Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

tak ładny mądry miły tygrysek

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Dopławdy Wieczi? A kto tutaj ostatnio straszył prokuratorem (zresztą mało wiarygodnie, bo dwa lata temu po swoich pedofilskich popisach na Kowbo nazywałaś ich złodziejska elitą i cieszyłaś tą kaleką japę z faktu że nie masz w rodzinie prawników)?

Dowód (bo w przeciwieństwie do ciebie zakłamana ście/ro my akurat mamy na ciebie dowody) niżej. I ty coś komuś powiesz o hipokryzji? Jesteś bezwartościową szm/atą i nie dziwię się twojej rodzinie i znajomym że tak ciebie szm/acą bo nie da się inaczej z takim śmie/ciem po prostu. 

DOWÓD: 

Hipokryzja Wieczornej Lochy w pełnej okazałości.

kocham te momenty gdy oracie śmiëcia argumentami xD Wieczorna to największy zakłamaniec na tej stronie xD każdemu wpiërdala jak dziecko w brzuch hipokryzje  a drugiej hipokrytki takiej jak to ściërwo to nie ma nawet w tych jej slamsach xD

Gość Gość
Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał:

Zaburzona psychicznie zazdrośnica, jeśli o nią chodzi 😄

Dda coś o zaburzeniach będzie mi pisał? Haha. Romantyk za dyche i mentalne dziecko w obsranej pielusze. Rzyg.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dda coś o zaburzeniach będzie mi pisał? Haha. Romantyk za dyche i mentalne dziecko w obsranej pielusze. Rzyg.

I teraz właśnie pokazałaś jakie jesteś dno Wieczorna. Twoje obrażanie ludziom rodziny to jest dno totalne. Słoma z butów ci wystaje na kilometr locho z patoli. Miało ciebie podobno tu nie być? Chyba jednak nie tak ozięble żegnałaś skoro dalej tutaj jesteś śmie/ciu. Zobaczymy gdzie się schowasz jak pokażemy twoją twarz publice szczurze. Razem z twoimi wypowiedziami. Wszystkimi. Pedofilskimi i ze śmianiem z choroby również.

Gość Gość
Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał:

Z ...ką nie zamierzam polemizować. Zakumałaś w końcu?

Do polemiki trzeba mieć odpowiedniego partnera. Ja nim nie jestem dla ciebie zaburzony fiucie. Gardzę Tobą.

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, brokentiger87 napisał: nie moja! X 😛😉😏😄👌😂😚😗😙 zrobię płatki Nestlé z cynamonem 😘

no k;urlfa to jest jakieś molestowanie asa w pełnej krasie 😞 wyobraź sobie, jak się teraz czuję

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Do polemiki trzeba mieć odpowiedniego partnera. Ja nim nie jestem dla ciebie zaburzony fiucie. Gardzę Tobą.

Ble, ble, ble. Każdemu tutaj piszesz że nim gardzisz. Podczas gdy jedyną godną pogardy osobą jesteś w tym gronie ty.

Naprawdę nie widzisz histeryczko (zabawne że podobnie jak hipokryzję zarzucasz każdemu drugą z twoich wiodących cech Wieczi)  jaka śmieszna jesteś?

Serio odczuwasz takie intensywne emocje w stosunku do ludzi którzy nawet nic szczególnie skandalicznego o tobie nie napisali? To pokazuje jaki masz słaby charakter. Jesteś żałosna. Szkoda mi ciebie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Naprawdę nie widzisz histeryczko (zabawne że podobnie jak hipokryzję zarzucasz każdemu drugą z twoich wiodących cech Wieczi)  jaka śmieszna jesteś?

wieczorna upada, cały jej udawany dystans to jest właśnie obrona przed byciem uznanym za histeryczkę bo tak  naprawdę wieczorna nią jest i nie raz to pokazała, chocby nawet tutaj wyżej, ostatnio jak się pruła do Nimfy to nawet ona ją zlała chociaż miała prawo reagować po tym jak wieczorna prześladowała ją pedofilią czy śledziła, jakby Lochornej ktoś tak robił to by zde/chła z emocji, słabe ogniwo niech poczuje jak to jest gdy tchórz stalkuje za zaslona internetów i 'gościa' 

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

9 minut temu, brokentiger87 napisał: no k;urlfa to jest jakieś molestowanie asa w pełnej krasie wyobraź sobie, jak się teraz czuję X 😱 tygrys zdecydowanie za dużo myśli o tym seksie, 🍲🍶😙

miarka się przebrałą, od jutro chodzę na marsz równosci

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Przed chwilą, brokentiger87 napisał: miarka się przebrałą, od jutro chodzę na marsz równosci X tygrys lepiej się pomodli przed snem to przejdą dziwne myśli o 🍌🍯🍩🍦🍭🍒🍓😌

Ona sugeruje że chce abyś ja przeleciał. 

Gość gość

Głupia jakich mało przytul sobie ogórek 

Gość koneser24lata
Dnia 16.06.2019 o 00:46, Gość gosc napisał:

skoro jesteś dziką paranoiczką i nie chcesz nawet mejla podać nikomu to czego się głupio dziwisz? z takim podejściem to nigdy nawet nie dotkniesz faceta

PRAWDA

DAJ MAILA TO KTOŚ SIĘ ZAINTERESUJE

Gość Detektyw Café
7 minut temu, Gość koneser24lata napisał:

PRAWDA

DAJ MAILA TO KTOŚ SIĘ ZAINTERESUJE

Żartujesz. Faceci sami już wiele razy chcieli jej tu podawać swoje namiary, ale ona wszystkich ostatecznie olewała. To trollica i prowokatorka wodząca facetów za nos. Nikogo nie chce, ale lubi prowokować durnymi tematami jak ten i dowartościowywać się, gdy jakiś naiwniak się do niej łasi. Od lat krążą pogłoski, że broken to projekt lub nawet gorzej - facet. Myślicie, że za co dostała niedawno bana i musiała zakładać nowe konto? Broken do bardzo podejrzana osoba. Niestety nawet jej adwersarze nabierają się na tą ściemę, którą ona tu odstawia, mając zapewne niezły ze wszystkich ubaw.

4 godziny temu, Gość Detektyw Café napisał:

Żartujesz. Faceci sami już wiele razy chcieli jej tu podawać swoje namiary, ale ona wszystkich ostatecznie olewała. To trollica i prowokatorka wodząca facetów za nos. Nikogo nie chce, ale lubi prowokować durnymi tematami jak ten i dowartościowywać się, gdy jakiś naiwniak się do niej łasi. Od lat krążą pogłoski, że broken to projekt lub nawet gorzej - facet. Myślicie, że za co dostała niedawno bana i musiała zakładać nowe konto? Broken do bardzo podejrzana osoba. Niestety nawet jej adwersarze nabierają się na tą ściemę, którą ona tu odstawia, mając zapewne niezły ze wszystkich ubaw.

to kłamstwa okrutne 😭

w piratku byłam cała zakochana, nieety chyba nie wytrzymał moich problemów emocjonalnych i rzucił się w odmęty oceanu 😞

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

to kłamstwa okrutne 😭

To prawda o tobie. Prowokujesz świadomie a później jak już ci się uda to spiērdalasz z tematu ciesząc się że ktoś Cię broni jadąc po mnie albo po prostu udajesz ułomna pisząc od rzeczy. Typowy zaburzeniec w damskiej postaci coś ala leżaczek albo rzeczywiście żałosny projekt pryszczatych dup z karaczana którzy walą pod swoje teksty i reakcje na nie. Żałosna totalnie tak czy sràk.

Gość Gość
4 minuty temu, brokentiger87 napisał:

🙀

Merytoryczna jak zawsze. Coś jeszcze żałosna ropucho? Człowiek emotikon. 

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

wieczi nie bierze jeńców 😄

Zabawna jak suchar w zębach szczerbatego. Albo grzebień na łbie lysego. 

Gość Gość
4 minuty temu, brokentiger87 napisał:

🥝🥄

A ... rośnie. Żałosna persona. Nawet bardziej niż leżaczek...

Gość Detektyw Café
51 minut temu, brokentiger87 napisał:

to kłamstwa okrutne 

Jak zwykle ściemniasz. Bujać to my, ale nie nas, ha ha!

Prosze zostawić mojego tygrysa bo mi się nie chce pracować tylko lezakowac a kto inny zdobędzie jedzenie nad morzem 😚

😮

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Prosze zostawić mojego tygrysa bo mi się nie chce pracować tylko lezakowac a kto inny zdobędzie jedzenie nad morzem 😚

Broken nie jest twoja ani niczyja. Jesteś tylko bytem internetowym który chce namiastki życia toważyskiego bo na prawdziwy jesteś zbyt zdegerowany. 

Gość Detektyw Café

Twojego? Masz akt własności?😉

Spróbuj się z nią umówić, to zobaczysz jaki tygrys "Twój", hehe. Taki sam jak biednego naiwnego piratka😂

Gość Nie pozdrawiam
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Broken nie jest twoja ani niczyja. Jesteś tylko bytem internetowym który chce namiastki życia toważyskiego bo na prawdziwy jesteś zbyt zdegerowany. 

Piszesz to wszystko po to żeby zaraz jakiś inny byt internetowy zarzucił te żałosne intencyjne błędy na moje konto? Jesteś żałosny jak te wszystkie marne prowokacje na poziomie odchodzącego do lamusa gimnazjum.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

6 minut temu, Gość Gość napisał: Broken nie jest twoja ani niczyja. Jesteś tylko bytem internetowym który chce namiastki życia toważyskiego bo na prawdziwy jesteś zbyt zdegerowany.  X w prawdziwym życiu to mi się teraz spać chce po obiedzie 😴

Nie pisz tyle na kafe bo jeszcze spocisz się, przewieje, a potem choroba dopadnie. Lepiej tak nie ryzykować życiem. 

Gość Detektyw Café
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

9 minut temu, Gość Detektyw Café napisał: Twojego? Masz akt własności? Spróbuj się z nią umówić, to zobaczysz jaki tygrys "Twój", hehe. Taki sam jak biednego naiwnego piratka X moi prawnicy nad tym pracują podobno jest coś takiego jak zalezakowanie się na tygrysie 👌😗

To nie przejdzie, uwierz. Jestem bardziej obeznany w tych tematach. W końcu jako detektyw sam działam na granicy prawa😂 A o broken wiem wszystko. Mam na nią całe tomy haków.