Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmiały

Jak jakaś się czepia mojego wzrostu to ja jej mówię, że jest głupia i zużyta

Polecane posty

Gość Śmiały

Niech wiedzą, że też nie są idealne. Jak jakaś zachowuje się chamsko wobec mnie, ja robię to samo. Nie dawajcie się rządzić kobietom bo one na nic nie zasługują. A z takimi wymaganiami skończą jako stare panny lub sjako amotne matki, które nie wiedzą nawet kto jest ojcem dziecka. 

Mężczyzno!

- nie płać za pustaka zwabego kobietą

- odgryź jej się jak Cię obrazi

- jak będzie się bawiła w swoje durne gierki powiedz jej że jeszcze jeden taki numer i kończysz związek

- nie wybaczaj jej zdrady nigdy

- jak obrazi kogoś z twojej rodziny lub znajomych, przyjaciół zagroź jej końcem związku

- będzie narzekać na twoje pasje, zainteresowania, jeśli są dla niej mało ciekawe. Powiedz jej żeby sama je znalazła

- Bądź mężczyzną a nie zabawką !

Gość Naczelny

Tak powinno być. Kobiety zachowują się teraz ozięble, trzeba je nauczyć na nowo posłuszeństwa. Kiedyś można było żyć z nimi na równi i liczyć na piękną miłość, teraz niestety trzeba zmienić nastawienie bo głupstwa siedzą w głowie przeciwnej. Poprzwstawiały się kobiece mechanizmy i ktoś musi je naprawić. Taką osobą jest prawdziwy mężczyzna co nie jest kobiecą marionetką.

Gość gość

Czyli jesteś zakompleksiony krasnal z resentymentami. 

Gość Śmiały
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Czyli jesteś zakompleksiony krasnal z resentymentami. 

Bardziej krasnalem co prowadzi na smyczy wszystkie oschłe i pusye księżniczki co myślą, że każdy może im usługiwać. Rolę się odwracają teraz one starają się by mnie nie stracić. :-)

Gość gość
6 minut temu, Gość Śmiały napisał:

Bardziej krasnalem co prowadzi na smyczy wszystkie oschłe i pusye księżniczki co myślą, że każdy może im usługiwać. Rolę się odwracają teraz one starają się by mnie nie stracić. 🙂

Oszalałeś? No chyba że piszesz o tej co ci funduje wycieczki. Ode mnie byś nie dostał nic, za złamanego grosza 😄 

Gość gość

Widzę że jak zwykle nie masz kontaktu z rzeczywistością. Ale po co ja tu marnuję czas. 

Gość K4k

Chyba kogoś słońce przgrzało... 

Gość Śmiały
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Oszalałeś? No chyba że piszesz o tej co ci funduje wycieczki. Ode mnie byś nie dostał nic, za złamanego grosza 😄 

Kobiety piszą i mówią jedno ale jak już się przejdzie do pewnych sytuacji w realu to robią zupełnie co innego. Kobieca psychika jest tak niestabilna, że wystarczy tylko dziewczynę wyśmiać lub się jej sprzeciwić i staje się ona posłuszna.

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Śmiały napisał:

Niech wiedzą, że też nie są idealne. Jak jakaś zachowuje się chamsko wobec mnie, ja robię to samo. Nie dawajcie się rządzić kobietom bo one na nic nie zasługują. A z takimi wymaganiami skończą jako stare panny lub sjako amotne matki, które nie wiedzą nawet kto jest ojcem dziecka. 

Mężczyzno!

- nie płać za pustaka zwabego kobietą

- odgryź jej się jak Cię obrazi

- jak będzie się bawiła w swoje durne gierki powiedz jej że jeszcze jeden taki numer i kończysz związek

- nie wybaczaj jej zdrady nigdy

- jak obrazi kogoś z twojej rodziny lub znajomych, przyjaciół zagroź jej końcem związku

- będzie narzekać na twoje pasje, zainteresowania, jeśli są dla niej mało ciekawe. Powiedz jej żeby sama je znalazła

- Bądź mężczyzną a nie zabawką !

Ja nie mam nic do wzrostu. Nawet mi pasuje ty masz syna, ja dwójkę dzieci zrobimy sobie jeszcze z jednego co ty na to? Ja Alimenty będę miała. Ide na wykłady.

Gość Śmiały

Nie jestem po prostu naiwny jak większość i dlatego wielu co jest lub było w związkach to pantoflarze, a ja pełniłem, pełnię i będę pełnił dominującą rolę w związku. Jak jakaś będzie mi się sprzeciwiać to kończę związek i na jej moejsce znajduje inną proste. Wy kafeterianki jesteście z niższej półki, ale dziewczyny uważane powszechnie za atrakcyjne mają wysokie ego i trzeba im udowodnić gdzie ich miejsce.

Gość Cozakre tyn

Jesteś deklem i smierdzi ci z buzi, autorze postu.

Gość Śmiały
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja nie mam nic do wzrostu. Nawet mi pasuje ty masz syna, ja dwójkę dzieci zrobimy sobie jeszcze z jednego co ty na to? Ja Alimenty będę miała. Ide na wykłady.

Po co mi dzieci z kimś kogo nie kocham i ta osoba jedyne o czym myśli to pieniądze? To zwykły pasożyt a nie kobietę. Takie coś się unika i aż wstyd znać coś takiego.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Śmiały napisał:

Kobiety piszą i mówią jedno ale jak już się przejdzie do pewnych sytuacji w realu to robią zupełnie co innego. Kobieca psychika jest tak niestabilna, że wystarczy tylko dziewczynę wyśmiać lub się jej sprzeciwić i staje się ona posłuszna.

Bredzisz, ja takiemu daję kopa na odlew żeby sie nauczył dobrych manier. A twoja brzydulka też z tobą nie wytrzymała, jak widać 😄 

Gość Śmiały
5 minut temu, Gość Cozakre tyn napisał:

Jesteś deklem i smierdzi ci z buzi, autorze postu.

Kobiety akurat mają skłonność do tworzenia własnej rzeczywistości. Ci co mówią prawdę w rzeczywistości kobiety kłamią, a ci co mają świeży oddech dla kobiet zawsze będą mieć nieświeży (czasem wymyślają absurdalne rzeczy z których można się pośmiać). Kobiety to mistrzynie kłamstwa a najlepiej okłamują same siebie :-)

Gość Śmiały
8 minut temu, Gość gość napisał:

Bredzisz, ja takiemu daję kopa na odlew żeby sie nauczył dobrych manier. A twoja brzydulka też z tobą nie wytrzymała, jak widać 😄 

Uważaj żeby ktoś taki ci kiedyś nie zaimponował. Mam dla Ciebie jeszcze jedną ciekawostkę moja droga. Słów ,,brzydula" ,,paskuda" ,,brzydulka" ,,ropucha" ,,nieatrakcyjna" itp. używają najczęściej zazdrośnice co nie grzeszą urodą.

Gość Naczelny

Dziewczyno skończ się ośmieszać ! Dobrze mówi

Gość Ona

Konusy to mogą tylko pieska nauczyć posłuszeństwa i to yorka, bo np. owczarek niemiecki to już za WYSOKIE progi dla karła. 

Gość gość
40 minut temu, Gość Śmiały napisał:

Uważaj żeby ktoś taki ci kiedyś nie zaimponował. Mam dla Ciebie jeszcze jedną ciekawostkę moja droga. Słów ,,brzydula" ,,paskuda" ,,brzydulka" ,,ropucha" ,,nieatrakcyjna" itp. używają najczęściej zazdrośnice co nie grzeszą urodą.

Nie ma takiej zależności. A teraz będziesz siedział w necie bo twoja PIĘĘĘEEEKNA księżniczka ze zjedzonymi zębami, krzywymi nogami i wielkim nochalem puściła cię w trąbę.  

Mnie na tobie nie zależy i nie wydałabym na takiego toksyka ani grosza. Pa, pa. 

Gość 43yo

Doopcz ile wlezie jeżeli możesz. Używaj gumek , żeby cię nie wrobiła w dziecko. 

Gość gość

Jak można być tak tępym by krytykować kogoś tylko ze względu na wzrost?

Gość Janek

Wielka baba ma więcej owłosienia pod ubraniem niż niejeden chłop co się nigdy nie golił.

Gość Baby to ciemnota

Baby zawsze się czepiają o coś co nie ma żadnego znaczenia np. wzrost

Gość Gość

Zawsze mnie bawią argumenty kafeterianek. Gdyby nie wzrost to by się przyczepiły np. pracy. Baba zawsze się czegoś przyczepi, ale jest świetny na nie sposób ignorowanie i wyśmiewanie.

Gość Gosc

Niestety facetow tez trzeba na nowo nauczyc zasad. Odpowiedzialnosci i ambicji, bo juz danwo zapomnieli co to jest.