną no więc wiadomo że po cichu to obiłam i się powstrzymywałam i teraz nie wiem czy da się to zmienić. I czy trzeba. Jeszcze nie uprawiałam seksu ale zastanawiam się czy przeżywanie orgazmu po cichu to nie problem? Co mogę zrobić z tym?

Myślę że przy masturbacji jest inaczej a lrzy seksie naturalnie będziesz jęczeć

Gość gość
18 godzin temu, Piaskun napisał:

Inteligencja pokrywa się z dużą fantazją i otwartością w seksie. I skłonnością do monogamii.

Puszczają się na prawo i lewo tępe szlauchy, które nie mają nic innego ciekawego do robienia w życiu poza oddawaniem się promiskuityzmowi i generowaniu  dramatów.

W takim razie jesteś męskim tępym szlauchem 

Gość zazwyczaj gość
15 minut temu, Gość gość napisał:

W takim razie jesteś męskim tępym szlauchem 

Widać że sie odnalazłaś w słowach Piaskuna o tępych szlauchach, co? 

Gość gość
Dnia 15.06.2019 o 17:47, Gość zazwyczaj gość napisał:

Widać że sie odnalazłaś w słowach Piaskuna o tępych szlauchach, co? 

Wyobraź sobie, że nie, po prostu śmieszy mnie jak szlauch Pieskun oburza się na to co sam robi 

Gość Kim

Zwykle tylko te inteligentne są zboczone.