Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasolka

Cześć Wam

Polecane posty

Gość Fasolka

Jestem pierwszy raz na tym forum ponieważ można pisać bez rejestracji. Czy są tutaj ludzie w wieku szkolnym, studiujący. Czy  może na przykład 40+ . Nie wiem czy odnajdę się wiekowo wśród tutaj piszących. Będzie ktoś tak uczynny i przybliży mi nieco jak tu wszystko wygląda. Z góry dziękuję

Gość Gość

Uwielbiam 40+  😋

Gość Gość
46 minut temu, Gość Fasolka napisał:

Jestem pierwszy raz na tym forum ponieważ można pisać bez rejestracji. Czy są tutaj ludzie w wieku szkolnym, studiujący. Czy  może na przykład 40+ . Nie wiem czy odnajdę się wiekowo wśród tutaj piszących. Będzie ktoś tak uczynny i przybliży mi nieco jak tu wszystko wygląda. Z góry dziękuję

Piszą tutaj nie tylko młodzi są również 40+ a nawet 50+ a wygląda to tak że jest tu sporo hejtu dlatego nieraz ktoś ciebie wkurzy ot i to mniej więcej wszystko 

Gość Fasolka
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Piszą tutaj nie tylko młodzi są również 40+ a nawet 50+ a wygląda to tak że jest tu sporo hejtu dlatego nieraz ktoś ciebie wkurzy ot i to mniej więcej wszystko 

Ale młodzi też są, boję się trochę, że jako mloda osoba niekoniecznie się tutaj zaadaptuję

Gość Gość

O tak jest ich sporo np Agatkasratka, Krzysiek itd

Gość Gość

Kurde myślałem , że zdrowa czterdziecha jesteś 🙄

Gość Fasolka
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kurde myślałem , że zdrowa czterdziecha jesteś 🙄

Wprost przeciwnie, nawet w połowie do 40 nie jestem. Myślałam, że po prostu piszą tu kobiety od dawna dorosłe. Co się  z tym wiąże z nastolatką raczej się nie znajdą tematów do rozmów.