Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryba

Ukrywanie uczuć u żonatego

Polecane posty

Gość Ryba

Myślicie, że żonaty może być zakochany, ale ukrywa emocje, bo wie, że nie zostawi żony i nie chce tej "drugiej" mieszać w głowie. Spotykałam się z takim jednym. Nigdy nie mówiliśmy o naszych odczuciach, ale on tak na mnie patrzy! Ja się zakochałam ale nie pokazuję tego. Teraz urwałam kontakt, bo mnie to boli. Tak bardzo bym chciała, aby on też mnie zdarzył tym uczuciem.

Gość Nieeeee!!!!

Odpusc poki jeszcze mozesz i nie zaczynaj niczego. Dobrze ci radze naprawde. Uwierz mi ze nawet jesli sie zauroczyl czy nawet zakochal nie będzie z toba. Wykorzysta to ze darzysz go jakims uczuciem, naopowiada jak to pragnie z toba byc ale uwierz chocby nie wiem jak bylo cudownie, jak bardzo bylibyscie ze soba szczesliwi to sie skonczy. A ty będziesz czula sie wykorzystana i skzywdzona. Dla niego to bedzie chwila zapomnienia i odskocznia. Tacy faceci po prostu umieją oddzielic zycie rodzinne od romansu. Nawet jesli to wszystko prawda i naprawde by cie kochal to nie będzie z toba!

Pisze z doswiadczenia. Oddalabym duzo zeby cofnac czas.mimo ze przez te pare miesiecy.poczulam jak to jest naprawdę kochac i bylam naprawdę szczesliwa. A teraz jestem wrakiem....boli kazdy dzien.

Gość On ten sam

Oj Agnieszka ...fuj !