Gеt Out 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na filmach wszystko wyglada dobrze. A jak już się przeprowadzało z 5 razy to kurde naprawdę dość tego w sensie że juz jest w miarę ok i po co znów coś zmieniać. Tutaj pełna zgoda, bo przeprowadzki są wykańczające nie tylko finansowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu Co wy tak ta Jeżowa maglujecie ćwoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu Póki sobie stąd wszyscy nie pójdziecie to żadna osoba stad nie zaroocha to klątwa egipska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 355 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja i ognisko i grila robię ale ziemniaki najbardziej z ogniska mi smakują. Z grilla szaszłyki. Najlepsze są z ogniska, pamiętam wypady do lasu ze znajomymi działo się. Szyaszłyki fakt, ale przeczytałem Szyszki kużwa mać Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Tutaj pełna zgoda, bo przeprowadzki są wykańczające nie tylko finansowo. Pierwsza przeprowadzka była spoko ale następne już męczyły a ostatnia to masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, bocibot napisał: Co wy tak ta Jeżowa maglujecie ćwoki Ja tak lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Najlepsze są z ogniska, pamiętam wypady do lasu ze znajomymi działo się. Szyaszłyki fakt, ale przeczytałem Szyszki kużwa mać Szyszki z grilla brzmi smacznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 355 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, bocibot napisał: Co wy tak ta Jeżowa maglujecie ćwoki Leżaka magluj nie mnie cwaniaro Dumbusio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 355 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Szyszki z grilla brzmi smacznie No ba, a jakie delikatne w dotyku i ten zapach Szyszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: No ba, a jakie delikatne w dotyku i ten zapach Szyszki Pewnie gorące i najlepiej Makaron do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ja tak lubie Aha dla mnie to dziwne ale nie znam się na zaroochawczych zwyczajach homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, bocibot napisał: Aha dla mnie to dziwne ale nie znam się na zaroochawczych zwyczajach homo sapiens To zwykła rozmowa jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 355 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Pewnie gorące i najlepiej Makaron do tego Gorące, ale Makaron to tylko jeden z wielu składników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach